Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.643
|
čitano: 6.043.142
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
protjeran
Sony PlayStation 5

Pisali ste ovdje da vam PS produžuje pretplatu svaki mjesec jer nisu napravili konverziju sa kn na euro. U čem je točno caka da vam besplatno produžuju? Evo ja imam pretplatu od 11/2022 i nisu mi produžili niti jedan mjesec do sad?

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.4.2023 13:14 (SaintGriz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Sony PlayStation 5
Isto imam od 11/2022 i nisam dobio nista.
14 godina

Također,nisam od njih dobio ništa besplatno u smislu produženje preplate ili sl

14 godina
Pa ako vam je pretplata istekla u trenu kad su počeli sa ovim epskim procesom konverzije onda ste trebali dobiti produljenje. Barem sam tako ja shvatio.

Ja sam početkom ožujka uzeo mjesec dana ps plus extra i onda su mi nakon mjesec dana samo poslali mail da mi se produžuje i dalje jer su nesposobni napraviti konverziju. Vidjet ću što će biti za par dana kad mi opet istekne za travanj.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Horizon Burning Shores dlc je na udaru losih kritika. Neki zamjeraju to sto je samo za PS5, nekima ne paše priča a mnogi napadaju igru zbog novog zenskog lika i poljupca na kraju.
Meni je igra ok, izgleda predivno, story je meh a novo oružje jako zabavno i op.
Zadnjih par sekundi igre ne znači puno, a i taj poljubac je optional.
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
Gogy7 kaže...
Horizon Burning Shores dlc je na udaru losih kritika. Neki zamjeraju to sto je samo za PS5, nekima ne paše priča a mnogi napadaju igru zbog novog zenskog lika i poljupca na kraju.
Meni je igra ok, izgleda predivno, story je meh a novo oružje jako zabavno i op.

Lijepo je znati da nema spoilera na ovoj temi :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
10 godina
Taj dio je optional, ako budes igrao mozda ni ne odaberes to. Zato me i cudi ovo. Ne sjecam se da sam vidio da se ljute na Mass Effect, a Shepard je vodio pol galaksije u krevet, muske i ženske 😅
16 godina
Gogy7 kaže...
Taj dio je optional, ako budes igrao mozda ni ne odaberes to. Zato me i cudi ovo. Ne sjecam se da sam vidio da se ljute na Mass Effect, a Shepard je vodio pol galaksije u krevet, muske i ženske 😅

A ljudi su generalno ograničeni. Ne treba čitati random komentare nebitnih ljudi.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
8 godina
Može se drift popraviti :)
12 godina
robogo kaže...
Može se drift popraviti :)

Lagano ili je komplicirano?

14 godina
I koji je razlog da je Burning Shores samo na PS5?
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
8 godina
Ako nisi relativno spretan u popravljanju elektronike, moglo bi biti zahtjevno. Bez da se mijenja analogni stick potrebno je dosta strpljenja i opreza, ali može se.

Dualsense je, ako ništa drugo, sto puta jednostavniji za održavanje od Dualshocka.
14 godina
robogo kaže...
Ako nisi relativno spretan u popravljanju elektronike, moglo bi biti zahtjevno. Bez da se mijenja analogni stick potrebno je dosta strpljenja i opreza, ali može se.

Dualsense je, ako ništa drugo, sto puta jednostavniji za održavanje od Dualshocka.

Dok god ih ovi tutleki mijenjaju bez pitanja neću se upuštati u avanture, ali dobro je znati da se ipak može riješiti.

15 godina
neaktivan
SaintGriz kaže...

Pisali ste ovdje da vam PS produžuje pretplatu svaki mjesec jer nisu napravili konverziju sa kn na euro. U čem je točno caka da vam besplatno produžuju? Evo ja imam pretplatu od 11/2022 i nisu mi produžili niti jedan mjesec do sad?

U 12/2022 sam ubacio bon od 3 mjeseca na account + doplatio za premium sa lovom kojom sam kupio na Tisak u.

Istekao je 02/2023 i od onda imam free premium na račun Sony a, makar imam lovu u valetu.

9 godina
Sony PlayStation 5

Dajte još koji spoiler please, igra je izašla odavno, prije 4 dana, svi smo ju prešli jer imamo između 8 i 10 sati free dnevno, tko je vidio spavati...

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.4.2023 18:14 (Nuclear_Phoenix).

6 0 hvala 0
12 godina
Hexfire kaže...

Pretpostavljam da ovo ne bi bilo stabilnih 30fps na baznom Ps4.

Na PCu kad igre imaju volumetricne oblake to podosta udari na performanse i mislim da je to malo previse za Ps4.

Inace opcenito dlc izgleda bolje od bazne igre.

Fun fact....sad sam rijesio tesku grupu neprijatelja i onda propao kroz pod...toliko sam padao da sam mislio kako cu zavrsit u Marvel multiverzumu 🤣🤣🤣

10 godina
Dlc traje 4h.
12 godina
Gogy7 kaže...
Dlc traje 4h.

To je pretpostavljam pravocrtni speedrun,za moj nacin igranja je podosta vise...kad zavrsim vidjet cu tocno koliko.

9 godina

I da traje 2 sata, 4 dana nakon release (prvi vikend!) stave se spoiler tagovi, iz pristojnosti.

Btw, kao što kolega kaže, 4h je ako ćeš proći samo glavni quest line - realno je 10-15 sati. Netko tko odigra sat-dva na dan (kao ja) je pri kraju glavne priče, većina sidequest je riješeno i taman sam u Theta cauldronu.

13 godina
Gogy7 kaže...
Dlc traje 4h.

Ne znam samo kome to DLC traje četiri sata, nekome tko jedva čeka da ga završi i proleti kroz njega? Ne znam zašto uopće igrate igre ako ih igrate na taj način, vjerojatno i filmove gledate na 2x brzini ili uz premotavanje.

I tnx za spoiler, bravo. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
12 godina
Q-Tip kaže...
Gogy7 kaže...
Dlc traje 4h.

Ne znam samo kome to DLC traje četiri sata, nekome tko jedva čeka da ga završi i proleti kroz njega? Ne znam zašto uopće igrate igre ako ih igrate na taj način, vjerojatno i filmove gledate na 2x brzini ili uz premotavanje.

I tnx za spoiler, bravo. 

Ako sam dobro razumio on je gaming Youtuber pa si ne moze priustit da potrosi previse vremena na jedan naslov jer sadrzaj mora bit spreman za objavljivanje....mozda sam u krivu.

8 godina
Može se riješiti, privremeno rješenje je očistiti kontakte, trajno rješenje je zalemiti novi stick ili reklamirati kontroler.

Ovo nije ništa novo, problem se vuče još od Dualshocka, a i analogni stickovi su na oba modela identični.
16 godina
robogo kaže...
Može se riješiti, privremeno rješenje je očistiti kontakte, trajno rješenje je zalemiti novi stick ili reklamirati kontroler.

Ovo nije ništa novo, problem se vuče još od Dualshocka, a i analogni stickovi su na oba modela identični.

Ima još jedno rješenje, kupiti novi kontroler. Problem drifta riješen, znači -> može se riješiti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.4.2023 9:26 (Bitanga).
8 godina
Q-Tip kaže...
Gogy7 kaže...
Dlc traje 4h.

I tnx za spoiler, bravo. 

To ti je bolest youtubera i ljudi koji imaju svoj kanal, moraju prvi imati informaciju, pa rushaju na laganoj težini i onda često imaju iskrivljenu sliku o duljini i kvaliteti sadržaja. Valjda je Gogy mislio da je ok ako spoila u PS5 temi, jer u Horizon Forbidden West temi nema ni jedan post.

DLC je oko 1/4 cijele igre. Za one koji su dali 20 eura da uživaju i igraju na način kako bi se reklo "turn around and smell the roses" to znači 15-20h za 100% + još dodatni sati ako se hoće kupiti i upgredati sva nova oprema iz dlc-a. Duljina ovisi i o težini, jer nije isto ako Slaughterspinea na story težini one shotaš sa lukom ili se zajebavaš s njim 5 minuta na ultra hard.

Zato reći da traje 4h je malo netočno iako se pravocrtno na laganoj težini i sa skipanjem dijaloga može proći za to vrijeme, ali s druge strane i cijela igra se može proći za to vrijeme (speedrun na ultra hard je 1:39h), pa nećemo reći da cijela igra traje 4 h.

2 godine
Sony PlayStation 5

Nikad mi nije bio jasan taj speed run... Igram igrice da uživam u njima a ne da su mi obaveza... Mislim dat 500 kn za novu igru i onda je igrat da je što prije pređeš...

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.4.2023 9:49 (Van_hohenheim).

1 0 hvala 0
14 godina
MEGATAMA kaže...

Ako sam dobro razumio on je gaming Youtuber pa si ne moze priustit da potrosi previse vremena na jedan naslov jer sadrzaj mora bit spreman za objavljivanje....mozda sam u krivu.

Ni to, kaže HLTB da je samo main story 7 sati, completionist 14.

10 godina
Dlc main story je 4-5h. Ima svega oko 6 misija i par side questova.
Koga zanima story moze ga proci za 4 sata, tko voli lutati po mapi moze potrošiti i 100h.
Nisam vam nista spojlao priču, ono sto sam naveo je 10s opcionalnog dijaloga o čemu bruji citav internet.
Ovisno koji odgovor odaberete mozda nećete ni vidjeti tu scenu.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Gogy7 kaže...

Evo i ja da ti se zahvalim na spoileru. Protjerao bi ljude s foruma kad ovako nešto naprave 

http://trakt.tv/user/MjezZza
17 godina
MEGATAMA kaže...
Hexfire kaže...

Pretpostavljam da ovo ne bi bilo stabilnih 30fps na baznom Ps4.

Na PCu kad igre imaju volumetricne oblake to podosta udari na performanse i mislim da je to malo previse za Ps4.

Inace opcenito dlc izgleda bolje od bazne igre.

Fun fact....sad sam rijesio tesku grupu neprijatelja i onda propao kroz pod...toliko sam padao da sam mislio kako cu zavrsit u Marvel multiverzumu 🤣🤣🤣

Neka je samo na PS5 to je i razlog zasto cu je kupiti. Dobro, tek kad srede konverziju, ima vremena  PS4 je konzola stara 10god, dala je svoje. Bolje da peglaju te igre da rade kako spada jer da izdavaci nisu pohlepni ionako bi nove igre izlazile samo za PS5/XSX. Khm CD Projekt 

He who is brave is free.
16 godina
Gogy7 kaže...
Dlc main story je 4-5h. Ima svega oko 6 misija i par side questova.
Koga zanima story moze ga proci za 4 sata, tko voli lutati po mapi moze potrošiti i 100h.
Nisam vam nista spojlao priču, ono sto sam naveo je 10s opcionalnog dijaloga o čemu bruji citav internet.
Ovisno koji odgovor odaberete mozda nećete ni vidjeti tu scenu.

Znači ne samo da si spoilao da ima novi ženski lik i žnjaranje na kraju, nego još i da se treba odabrati pravi odgovor.

To kompletno mijenja nečiji mindset i način na koji će percipirati igru od početka do kraja.

Nisam niti mislio igrati DLC, al sad mi se pogotovo tek ne igra :-)

A ako ću i igrati moram čekati par mjeseci da zaboravim šta si ovdje napisao :-D

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.4.2023 10:46 (Bitanga).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice