E ljudi dobio sam iz Amerike dzojstik za PS3 Big Ben Wirreles. Dogovorio se sa drugom da dodje da igramo NBA. Sad bezveze upalim dzojstik pritisnem na njemu HOME tipku i ne registruje ga plejka uopste. Pa nije moguce da ne radi! Dajte ljudi MOLIM VAS MOLIM VAS pomozite!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E ljudi dobio sam iz Amerike dzojstik za PS3 Big Ben Wirreles. Dogovorio se sa drugom da dodje da igramo NBA. Sad bezveze upalim dzojstik pritisnem na njemu HOME tipku i ne registruje ga plejka uopste. Pa nije moguce da ne radi! Dajte ljudi MOLIM VAS MOLIM VAS pomozite!
Pa jesi ga najprije spojia kablom?
P.S. Hitna pomoc ti je 194
Nema nikakav prikljucak na USB :((((
Pa preko cega se puni?
Cekaj to nije orginal SONY ?
Pa preko cega se puni?
AA baterije idu u njega...
Cekaj to nije orginal SONY ?
Nije, nego neki BigBen Wirreles al pise za PS3 i ima fino HOME tipka.
AA baterije idu u njega...
Postoje li upute za njega? Je li uopce napravljen za PS3?
- Zamijeni baterije
- Upali plej s original gamepadom, i onda registriraj ovaj Big Benov kao broj 2
ovo znaci ?
http://www.gmc.hr/bigben-ps3-controller-zicani-tilt-sensor-3-digitalne-osi.aspx
ovaj ima usb i jedino se tak moze spojit sa ps3
ovo znaci ?
http://www.gmc.hr/bigben-ps3-controller-zicani-tilt-sensor-3-digitalne-osi.aspx
ovaj ima usb i jedino se tak moze spojit sa ps3
nije taj kod mene
- Zamijeni baterije
kako da uradim ovaj korak 2 da registrujem big benov kao broj 2? Kada upalim sa origianalom i onda pritisnem da se pali big benov nista se ne desava
Daj slikaj taj joystick.
- Zamijeni baterije
kako da uradim ovaj korak 2 da registrujem big benov kao broj 2? Kada upalim sa origianalom i onda pritisnem da se pali big benov nista se ne desava
Znači, upališ PS3, stisni Home na original gamepadu. On ti je sada broj 1. Stisni Home na ovom Big Benu sada i on bi trebao sada postati broj 2. Nemoj zaboraviti promijeniti baterije prije ovoga!
- Zamijeni baterije
Znači, upališ PS3, stisni Home na original gamepadu. On ti je sada broj 1. Stisni Home na ovom Big Benu sada i on bi trebao sada postati broj 2. Nemoj zaboraviti promijeniti baterije prije ovoga!
ne postize on broj 2 :( radio sam tako
Stevane, čini mi se da si sa njim trebao dobiti nekakav USB receiver. Probaj ovo: Istovremeno drži SELECT i Home (PS) tipku dok ne zatrepere 4 LED-ice, tada ubaci USB u PS3 i tada dvaput stisni PS tipku.
IZVOR: LINK
Stefane, čini mi se da si sa njim trebao dobiti nekakav USB receiver. Probaj ovo: Istovremeno drži SELECT i Home (PS) tipku dok ne zatrepere 4 LED-ice, tada ubaci USB u PS3 i tada dvaput stisni PS tipku.
IZVOR: LINK
da i ja mislim jer sam procitao da ovo uopce nije bluetooth nego wifi
To je RF controller, na 2,4ghz radi.
ne znam koji usb da ubacim kad nista nisam dobio uz njega. bio je u kutiji ja sam bacio kutiju al nije bilo nista u njoj
Čini se da ti onda prijatelj nije poslao USB dongle ili receiver koji ide uz njega jer se on ne povezuje sam za sebe nego preko toga. Sve stranice na kojima sam bio za problem tog Big Bena spominju taj USB, tako da jbg.
Čini se da ti onda prijatelj nije poslao USB dongle ili receiver koji ide uz njega jer se on ne povezuje sam za sebe nego preko toga. Sve stranice na kojima sam bio za problem tog Big Bena spominju taj USB, tako da jbg.
sad sam zvao mamu da pogleda u kantu. nasla je baterije i jos neki kaze uredjaj to mora da je taj USB :) Hvala ti puno brate. samo da mogne da radi! Sad ce mi ona donjeti to, ja sam kod druga. Al i dalje ne znam gdje cu staviti taj usb jer na dzojstiku ne vidim nigdje prostor gdje bi se mogao staviti
sad sam zvao mamu da pogleda u kantu. nasla je baterije i jos neki kaze uredjaj to mora da je taj USB :) Hvala ti puno brate. samo da mogne da radi! Sad ce mi ona donjeti to, ja sam kod druga. Al i dalje ne znam gdje cu staviti taj usb jer na dzojstiku ne vidim nigdje prostor gdje bi se mogao staviti
FACEPALM
To se steka u konzolu!
EDIT:Treba ubaciti facepalm smajlic.
Čovjek ne zna. Nije stavio dizel u benzinca nego jednostavno ne zna kako funkcionira gamepad, mogao si mu lijepo objasniti jer koliko smo tu svi imali strpljenja mogao si i ti.
Evo sam vam se svima zahvalio. Dzojstik je radio, igrali smo citavu noc :DD
Evo sam vam se svima zahvalio. Dzojstik je radio, igrali smo citavu noc :DD
Neka radi. Malo si se namučio, ali bitno da radi. Uživaj!!