Ja recimo imam pretplatu radi igranja online. Sve što mi daju besplatno, dakle te igre je meni bonus. Dakle mukte je i sirče slatko meni. Kom paše plati kom ne paše plati također i kuka na forumu. Hvala.
Ja recimo imam pretplatu radi igranja online. Sve što mi daju besplatno, dakle te igre je meni bonus. Dakle mukte je i sirče slatko meni. Kom paše plati kom ne paše plati također i kuka na forumu. Hvala.
Ursuše, plaćanje za multiplayer je najveća vrsta pljačke koja postoji.
Nije pljačka ako dobrovoljno platim. Gospodine od kojeg sam djeci kupovao igre za Nintendo switch konzolu. Hvala.
Nije pljačka ako dobrovoljno platim. Gospodine od kojeg sam djeci kupovao igre za Nintendo switch konzolu. Hvala.
Slazem se, ja ju placam redovito kojih cc 7 god. i jos cu toliko, isto ne zbog igrica mada bude pokoja ok, dobra, nego zbog multy, nije problem, milina !
Placam i HRT svaki mjesec a blejim godinama u iptv pa... ko mi kriv
Na pcu je online besplatan i zato ih ima hrpa
Većina MP igara je danas cross-platform.
Rješavaju se oni cheatera, ali ne zato što ti plaćaš.
Jel tko igrao test drive solar crow, kakav je to đumbus od igre, da bar ako nista drugo ima stabilan framerate bilo bi igrivo bar
ekipa slabo sam vidio ovdje na temi da se spominje Metaphor: Refantazio, a znam da je dosta ekipa bilo jako zadovoljno sa Personom 5 od istog developera
Ja je ne igram na konzoli nego na PC-u, ali znam da je izašla na PS5, moram priznati i meni totalno ispod radara.
Borba je prilično slična Personi, barem u prva 2-3 sata koliko sam igrao.
Priča, svijet i setting je vrhunski, pravi high fantasy, vrlo zanimljiv svijet i rase, politička intriga, odmah me sam početak od prve animacije baš zainteresirao i uvukao u priču.
Igra je dobila odlične recenzije i od publike i kritike, tako da definitivno se isplati barem baciti oko.
Navečer malo probal, očekivano zadovoljan jer sam obožaval Personu 5.
Već vidim da bude tu puno kvalitetnih sati...
I većina tih igara ima opciju na konzoli da se isključi cross play, što je prva stvar koju napravim. Ne daje mi se 60-70 eura za igru da me jebu hakeri svaku partiju. Kao da već u startu nije dovoljno da imaju miš od 300 iljada DPI a ja vrtim gljivicu na kontroleru, nego im još trebaju i hakovi.
ekipa slabo sam vidio ovdje na temi da se spominje Metaphor: Refantazio, a znam da je dosta ekipa bilo jako zadovoljno sa Personom 5 od istog developera
Ja je ne igram na konzoli nego na PC-u, ali znam da je izašla na PS5, moram priznati i meni totalno ispod radara.
Borba je prilično slična Personi, barem u prva 2-3 sata koliko sam igrao.
Priča, svijet i setting je vrhunski, pravi high fantasy, vrlo zanimljiv svijet i rase, politička intriga, odmah me sam početak od prve animacije baš zainteresirao i uvukao u priču.
Igra je dobila odlične recenzije i od publike i kritike, tako da definitivno se isplati barem baciti oko.
Ja sam probao demo,nije me baš nešto privuklo,klasičan jrpg.Ali vjerujem da ću mu jednom dat priliku i odigrat ga.
Drago mi je da mi je dosadio Diablo 4 pa da igram i druge igre,ulupao sam preko 1100 sati u njega 😁
I većina tih igara ima opciju na konzoli da se isključi cross play, što je prva stvar koju napravim. Ne daje mi se 60-70 eura za igru da me jebu hakeri svaku partiju. Kao da već u startu nije dovoljno da imaju miš od 300 iljada DPI a ja vrtim gljivicu na kontroleru, nego im još trebaju i hakovi.
Nisu to hakeri, samo bolje igraju s mišem i tipkovnicom :-)
No svejedno, smiješno je plaćati za multiplayer. To što opisujete je čista definicija "reketa", plaćanje zaštite :-)
GTA je smeće na mnogo nivoa i Rockstar ima žešću kitobolju za svakom igrom nakon releasea, osim da ju proda 100 puta na svakoj platformi.
Ne igram takve igre, a koje god igram na PCu nisam imao nikakve probleme s hakerima, i bez plaćanja multiplayera.
Niti u Warzoneu (jedan haker na svakih 100 partija), niti u MOBAma, a pogotovo ne u Elden Ringu (za koji isto moraš plaćati PS+) da bi imao multiplayer.
Paranoja od gaming hakera je pretjerana, osim ako imaš tendencije biti najbolji na globalnim leaderboardsima. Ja nemam.
No, ok, PS+ je jedan paket više usluga, nije samo multiplayer. Dobiješ još nepotrebnih stvari, ne samo multiplayer.
(BTW, i ja ga plaćam).
Problem je da s đojstikom jednostavno ne mozes konkurirati nekom tko igra s misem i tipkovnicom.
Problem je da s đojstikom jednostavno ne mozes konkurirati nekom tko igra s misem i tipkovnicom.
Sad će ti ekipa objasnit da si u krivu i da oni puno bolje igraju s đojstikom, bolje od M&K igrača, samo treba vježbati.
BTW, tko kaže da playka mora biti spojena na kućni TV i ispred kauča?
ja nemogu igrat na telki online igre
jednostavno u polulezecem polozaju sam 50% losiji, nego kada se nagnem naprijed prema monitoru kada igram na za stolom
kauc i oled tv, je za sp igre. monitor i office stolica za online igranje
Ne znam je li ovo dobra stranica al na january sale Just Cause 3 za onak 3 eura
Odmah sam karticu provukao
.
Pozdrav ekipa,
Totalni sam početnik(nedavno uzeo PS5 uz trio paket u A1) pa ako mogu zamoliti za savjete/upute oko PS svijeta...
Nešto na što bih trebao paziti oko izrade accounta?
Disc ili digital igre?
Prednosti i mane jednog i drugog...
Preporuke nekih must have igara/naslova?
Indijski account služi samo za jeftinije igre ili ima i drugih prednosti?
I kako to odraditi da nebih pogriješio u nekakvim koracima?
Gdje i koje punjače, stalke, kontrolere, igre i ssd uzimati?
Eto, svašta pitam al valjda će netko imati volje baciti koju crticu :)
Itko? Za ikoje pitanje? :D
Pozdrav ekipa,
Totalni sam početnik(nedavno uzeo PS5 uz trio paket u A1) pa ako mogu zamoliti za savjete/upute oko PS svijeta...
Disc ili digital igre?
da imaš pristup mailu koji postavljaš
disc - prednosti: posjeduješ igru
mane: posjeduješ igru, moraš ju negdje držat pa dić lijeno dupe s kauča svaki put kad hoćeš igrat nešto drugo i promijenit disc
digital - prednosti: dok si zavaljen na kauču samo zatvoriš jednu i pokreneš drugu, plus nitko te ne žica da posudiš disc pa se zagubi ošteti...
mane: ne posjeduješ igru nego samo dozvolu da je igraš a bez accounta moš ostat kad god se sonyu sprdne
nema must have igara, igraj šta te zanima
samo za jeftinije igre, pod zemlju staviš indija
to ti sve vjerojatno netreba a igre uzimaš onda na indijskom psnu ili gdje god ti je najjeftinije, najzgodnija prodavačica/prodavač, najbliže ili koji ti je već kriterij
Meni je cross na off i riješen problem. Dovoljno mi je 12 milijuna igrača PS. Ne treba mi dodatnih 200k igrača s PC koji većinom kvare doživljaj igranja. Pristao bih na spajanje igrača sa PS i xboxa i to mi je nekako logično. No apsolutno mi ne trebaju igrači s PC. Pobjegao sam zbog cheatera s PC i nemam namjeru više s njima igrati.
Meni je cross na off i riješen problem. Dovoljno mi je 12 milijuna igrača PS. Ne treba mi dodatnih 200k igrača s PC koji većinom kvare doživljaj igranja. Pristao bih na spajanje igrača sa PS i xboxa i to mi je nekako logično. No apsolutno mi ne trebaju igrači s PC. Pobjegao sam zbog cheatera s PC i nemam namjeru više s njima igrati.
Ma dobro, ti sa Fifom nisi baš neki reprezentativni uzorak :-)
Pričam generalno. Da igraš neku MP igru sa par frendova koji su neki na Xboxu, neki na PCu onda bi igrao cross platform, tome to i služi.
A jedni onda plaćaju za multiplayer, a drugi ne. To je samo Sonyeva reketarska spikica. Iako, najpopularnije kompetitivne MP igre niti ne trebaju pretplatu na PS+, pa time još više ta priča nema smisla.
Igre koje drže do sebe i koje su trajni live service se brinu o tome da nisu zagađene cheaterima. A one druge nisu vrijedne igranja.
Ja sam uzeo PS5 u petom mjesecu te nedavno PRO kada je izašo i ove igre bih preporučio; uglavnom PS ekskluzive od kojih su neke za peticu dobile remaster/remake
Uz te gore preporukai i Marvel’s Spider-Man Remastered plus God of War digitalno tako da odigraš sve u redosljedu, no mislim da njih nema na disku za PS5
Ja uzimam fizičke igre jer mi gušt imat kolekciju na polici uz ostale stvari
https://www.ekupi.hr/hr/Elektronika/Gaming/Konzole/PlayStation-5-Pro/p/EK000626373
Ps5 pro -15% off uz zaba master ~720 eur, pa ko voli...
https://store.playstation.com/en-hr/view/7bbceafe-bfa8-11ee-b375-5e45f4e139ac/869c6747-ad34-11ef-8f27-163b04090b31
Iduci tjedan mozete ocekivati ps plus popust ali pitanje je kakav i za koga...
Pozdrav ekipa,
Disc ili digital igre?
da imaš pristup mailu koji postavljaš
disc - prednosti: posjeduješ igru
mane: posjeduješ igru, moraš ju negdje držat pa dić lijeno dupe s kauča svaki put kad hoćeš igrat nešto drugo i promijenit disc
digital - prednosti: dok si zavaljen na kauču samo zatvoriš jednu i pokreneš drugu, plus nitko te ne žica da posudiš disc pa se zagubi ošteti...
mane: ne posjeduješ igru nego samo dozvolu da je igraš a bez accounta moš ostat kad god se sonyu sprdne
nema must have igara, igraj šta te zanima
samo za jeftinije igre, pod zemlju staviš indija
to ti sve vjerojatno netreba a igre uzimaš onda na indijskom psnu ili gdje god ti je najjeftinije, najzgodnija prodavačica/prodavač, najbliže ili koji ti je već kriterij
Hvala.
Što se igara tiče, svak ima svoje peferencije naravno ali opet ima naslova koji se baš hvale kao najbolji godine, desetljeća...
Volio bih znati za provjerene/posebne/must have igre, da ne idem napamet kupovati.
A što se Indije tiče, to radim drugi account i kupujem na njemu pa prebacim igre na Hrvatski account ili se moram prebacivati na Indijski account kad hoću igrati "Indijske" igre?
Ja sam uzeo PS5 u petom mjesecu te nedavno PRO kada je izašo i ove igre bih preporučio; uglavnom PS ekskluzive od kojih su neke za peticu dobile remaster/remake
Uz te gore preporukai i Marvel’s Spider-Man Remastered plus God of War digitalno tako da odigraš sve u redosljedu, no mislim da njih nema na disku za PS5
Ja uzimam fizičke igre jer mi gušt imat kolekciju na polici uz ostale stvari
E puno hvala :)
Ma ja ću na kraju većinu uzimati digitalno, uz iznimke poput GranTurismo7 gdje ću uzeti i disc.
Ako još netko ima što za preporučiti, pratim... 😀
Silen Hill 2 Remake 30% na popustu
Dobar deal za tu igru.
Još da šupci poprave quality opciju na PRO konzoli bilo bi još bolje!
Chriss kaže...
A što se Indije tiče, to radim drugi account i kupujem na njemu pa prebacim igre na Hrvatski account ili se moram prebacivati na Indijski account kad hoću igrati "Indijske" igre?
Napraviš indijski account prvo, ja osobno preferiram to obaviti na kompu, izabereš neku random adresu u Indiji prilikom izrade, te se logiraš putem konzole sa indijskim accountom, uključiš na indijskom accountu postavku console sharing(Settings > Users and Accounts > Other > Console Sharing and Offline Play), staviš skidati igru, izlogiraš se iz indijskog accounta, logiraš se u svoj HR account i tu istu igru kada se skine do kraja igraš na svom accountu.
Za kupovinu igara na indijskom storeu koristiš wallet, a bonove od 500-10000 rupija se da naći na kojekakvim stranicama za kupovinu cd keyeva (ja osobno volim stranicu Eneba za kupnju, ali nađe se i drugdje).
Da bi igrao igre na svom accountu moraš samo putem indijskog staviti skidati, te se potom odmah izlogiraš i ona je vidljiva i igriva na tvom accountu.
Samo vodi računa da ti je na indijskom accountu uvijek uključena console sharing opcija, koja može biti samo jednom aktivirana na pojedinom accountu.
Da malo pojasnim, možeš imati više accounta i tu opciju uključenu na svakom na jednoj konzoli,ali pojedini account dozvaljava samo na jednoj konzoli uključenje te opcije, te ako recimo ja uključim kod sebe na konzoli tu opciju, legos koji ima također moj account jer sheramo igre, tu istu opciju mora imati isključeno.
To ti praktički dozvoljava da dijeliš igre s još nekim, npr. ja uključim na svojoj konzoli na tvom accountu, ti kod sebe na konzoli na mom accountu i dijelimo igre i pretplatu.
Ja osobno to koristim još od ps4 (tamo je bila primary console opcija) i super šljaka i za jeftinije igre putem Indije ili drugih regija, kao i za dijeljenje igara sa legom, pa čak ps+ pretplate.