Pozz ljudi,
imam problem oko ps2. znaci kad stisnem gumb da mi otvori da stavim cd on se otvori do pola i vrati nazad za par sekundi i tako stalno, pa me zanima ako ima neko rjesenje da ga nemoram nosit u neki servis il tak nes
hvala
Pozz ljudi,
imam problem oko ps2. znaci kad stisnem gumb da mi otvori da stavim cd on se otvori do pola i vrati nazad za par sekundi i tako stalno, pa me zanima ako ima neko rjesenje da ga nemoram nosit u neki servis il tak nes
hvala
znaci nitko nezna
Hehehe,imam ja jedan takav,skineš gornji poklopac,pa onaj poklopac koji ima magnet na sebi što drži DVD dok se vrti,zatim vidiš ladicu,u jednom kutu ima dva vijka (ovisi o modelu) i njih odviješ i lagano podigneš tu stranu i izvučeš je skroz van.Sa donje strane ćeš vidjeti utor po kojemu bijeli mehanički komad gura ladicu unutra van.Možda ti je na jednom mjestu potrgano.
Na kontra strani imaš zupčanik na kojemu ti je možda koji zub otpao isto tako i na ladici.
I zadnji banalan razlog,magnet koji privlači magnet lasera,ne odvoji se od njega i onda ladica zapne.E taj gornji magnet izvadiš (drže ga tri kopčice) i postaviš komad papira i vratiš magnet,smanjiti ćeš napetost između dva magneta i onda će se bez problema razdvajati i ladica će se otvoriti.
Hehehe,malo puno objašnjenja,samo polako,vijak po vijak i nema problema.
Probaj pa javi.
Da li je pomoglo ikome?
2 | Da |
---|---|
0 | Ne |