PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

poruka: 1.997
|
čitano: 747.604
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

ma sve pet,ali malo malo ljudi sa istim pitanjima,a samo da otvore prvu stranicu i sve ljepo pise

i totalnom noobu bude jasno

nije problem pomoci,savjetovati ali daj prvo probaj si sam malo pomoći a ne sve na pladnju,

vecina nas je i pohvatala sve tako sto smo citali ostale forume i tudja iskustva,i to  je wontay sve fino sazeo na pocetku teme da ne lunja se

ali ovako je lakse,regam se na forum,ne citam nista i odmah kako da igram piratske igre ;(

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 11:39 (dart_tom).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

Ok znaci procitao sam 2-3 puta to sam i napisao, sa ceckherom mi kaze da mogu updateat na verziju 2.5 ili vise, ali je konzola automatski updetana vec na 4.78, sve sta kuzim iz flashanja pc-a mi govori da mogu bez beda stavit bilo koji software od 2.5, ali nasao sam odgovor na ovo pitanje i potvrdan i negativan, kao i masu poprecnih informacija o svemu sto se tice ove teme. e sad obicno sve te takve stvari treba sam isprobavat i ne, na prvim stranicama nema odgovora na moje pitanje i potpuno je nejasno opisan inace navjerojatno jednostavan postupak, i puno manje bi se energije potrosilo i spamova bilo da se na takvo pitanje odgovori sa DA ili NE. Al hvala vam svejedno. Evo vec 4 redudantna posta a mogao samo netko napisati da ili ne, svaka vam cast, poslao bih vas na obrazovanje kod mog bivseg profesora baza podataka, taj je volio spamove i redudantnost

15 godina
I koji dio nije jasan? Imas dio o verzijama FW-a i mogucnosti u odnosu na verziju koju imas. Nakon toga mozemo dalje

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ok, jos jednom, imam prastari PS3 iz 2008 za koji "version checker" kaze da se na njega mogu instalirati verzije firmwarea od 2.45 nadalje. Sve mi je jasno kako se to radi, ali uređaj je automatski updatean zadnji puta ove god i sada mu u sys info kaze da je na verziji 4.78. Nije mi jasno dali ja mogu to sam sada samo sa mojim  usb-om flashati pa hackirati ili cu u tom pokusaju zaribat konzolu? kao sto sam rekao, po netu sam nasao izjave da nema problema i izjavee da ima problema. Dal mi netko moze odgovoriti da mogu ili ne mogu, po objasnjenju mogu sto se tice verzije konzole a ne sto se tice verzije softvera; dali mogu doma bez posebnog alata (samo sa svojim usb-om i potrebnim FW-om)  to rjesiti ili treba to napraviti netko tko ima taj E3 flasher?

14 godina

Bilo koja verzija iznad 3.55 se mora radit sa flash-erom i točka.

Citiram prvi post za kojeg tvrdiš da si pročitao nekoliko puta, no nisi vjerovatno niti jednom ili neznaš hrvatski!

" -   AKO IMATE VEČU VERZIJU OFW OD 3.55 MORATE NAPRAVIT DOWNGRADE KOJI SE RADI SA FLASHEROM"

Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

hvala :)

10 godina
neaktivan

Pozdrav, planiram uskoro uzet ps3 slim. Znam da ofw mora biti ispod 3.55 da se jb. Ali naso sam jedan video i stranicu di pise i da moze jb ofw 4.78. Moze netko malo iskusniji poglrdat i vidit jel fake. Iskreno svi komentiraju da radi tako da mi se cini da nije.

http://jailbroken.co/index.php/ps3-jailbreak-4-76-ofw-to-cfw/

0 0 hvala 0
15 godina
Moze ako imas konzolu viska. Prva stranica i nista drugo

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako kupim ovo: http://www.aliexpress.com/item/original-cobra-ode-DMC-for-ps3-in-stock/32329895213.html?spm=2114.30010308.8.5.2LKhL8 

ocu li moc igrat kopije na ps3?  model: CECH-4304A, 4.76 OFW je na njemu. Hvala. 

gledao sam 1. post i mislim da bih trebao ali da provijerim jer pise da je cijena oko 700 kn a ovo kosta 150....

1 0 hvala 0
15 godina

To je samo modul DMC koji je dodatak Cobri.  Evo malo detalja Cobra-ODE-DMC-modul

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Veče, da li može nekako da se prebaci file veći od 8GB na FAT32 externi HDD? U pitanju je God of War Ascension i ne mogu da prebacim celu igricu sa PC-a na HDD, nedostaje mi taj file od 8,71GB. Hvala unapred. 

0 0 hvala 0
15 godina
vave10 kaže...

Ako kupim ovo: http://www.aliexpress.com/item/original-cobra-ode-DMC-for-ps3-in-stock/32329895213.html?spm=2114.30010308.8.5.2LKhL8 

ocu li moc igrat kopije na ps3?  model: CECH-4304A, 4.76 OFW je na njemu. Hvala. 

gledao sam 1. post i mislim da bih trebao ali da provijerim jer pise da je cijena oko 700 kn a ovo kosta 150....

Nije to što ti tražiš. Tebi treba baš Cobra ODE čip. Najbolje uzeti v5.10b ili noviju v5.10c ako ćeš si sam ugrađivat to.

DMC, ukratko, je čip za kontrolu motorića koji izbacuje i uvlači disk na starijim verzijama PS-a (FAT i Slim), dakle, nepotrebno je za Superslim konzole (4k tj CECH-4XXX).

Vidim da imaš OFW 4.76 pa ćeš ukoliko se odlučiš na ugradnju, morat imat i SWAP disk i tu se dodatno komplicira, što zbog toga što ti mora netko spržit taj disk ukoliko nemaš blu ray pržilicu (i to će naplatit lijepo), te što moraš igre konvertirat dodatno da bi radile preko SWAP diska i recimo ako izađe nova igra neka, a ti ju želiš igrat, nećeš ju moć jer je vjerojatno neće bit na SWAP disku pa ćeš morat pržiti novi. Uglavnom, lijepo te naživcira to sve :)

13 godina
neaktivan

Citam malo po forumu kako kod nas tako i vani, šta sve ljudi neće napraviti za par stotina kuna ili još bolje za par desetaka dolara, kada vidim kako prodaju id za unban konzola koji pokupe prilikom spuštanja firmwera kada im netko donese i onda nekom totalno nedužnom banaju konzolu pa od iste osobe traže novce i za unban, znači možeš radit posao ali moraš imat i neko dostojanstvo i poštenje kada ga radiš jer nije sve u tome da nekom prodaš nešto.. Dalje na to još ne kužim kako ljudi ne mogu shvatiti da ako je elektronika na blurayu neispravna odnosno ako ne radi da bluray neće raditi sam po sebi i da multiman ne može raditi, jedno je laser ili optika drugo elektronika, kao da uspoređuješ mačku i miša.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 23:16 (donzega).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Može pomoć?
Napravio sam downgrade na CFW Rogero CEX-3.55 V3.7 sa OFW 4.70 (drugom metodom nije za E3 kao prva stranica)
Sad me zanima da bi instalirao CFW koji želim (-Rebug DEX zadnji) što treba sljedeće ?

Po istraživanju izgleda: prvo Rogero 999 downgrader - QA Flag - Rebug, točno?
Piše "Downgrade PUP can be installed from the XMB System Update over any CFW version from 3.55 - 9.99."
A za taj CFW Rogero CEX-3.55 V3.7 je jedan rekao da to nije downgrader, i rekao da treba prvo 999 pup instalirati pa set QA, želim biti 100% siguran u to da ne zeznem nekaj. Makar imam solidne provjerene dumpove pa ne mogu permabrick-at, nego neda mi se više flasher spajat hehe.

Jer ovo me buni:
"Once you're back on Rogero CFW3.55 v3.7 you can now install any CFW you want using the System Update from XMB ( or Recovery Menu if XMB Update didn't work )." -Piše gore i sa 3.55 - 9.99, (V3.7) ako me kužite.
Znači na tom sam 3.55 V3.7, i nisam instalirao QA Flag ni aktivirao, da to prvo napravim pa onda CFW Rebug ili moram na 999 downgrader onda QA flag?
http://psx-scene.com/forums/content/rogero-downgrader-pup-any-cfw-version-back-3-55-3171/

Još me zanima, znači kad se koristi Toggle QA Flag i što on radi, može netko iskusan objasniti, kopirati link ili text, jer ne piše na prvoj ni trečoj stranici ovdje ili ne treba za taj tutorijal.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ja nisam imao nikakvih problema sa time, console id i psid koji su uvijek bili sa mrtve konzole a svaki je bio po 13 eura.. 

Meni osobno je jedan cid znao trajati cak preko 3 mjeseca..

A to kad ljudi kupe pa se logiraju u psn i onda bez beda odu u multiman ili webman i mogu se pozdraviti sa cid om.. 

Ima jedan servis u zagrebu trazio mi 400 kuna za unban?? 

Nema smisla.. 

14 godina
neaktivan

Moš mislit.

Ta stranica postoji več 2-3 godine

15 godina

A svaki drugi komentar je: works perfectly , koja  gamad.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

pozdrav ekipa.molim vas pomozite jer se mucim vec 3 dana i nikako da skuzim sto i kako da napravim.imam jailbrejkan ps 3 ,sa 3.55 update-om ,i nanovo sam instalirao nba2k16 ,i sada mi kaze da moram updejtajt barem na 4.75. uglavnom svugdje sam gledao i trazio kako to napravit,al svaki put kad nadem neki update (razni od 4.75 ,pa do 4.78) ili ih ne mogu unzipat ili se javlja neka greska.molim vas pomozite s nekim inkom ili sa objasnjenjem jer cu puknut vise ovako.hvala vam puno na citanju ,iako sam nepismen,ocigledno u ovome.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

e da, zaboravih pripomenut da igra radi al trza do iznemoglnosti i jako je usporena,neigriva.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
njofra3 kaže...

e da, zaboravih pripomenut da igra radi al trza do iznemoglnosti i jako je usporena,neigriva.

A koja je konzola FAT ili SLIM?

Jer po tome mi se čini da se pregrijava grafička i šteka

Jel druge igre rade normalno? (mislim na igre sa malo zahtjevnijom grafikom)

15 godina

Nije hardverski problem kod doticnog nego softverski.

Nba 2k16 ne radi dobro na firmwareu ispod 4.75

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Prokleti NBA - naravno bio sam nestrpljiv i update sam napravio preko PlayStation.UK i sada mi je verzija 4.75 ali nije mi više rogero.što sad? Ne mogu vise pokrenut multiman jer mi pokazuke error 080071000 (nesto tako)Da se bacim preko mosta ili još ima pomoći?
P.s.hvala na odgovorima

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jbg mislim da ti si updateo OFW, sad ponovo trebas s e3 fleserom downgredat

0 0 hvala 0
15 godina

Zeznuo si, vidi prvu stranicu

0 0 hvala 0
15 godina

Naravno da ima pomoci.

Downgrade sa e3 flasherom. Cca 200-250kn 

A nba2k16 gratis:)

14 godina
neaktivan
njofra3 kaže...
Prokleti NBA - naravno bio sam nestrpljiv i update sam napravio preko PlayStation.UK i sada mi je verzija 4.75 ali nije mi više rogero.što sad? Ne mogu vise pokrenut multiman jer mi pokazuke error 080071000 (nesto tako)Da se bacim preko mosta ili još ima pomoći?
P.s.hvala na odgovorima

Kud ti pamet i ić radit update na OFW

Sad ponovo izdvojiš 200-300 kn za modifikaciju i to je to

15 godina

Jel se to meni čini ili polako smanjuju izdavanje igara za PS3. Jel ima novosti o CFW za PS4. Da prodam PS3 dok mu je cijena još dobra. Može se naći PS 4 za 2200Kn.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2016 11:22 (hummer0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Uvijek je tako , naglasak je na novoj konzoli .

CFW na PS4 neče tako skoro no nikad se ne zna, PS3 je najviše pažnje dobio kada su ukinuli other OS, imaš nešto na 54 stranici.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovako imam problem

Imam prijenosni disk i na njemu 30 igrica
Kada ga uštekam u ps3 slim  (koji je bio na modifikaciji i gore je vidim 4.78 FW)  i odem u multiman, pronađe sve igre, no problem je taj što kad stisnem igru i kad me izbaci u onaj glavni meni od ps3, i kad pokrenem igru.
Više od pol igri se uopče neče pokrenut bude samo crni ekran i moram ručno ugasit ps3.
Taj isti hard prikopčam na drugi ps3 (kod susjeda) i sve igre rade bez problema

Probo sam razne verzije multimana i uvjek isti problem
U čemu je problem?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice