psp essentials

poruka: 6
|
čitano: 4.202
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
PSP 2004 ili 3004 ,essentials

Prije kupnje psp-a neznam koji da kupim. PSP 2004 SLIVER ILI PSP 3004 PIANO BLACK. Malo sam pregledavao ali nisam našao baš nešto. Također me zanima kakve su to essentials igre i zašto su tako jeftine.I samo još jedno.... Mogu li te essentials igre igrati i na PSP-U 2004 I PSP-U 3004.

HVALA {#}

karlo hlišć

0 0 hvala 0
16 godina
psp essentials

PSP Essentials igre su ponovno izdane igre, samo što su jeftinije. Koliko vidim na netu to su igre koje Sony smatra "hitovima", pa ih zato daje ponovno, ali u jeftinijem izdanju (kao što imaš za PC starije igre koje su ponovno izdane, pa su jeftinije. Što se tiče razlike između PSP 2004 i 3004, model 3004 je noviji, ima kvalitetniji ekran, pa će ti manje zamarati oči. Moja preporuka ide PSPu 3004, pošto sam ga imao par dana, za probu i za ono što treba biti, izvrstan je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: psp essentials

puno ti hvala....

znači te essentials igre imaju nešto malo "ružniju" grafiku ili to ne mora biti?

karlo hlišć
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 18:46 (monkeyman036).
16 godina
psp essentials

Ne, razlika u kvaliteti, detaljima, igrivosti nema. Samo su jeftinije jer su tako odlučili u Sonyju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
psp essentials

ok puno ti hvala..

a dobije se uz psp memory card i usb stick, a ako se ne dobiju gdje ih mogu kupiti? {#}

karlo hlišć

0 0 hvala 0
16 godina
Re: psp essentials

Ne dobije se memory card, možeš ga kupiti u bilo kojoj trgovini informatičke opreme, iako, koliko sam čitao, kažu da je najbolje kupiti originalni Sony memory card (vrsta je Memory Stick duo). Cijene.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice