- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sa net-a sam je skinuo.
mogu je jedino prebaciti na usb formatiran na ntfs,a tako je nemogu ocitati jer ps3 cita fat32 ... kad probam na hard vanjski pise mi ; the file GT.VOL is too large for the sistem volume...
neko rjesenje????
Sa net-a sam je skinuo.
mogu je jedino prebaciti na usb formatiran na ntfs,a tako je nemogu ocitati jer ps3 cita fat32 ... kad probam na hard vanjski pise mi ; the file GT.VOL is too large for the sistem volume...
neko rjesenje????
Pretvorim skinutu igru u iso format, te ju prebacim na disk(ntfs) u folder PS3ISO. i to je to
Sa net-a sam je skinuo.
neko rjesenje????
Pretvorim skinutu igru u iso format, te ju prebacim na disk(ntfs) u folder PS3ISO. i to je to
To je zato jer je vanjski disk vjerojatno FAT32 format koji podržava maksimalno 4gb veličinu pojedinog file-a a mislim da GT ima po 9gb file. Možeš ih splitat na 1gb file-ove pa kopirati. Osobno preporuka je da zamjeniš taj vanjski sa unutarnjim diskom u PS3. Pa tako nećeš imat navedeni problem. Tada možeš preko file zille prebaciti jednostavno igru takvu kakva je neće biti potrebno reducirati file niti ništa.
Pozdrav forumaši.
Evo, kupio neki dan za kćerku modificirani/rabljeni PS3 (SLIM).
Prije nego joj stavim pod bor, pokušavam odgonentnuti kako to sve radi (naravno, uz ideju da se i ja usput malo poigram).
Medjutim, ne ide to baš meni.
:-(
Kad upalim PS3, vidim Multiman (v4.65) i IRISMAN (v.3.31).
Kad idem na System version, pokazuje Version 4.65.
Na početnom meniju (GAMES) mi je ikona od igre GTA5 koju bez problema pokrećem.
Kad uđem u Multiman, vidim tu 2 ikone od 2 igri (FarCry4 i Need for Speed).
Medjutim, kad stitnem (pokrenem) igru u Multimanu (npr. FarCry), izbaci me u početni meni gdje ne vidim tamo tu igru (samo onu od prije GTA5).
Da li trebam prvo obrisati GTA5 da bi mi se FarCry4 igra prikazala (i koju bi mogao pokrenuti)?
Pomagajte ljudi....
Da i dodam.
Skinuo sam joj LEGO Batman i LEGO StarWars i stavi na vanjski HDD.
Priključim vanjski HDD u PS3 i pomoću IRISMAN-a nađem te igre, ali ih ne mogu pokrenuti (vidim samo foldere u kojima su file-ovi od igara)...
Pozdrav forumaši.
Evo, kupio neki dan za kćerku modificirani/rabljeni PS3 (SLIM).
Prije nego joj stavim pod bor, pokušavam odgonentnuti kako to sve radi (naravno, uz ideju da se i ja usput malo poigram).
Medjutim, ne ide to baš meni.
Kad upalim PS3, vidim Multiman (v4.65) i IRISMAN (v.3.31).
Kad idem na System version, pokazuje Version 4.65.
Na početnom meniju (GAMES) mi je ikona od igre GTA5 koju bez problema pokrećem.
Kad uđem u Multiman, vidim tu 2 ikone od 2 igri (FarCry4 i Need for Speed).
Medjutim, kad stitnem (pokrenem) igru u Multimanu (npr. FarCry), izbaci me u početni meni gdje ne vidim tamo tu igru (samo onu od prije GTA5).
Da li trebam prvo obrisati GTA5 da bi mi se FarCry4 igra prikazala (i koju bi mogao pokrenuti)?
Pomagajte ljudi....
Kad stisneš igru u multimanu i kad te izbaci van na poletni ekran MORA negdje bit ta igra koju si stisno (prolistaj malo gore-dole na tom ekranu gdje te izbacilo)
Kad stisneš igru u multimanu i kad te izbaci van na poletni ekran MORA negdje bit ta igra koju si stisno (prolistaj malo gore-dole na tom ekranu gdje te izbacilo)
Nema je.
To mi je čudno.
Samo ostaje GTA5.
Da li moram prvo nju obrisat?
Skini novu verziju Multimana
Budem pogledao kasno na večer pa javim.
Problem je u tome što mi je kćer došla iz škole (a ne bi volio da vidi plejku prije).
Znači, mora pisati kad se pali? (pitam jer se baš i ne sjećam da išta piše)...
Skini novu verziju Multimana
Probat ću to napraviti.
Ali mislim da nije problem u tome (jer prijašnji vlasnik je stavio na disk te 2 igre i pokretao bez problema).
Najsigurnije rješenje bi ti bilo da updejtaš sa zadnjim cfw-om 4.76. možda igra zahtjeva viši cfw od onog kojeg imaš pa je zato ne baca na xmbc. pa onda nakon toga staviš mm za tu verziju.
A najvjerojatnije je problem u multimanu, probaj ga reinstalirati.
Pod izvadi cd je mišljeno da vidi ako ti nije koja igra ostala u bluray pogonu. Ako je, izvadi je prije nego mountaš igru.
Svatio sam.
Prvo ću probat sa novim Multimanom.
Slobodno stari prvo obrišem (delite) i onda novi?
Ili će se novi "nasnimiti" na stari?
Probat ću kasno navečer, kad ona ode spavati.
Izgleda da me čeka duuugaa noć.
Javim....
Novi će se presnimiti preko staroga
Di se to pročita?
Kad upalim plejku, nakon nekakvog teksta gdje se upozorava o epilepsiji, odmah dođe početni meni.
Evo, kćer otišla spavati, a ja se "igram" s plejkom.
Nasnimio novi Multiman (4.76) i sad rade te igre.
:-)
Sljedeći zadatak je da pokušam pokrenuti sa vanjskog HDD-a igre.
Za sad hvala na savjetima...
E, počeli problemi.
Znači, imam na vanjskom HDD folder GAMEZ (u kojem je igra).
Kako pokrenuti igru sa vanjskog HDD-a jer ju ne vidi u Multimanu?
Umjesto vanjskog HDD-a stavio sam USB STICK sa igrom Minecraft.
Ali, na žalost, ne znam pokrenuti igru.
Na slici se vidi trenutna situacija.
Evo, uspio sa Sticka pokrenuti Minecrafta!!
:-)
Sad je još ostalo pokrenuti sa vanjskoga HDD-a.
Pitanje: da li vanjski HDD mora biti "prazan"?
Odnosno, da li na njemu moraju biti samo PS3 igre?
Bio budan do 3 sata (ali nisam uspio).
Ali sam saznao sljedeće:
-pokrenuo sam bez problema Minecrafta (koji je manji od 4GB) sa USB sticka jer je to bio FAT32 datotečni sustav
-Lego StarWars je igra koja je veća od 4GB koju bi ja morao nekako "razbiti" na manje djelove od 4GB (jer PS3 ne čita NTFS datotečni sustav).
Evo, to sam zaključio u 3 sata ujutro...
Može kakva pomoć za dalje?
Hvala
Slažem se s tobom.
Ali, mislio sam, pošto imam vanjski disk (500GB), napuniti ga igricama (da mi kćer stalno ne dosađuje: tata, skini mi ovu, tata skini mi ovu,...).
Plejka ima "samo" 120GB.
A da staviš taj od 500 gb u PS3 kako je več donzega nekom savjetovao , statična ip adresa na ps3 i sa winscp sa par klikov prebacuješ, a kčeri malu poduku iz informatike pa nek sama prebacuje ,
Slažem se s tobom.
Ali, mislio sam, pošto imam vanjski disk (500GB), napuniti ga igricama (da mi kćer stalno ne dosađuje: tata, skini mi ovu, tata skini mi ovu,...).
Plejka ima "samo" 120GB.
pozdrav da bi stavio na vanjski disk tu igru koja je na ntfs formatu skini PS3_ISO_TOOLS na pc .. ja sam se isto zaje..... oko granturisma 6 koju nisam moga skinuti na vanjski jer je u ntfs formatu koji se moze s tim alatom prebaciti na fat32
pozdrav da bi stavio na vanjski disk tu igru koja je na ntfs formatu skini PS3_ISO_TOOLS na pc .. ja sam se isto zaje..... oko granturisma 6 koju nisam moga skinuti na vanjski jer je u ntfs formatu koji se moze s tim alatom prebaciti na fat32
Skinuo sam PS3_ISO_TOOLS, pa ću probat. Javim.
Tnx slk21
Jel ti vanjski disk formatiran u FAT32?
Evo, da podijelim: uspio sam pokrenuti igru sa vanjskog HDD-a.
1. prvo sam formatirao vanjski disk kao FAT32.
2. file od igre (koji je veći od 4GB) sam podijelio u manje dijelove.
3. prebacio na vanjski HDD.
4. multiman je igru odmah "vidio" i pokrenuo je.
Hvala svima na pomoći
ima te neke igre koje su takve i bog.. treba ih splitati ili slati preko ftp a tj. filezile