Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.613
|
čitano: 6.025.672
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sony PlayStation 5
Gogy7 kaže...
Nije to povoljan odgovor.
Puno je veci problem ps plus extra, a najveći to sto je ljudima lijeno otici do coska i kupiti psn card. Ima ih gotovo svuda.

2023. godina je. NE ŽELIM otići do ćoška i kupiti nekakav šugavi card pa ga prekucavati isto kao što neću kupiti bon za mobitel. To što ovi nesposobni glupani nisu u stanju pomnožiti jednu varijablu s jednom konstantom je samo tužno. Imam još par mj. pretplate ako se ne riješi jeb* se Sony, ionako su najveća govna. Od naplaćivanja PS5 updatea za igre i sl. gluposti do najnevjerojatnije ikad - imam mrtvi dongle za one official PS5 bežične slušalice jer su odlučili uštediti valjda 30centi na bluetooth mikrokontroleru. Četkica za zube mi to ima... Da sam to znao unaprijed samo bi se nasmijao, ovako mi se nije dalo vraćat Amazonu paket nazad. Sve ok, kupit ću si XSX ili, još bolje, jednostavno se neću igrati. Ionako se samo sekiram bzvz.

He who is brave is free.
16 godina
Sony PlayStation 5

Ja ionako sve igre kupujem na US storeu jer su jeftinije, a nisam kupio ništa još od GT7 i Forbidden Westa. Tako da mi je potpuno svejedno za HR store.

Jedino PS+ imam na HR storeu, a to mi još ne ističe pa se ne brinem (a ionako produljuju do daljnjeg).

Problem kod bonova je što ih kreditiraš i uvijek im neka lova ostane na računu. Jer nikad ne možeš kupiti koliko ti treba, nego koliko je bon.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.4.2023 22:13 (Bitanga).
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
Sony PlayStation 5

Pa nabijem ovaj Sony na đoku, koliko ljudi radi na portanju ovog storea na euro, dva juniora i čistačica?

Trebao bi danas kupiti Burning Shores, što prvo moram u Spar po bon? Koji mamlazi... Da mi ovako radimo u firmi, ne da bi dobili otkaze nego bi nas investitori zakopali pored ureda u plitke, neoznačene grobove...

9 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Šta je da je, ovo je isprva bilo smiješno, a sad postaje već i žalosno. Ajd, meni paše ako će mi i dalje produljivati ps plus, a i sad mogu kupiti preko m-zabe bon pa je manje zezancije. Ali da je prešlo svaku normalnu mjeru, je. Uopće ne kužim kako je ovo i dalje zakonski normalno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
MEGATAMA kaže...

Sta se u Hr ne prodaju disk verzije igara?....

Prodaje se, ali evo recimo dolazi DLC za Forbidden West on je samo digitaln, kako ćeš ga kupiti treba ti kartica, naravno možeš kupiti online bonove, otići do kioska po bon blablabla, ali ljudi neće iz principa vole peglat kreditnu direktno. 

9 godina

A gle, očito je legalno - nude bonove koje je moguće kupiti u eurima i iskoristiti na storeu.

Brate mili, to je obični store - promjena valute je problem jedino ako je cijeli sustav krivo napravljen pa su store, payment, content management, korisnički računi i licence do te mjere zavezani skupa da promjena valute jednostavno nije moguća na način da promijeniš u svim (bitnim) bazama i aplikacijama iz HRK u EUR a sve iznose udariš jednu proceduru (po bazi) da se ažurira na EUR. To je doduše Sony u kojem očito rade neki vrli programeri kojima posao baš i ne ide.

Ne bi me čudilo da promjena ustvari nije moguća nego sad heklaju neko polurješenje sa dodavanjem "nove" države u Store i prebacuju dio po dio podataka, usput updateajući iznose i valutu u EUR.

8 godina
Bitanga kaže...

Problem kod bonova je što ih kreditiraš i uvijek im neka lova ostane na računu. Jer nikad ne možeš kupiti koliko ti treba, nego koliko je bon.

Prvi put put kupujem pa ne kužim baš. Kupio sam bon od 19,90e i bon od 9,95e. Namjeravam kupiti Burning Shores (149,99 kn) i Code Vein Seasson Pass (56,99 kn). Ostaje mi nekih 2,5 eura. Kada osposobe store i kad nešto kupim za tih 2,5e što mi je ostalo mi umanje cifru i razliku platim karticom ili da bi to potrošio opet moram kupiti neki bon? U biti pitam dal se plaćanje može kombinirati?

14 godina
NathanDrek kaže...
Bitanga kaže...

Prvi put put kupujem pa ne kužim baš. Kupio sam bon od 19,90e i bon od 9,95e. Namjeravam kupiti Burning Shores (149,99 kn) i Code Vein Seasson Pass (56,99 kn). Ostaje mi nekih 2,5 eura. Kada osposobe store i kad nešto kupim za tih 2,5e što mi je ostalo mi umanje cifru i razliku platim karticom ili da bi to potrošio opet moram kupiti neki bon? U biti pitam dal se plaćanje može kombinirati?

Može se kombinirati, imaš i na AirCash-u digitalne bonove, u A1 aplikaciji ako si njihov korisnik

8 godina
Sony PlayStation 5

Kupio sam već bonove, samo me zanimalo što sa kusurom, malo me izmješao Bitangin post.

0 0 hvala 0
8 godina
BeLLicus kaže...
MEGATAMA kaže...

Prodaje se, ali evo recimo dolazi DLC za Forbidden West on je samo digitaln, kako ćeš ga kupiti treba ti kartica, naravno možeš kupiti online bonove, otići do kioska po bon blablabla, ali ljudi neće iz principa vole peglat kreditnu direktno. 

Kupio digitalni bon u KEKS Payu, copy-pasteao u PS App, gotovo. Konzola sjedila u rest mode i automatski povukla download.

Ne'š ti muke.

16 godina
Nuclear_Phoenix kaže...

A gle, očito je legalno - nude bonove koje je moguće kupiti u eurima i iskoristiti na storeu.

Da, pretvorili su HRK u virtualni currency kao V-Bucks :-) 

NathanDrek kaže...
Bitanga kaže...

Ma moći ćeš naravno uvijek potrošiti taj višak u idućoj transakciji s karticom.

Ali ako kupuješ isključivo na bonove onda ti uvijek nešto ostane na računu jer ne možeš točno toliko potrošiti.

Nije neki problem, niti drama, ali nije nešto što bih podržavao.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
robogo kaže...

Kupio digitalni bon u KEKS Payu, copy-pasteao u PS App, gotovo. Konzola sjedila u rest mode i automatski povukla download.

Ne'š ti muke.

Nije muka ako koristiš KEKS pay. Ako ga nemaš i ne koristiš, onda je muka registrirati se i posložiti to sve.

Obrisao sam ga prije par godina kad su me tražili da ih nazovem video callom da potvrdim da sam to ja. Nije da me sramota, niti da imam što za tajiti, nego jednostavno mi se nije dalo jer su bili agresivni, a nisam ga niti koristio.

No, postoji hrpa načina za kupiti HRK bon. A ako već kupujem bon, onda ću radije kupiti US bon i tamo igru uzeti jeftinije, jel.

14 godina
Sony PlayStation 5

Al ga komplicirate. Uzimao sam  u par navrata od nove godine bonove na Keksu, ima dovoljno opcija da ti ne ostane u svakom slučaju više od par kuna na računu (35, 75,100,150,180...), koje ćeš tak i onak potrošiti nekad.

Da je duže nego da platiš samo karticom - je, sveukupno možda 2 minute. Al što da se radi, siguran sam da bi i oni najradije jučer prebacili na eure i vratili sve u normalu al očito su naletili na neki zaj..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Chronosus kaže...

Al ga komplicirate. Uzimao sam  u par navrata od nove godine bonove na Keksu, ima dovoljno opcija da ti ne ostane u svakom slučaju više od par kuna na računu (35, 75,100,150,180...), koje ćeš tak i onak potrošiti nekad.

Da je duže nego da platiš samo karticom - je, sveukupno možda 2 minute. Al što da se radi, siguran sam da bi i oni najradije jučer prebacili na eure i vratili sve u normalu al očito su naletili na neki zaj..

Nitko ništa ne komplicira. Tražimo da se poštuje zakon o uvođenju eura!

Ako su mogli svi ostali, mogao je i Sony. Ionako imaju maltene neograničene financijske resurse.

2 godine
Dwyane Wade kaže...
Gogy7 kaže...
Puno je veci problem ps plus extra, a najveći to sto je ljudima lijeno otici do coska i kupiti psn card. Ima ih gotovo svuda.

2023. godina je. NE ŽELIM otići do ćoška i kupiti nekakav šugavi card pa ga prekucavati isto kao što neću kupiti bon za mobitel. To što ovi nesposobni glupani nisu u stanju pomnožiti jednu varijablu s jednom konstantom je samo tužno. Imam još par mj. pretplate ako se ne riješi jeb* se Sony, ionako su najveća govna. Od naplaćivanja PS5 updatea za igre i sl. gluposti do najnevjerojatnije ikad - imam mrtvi dongle za one official PS5 bežične slušalice jer su odlučili uštediti valjda 30centi na bluetooth mikrokontroleru. Četkica za zube mi to ima... Da sam to znao unaprijed samo bi se nasmijao, ovako mi se nije dalo vraćat Amazonu paket nazad. Sve ok, kupit ću si XSX ili, još bolje, jednostavno se neću igrati. Ionako se samo sekiram bzvz.

Ne moraš ići do trgovine kupit šugavi card...Odes na stranicu Sancta domenice ili zelde i kupis i stigne ti kod na mail koji kopiras u playstation appu i gotovo. Ne bi trebalo biti problem pošto sam ja (kojemu je ps5 prva konzola nakon ps1) uspio... Sve lijepo objašnjeno... Al da je sranje, sranje je što ne možeš kupovat preko kartice... 

17 godina
Van_hohenheim kaže...
Dwyane Wade kaže...
Gogy7 kaže...

Ne moraš ići do trgovine kupit šugavi card...Odes na stranicu Sancta domenice ili zelde i kupis i stigne ti kod na mail koji kopiras u playstation appu i gotovo. Ne bi trebalo biti problem pošto sam ja (kojemu je ps5 prva konzola nakon ps1) uspio... Sve lijepo objašnjeno... Al da je sranje, sranje je što ne možeš kupovat preko kartice... 

Nema šanse. Čak i ne što je jednostavno to previše posla nego je to stvar principa. Plaćam nekakvu uslugu ali bi se i morao prilagoditi nekome tko mi ju nije sposoban isporučiti? Oni su tu da rješavaju moje probleme a ne ja njihove. Kažem lakše mi je prodati konzolu i igrati se na nečemu normalnom ili se ne igrati uopće. I dalje je nevjerojatno, doslovno kao da pričamo o firmi koja ima "CTOa" s 3 godine iskustva, 2 friška juniora s faksa i direktorom koji pokušava muljariti s javnim nabavama a ne o korporaciji kao što je Sony. Da su u startu rekli nema supporta za HR sve ok, otvorit će se US acc i riješeno. Sad ići prebacivati i izvoditi nekakve gluposti s bonovima, keks payevima i sl. samo zato da bi nekome nešto mogao platiti? Nećete pare sve ok, ima tko hoće. Propadnite čim prije i skratite nam svima muke. Da je ovo normalna država odrapili bi im finu kaznu i blokali im usluge kompletno dok se ne prilagode. 

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.4.2023 11:49 (Dwyane Wade).
16 godina
Dwyane Wade kaže...

Nema šanse. Čak i ne što je jednostavno to previše posla nego je to stvar principa. Plaćam nekakvu uslugu ali bi se i morao prilagoditi nekome tko mi ju nije sposoban isporučiti? Oni su tu da rješavaju moje probleme a ne ja njihove. Kažem lakše mi je prodati konzolu i igrati se na nečemu normalnom ili se ne igrati uopće. I dalje je nevjerojatno, doslovno kao da pričamo o firmi koja ima "CTOa" s 3 godine iskustva, 2 friška juniora s faksa i direktorom koji pokušava muljariti s javnim nabavama a ne o korporaciji kao što je Sony. Da su u startu rekli nema supporta za HR sve ok, otvorit će se US acc i riješeno. Sad ići prebacivati i izvoditi nekakve gluposti s bonovima, keks payevima i sl. samo zato da bi nekome nešto mogao platiti? Nećete pare sve ok, ima tko hoće. Propadnite čim prije i skratite nam svima muke. Da je ovo normalna država odrapili bi im finu kaznu i blokali im usluge kompletno dok se ne prilagode. 

Kazna, ne znam što se čeka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.4.2023 12:22 (Bitanga).
2 godine
Bitanga kaže...
Dwyane Wade kaže...

Kazna, ne znam što se čeka.

Iskreno mislim da ce onda Sony, ugasit .hr domenu i bubnit nas pod EU ili tako nešto jer smo im malo tržište i mogu nas iz ignorirat a iskreno naša vlada je jaka u udaranju kazni malima a zna se samo naguzit velikima...

16 godina
Bitanga kaže...
MEGATAMA kaže...

Ajmo sad šta je bolje, disk ili digital :-D

Da :D :D :D :D :D 

Nsmo dugo, postane dosadna tema bez toga. 

11 godina
Sony PlayStation 5

Meni premium izlazi u 9.mj. Kaj onda će mi produljivat sve dok se ne uvede euro ili? 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
14 godina
gocc01 kaže...

Meni premium izlazi u 9.mj. Kaj onda će mi produljivat sve dok se ne uvede euro ili? 

Zasad izgleda tako. Naravno, to se može promijeniti svaki čas. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
gocc01 kaže...

Iscurio mi premium prije 3 mjeseca.

Uredno na datum isteka pogledam i opet piše da imam pretplatu.

Što se mene osobno tiće dabogda tako ostalo još, kada kupujem kupim na Tisak u bon , ostatak ostane u novčaniku na računu a meni 100 kunića svaki mjesec gratis dođe.

13 godina
Sony PlayStation 5

Jebeno je kako ''poklon'' dobivaju samo oni koji nemaju pretplatu. Da sam znao da ce bit ovakav kurslus, nebi uzeo tamo na akciji u 11mj produzenje od 1g.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Jebeno je kako ''poklon'' dobivaju samo oni koji nemaju pretplatu. Da sam znao da ce bit ovakav kurslus, nebi uzeo tamo na akciji u 11mj produzenje od 1g.

Da, dosta je nepravedno s obzirom da "ljudi mogu kupit bonove, di je problem".

Trebali su ili svima produljivati ili nikome.

10 godina
Samo nek se oni nadaju, bit ce im kao i meni

Zao nam je sto zbog poteškoća ne mozete produžiti svoju ps plus pretplatu, evo vam zato godina dana ea playa. 😂 Tako sam ja dobio ea play free a nadao se ps plusu
15 godina
Sony PlayStation 5

Čitao sam negdje da ne podliježu nikakvim kaznama pošto su isključili mogucnost plaćanja u kunama ukidanjem plaćanja karticama 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
Sony PlayStation 5

vidi se koliko smo im nebitni kad jedino naših titlova nema u forbiden westu a izdavač je Sony Interactive Entertainment Europe 

Subtitles: English, French, Italian, German, Spanish, Polish, Portuguese, Russian, Arabic, Japanese, Latin-American Spanish, Brazilian Portuguese, Dutch, Danish, Norwegian, Finnish, Swedish, Hungarian, Czech, Turkish, Greek, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Thai and Korean.

1 1 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

isplati se uzet mjesec dana ps plusa i nadat se da nece fixat ovo da nastavljaju davat đabe preplatu 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

400% skok prodaje 🤣🤣🤣🤣🤣

Dali se Horizon dlc moze igrat odmah nakon ponoci ili ima neko tocno vrijeme?

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Otkljucana je vec ekspanzija za Horizon 🥂

Edit

Izgleda apsolutno fantasticno,jos bolje nego main igra.

Oblaci su sad volumetricni i izgledaju uistinu ljepo.

Muzika mi je fenomenalna,eto par kratkih dojmova za sad 🥂

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.4.2023 1:00 (MEGATAMA).
Moj PC  
1 1 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice