- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam jedno noob pitanje: ako formatiram PS3 hard disk ili ubacim drugi, moram li imati isti CFW za instalirati opet ili mogu stavi noviji?
trenutno sam na rogero 4.50 i mislio sam nakon formata staviti najnoviju verziju (koliko vidim to je 4.55).
Jailbreak će ostati, naravno?
jel netko ima problem sa pokretanjem fight night round 4 ( izbaci me u xmb) i sa Fight night champions error 80010017

jel netko ima problem sa pokretanjem fight night round 4 ( izbaci me u xmb) i sa Fight night champions error 80010017
Koja konzola, slim, super slim? Koja verzija OFW-a ili CFW-a ako je softverska modifikacija?
fat, 8B, najnoviji cfw rogero i multiman
edit: jel moze bit do torrenta da probam neki drugi skinit
Probaj drugi nać pa vidi, ja ti ne mogu reć točnu informaciju jer imam Cobra ODE i super slim konzolu...
Pozdrav ljudi, planiram kupiti ps3 slim (nebitni GB) koju cu kasnije moci modificirati pa ako neko ima kakav prijedlog s njuskala bio bi mu jako zahvalan.
Ovo je neka koju sam nasao pa cu poslusati svaki vas savjet:
Dajte prijedloge slobodno koju da uzmem nesto do 1100kn. Hvala unaprijed.
Da i ja sam mu poslao mail pa jos nista ne odg, vjerojatno zato jer sam napisao da cu doci pogledati konzolu. Zbilja je tesko naci nesto kvalitetno, ako nađes javis tu ili na pm :D
Pozdrav ljudi, planiram kupiti ps3 slim (nebitni GB) koju cu kasnije moci modificirati pa ako neko ima kakav prijedlog s njuskala bio bi mu jako zahvalan.
Ovo je neka koju sam nasao pa cu poslusati svaki vas savjet:
http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/ps3-ultra-slim-120-gb-garancija-original-igra-izboru-990kn-oglas-11651872
Dajte prijedloge slobodno koju da uzmem nesto do 1100kn. Hvala unaprijed.
Ma takve oglase bez broja telefona izbjegavaj u sirokom luku, to mi lici na onogu Antu i ciglu, ali treba biti uporan pa cigla mozda i proradi.
I kad kupujete nesto, pratite cijene 7-10 dana, zna ponekad da uleti prava stvar za malo kuna. Iako osobno bez garancije vise nista ne kupujem, jednom se opekao i nikad vise.
Oglas je prevara!
Pozdrav. Imam PS3 (FAT 40GB) na OFW 4.5.
Odlučio sam napraviti jailbreak (budući da mi je otišao čitač pa ne mogu preko diska igrat) pa sam malo švrljao internetom, nešto pronašao ali bez velikog uspjeha.
Znači trebalo bi ga sa OFW 4.5 spustit na OFW 3.55. te nakon toga stavit CFW. Trebao bi mi pouzdani tutorial za downgrade sa OFW 4.5 na 3.55 te pouzdani tutorial za stavljanje CFW.
Hvala
downgrade se radi laserski s posebnom opremom.
Znači ne mogu to odradit doma nikako?
I teleskopom .....
Prva stranica
Pozdrav,frendu je na PS3 krepa laser prije jedno 2-3 godine i od tad nije koristen.PS3 je americki i ima OFW 2.42 na njemu :D
Jel mozemo ici direktno na jailbraik sa tog na Rogero 4.55 ili nesto drugo treba raditi?
Tutorial na prvoj stranici.
Najbolje stavi OFW 3.55 pa zatim CFW po izboru.
Da li se sa rogerom 4.40 moze ici online igranje?Hvala!
da bi se spojio na psn trebas imat najnoviji softver, bio on ofw ili cfw.
Da li se sa rogerom 4.40 moze ici online igranje?Hvala!
Mozes sa spofferom, imas raznih ali probaj sa "yet another baypas" on radi super posao.
Stavi novi CFW 4.55 manja šansa za ban.
pozdrav jel ima za ps4 jailbreak ?
A jel ima još bisera?
Ima li naznaka za CECH-30 seriju jailbreak

Ima li naznaka za CECH-30 seriju jailbreak
Nema, mozes jedino ODE chip stavljat...
pozdrav ocu si kupiti sony 3 modificiran da moze piratske igre pokretati.pa me zanima posto sam cuo ak se igra online da se moze ban konzole dobiti jel mogu ja npr. vratiti normalan softwer i igrati online(orginale) a onda kad mi dosadi ponovno napraviti da rade piratske igre
pozdrav ocu si kupiti sony 3 modificiran da moze piratske igre pokretati.pa me zanima posto sam cuo ak se igra online da se moze ban konzole dobiti jel mogu ja npr. vratiti normalan softwer i igrati online(orginale) a onda kad mi dosadi ponovno napraviti da rade piratske igre
Ne.
jel moze da cita samo orginale?
Ima li tko iskustva sa Cobra ODE čipom?
Samo ne kontam, jel se mogu normalno igrati originali(koje već posjedujem naravno) i mogu normalno biti ulogiran na PSN?