PS 3 vs Xbox 360 controller

poruka: 16
|
čitano: 5.073
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zanima me jer mi o tome najvise ovisi koju konzolu da uzmem!

Zanima me koji bolje "lezi" u ruci,koji ima vise opcija, koliko mu baterije traje i dali je na njima tesko igrati ove nove FPS igre kao sta je MW 2 i jel potrebno dosta  vremena da se naviknes na analog!!Iznesite vase misljenje!!!

Žene umiju odglumiti orgasam,zato muškarci mogu cijeli brak! :D

0 0 hvala 0
15 godina

meni je bolji xboxov kontroler,i sam ga imam...bolje lezi u ruci i ima bolje triggere...

Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
RE: PS 3 vs Xbox 360 controller

meni ja drazi od ps3 stalno koristim obadva ali ovaj od ps3 ima motion i dosta preciznije anloge,jedino su trigeri malo losiji tj s onih doljenih ti znaju skliznut prsti ako ih duze drzis(npr dok igras nekakve voznje itd)al to se da rijesti da uzmes one dodatke neke neda mi se sad trazit i linkat

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
16 godina
neaktivan

Jel tesko igrat nove FPS igre na njima,jer kada se sjetim ps 1 i ps 2 koliko su kruto igre izgledale!!!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Xbox360,izgleda mnogo inovativnije..

PS3 se se ako izuzmemo male modifikacije nije mijenjao od PS1 još..

Welcome to Srbija, gde murija ubija,gde nema pravde ni za lek i samo Bog je sudija!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
ulinsky kaže...

Xbox360,izgleda mnogo inovativnije..

PS3 se se ako izuzmemo male modifikacije nije mijenjao od PS1 još..

sta je tako inovativno na x360 gamepadu?jesi igro na ds3 ima daleko preciznije analoge od x360 gamepada a da ne pricam o ds2,inace imam obadva i koristim ih tako da to mogu garantirati(jedino sto nisam probo ovaj skroz novi gamepad od x360 koji je izso prije nekih mjesec dana i kaj su rekli da ima preciznije anloge od ovog)

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
16 godina
neaktivan

Koliko su usporedbe pokazale puno preciznije analoge ima xbox

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stari mornar kaže...

Koliko su usporedbe pokazale puno preciznije analoge ima xbox

Link??

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
16 godina
neaktivan

al prije je postojala Round 1 od 15 min u kojoj je jos detaljnije objasnjeno.

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: PS 3 vs Xbox 360 controller

Meni osobno je ljepši ps3 kontroler, ali mislim da je bolji xbox kontroler. Xboxsov kontrolor trebao bi da tuže traje od ps 3 kontrolera ako se igra bez prestanka. Mislim da je lakše igrati fps igre na xboxsovom kontroleru zbog položaja gljivica. Ja isto razmišljam kupiti xbox 360, prije sam se dvoumijo između ps 3 i xbox 360, a sad neznam dali da pričekam da izađe novi xbox 720.

15 godina
neaktivan

ja imam x360 controler...

baterije mi traju dosta dugo, ne mjerim im vrijeme, ali oko cca 3-4-5 tjedana vise-manje, stvarno neznam, a opet sve ovisi koliko igrate itd...

x360 controler mi dosta dobro, cak odlicno lezi u ruci, i oduvijek mi je bio "bolji" i privlacniji od ps3 controlera...

kada sam prvi puta zaigrao L4D2 na xbox.u i slicne naslove, nisam mogao dobiti nisan na sredinu ekrana xD, kasnije, kroz 15min "borbe" sam se naviko i od onda sve sljaka ;)

moje osobno iskustvo mi govori x360 controler... :D

-=Every moment is another Chance=-

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako je sa xboxovim kontrolerom igrati igre poput fife i PES-a ? Citav zivot na PS1,PS2 i PS3(rijetko) igram PES-a sa playstationovim kontrolerom. Kako ce mi biti da igram sa ovim drugim? Jel se moze fifa igrati bez analoga?

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Kako je sa xboxovim kontrolerom igrati igre poput fife i PES-a ? Citav zivot na PS1,PS2 i PS3(rijetko) igram PES-a sa playstationovim kontrolerom. Kako ce mi biti da igram sa ovim drugim? Jel se moze fifa igrati bez analoga?

jednostavno prelijepo ;)

ozbiljno ti kazem, nije kao oni controleri za PC gdje je bolje igrat na strjelice nego na analog...

sve u svemu, lijepo iskustvo...

-=Every moment is another Chance=-
15 godina
stevan94 kaže...

ja sam prije imao neki šrot gamepad za PC,ali kad sam uzeo Xbox gamepad preporodio sam se,predobro leži u ruci,savršene je kvalitete izrade,jednostavno je za razinu iznad ostalih gamepada.Analog je savršeno precizan,odličan je za trkaće igre.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 20:29 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
SeleS kaže...
stevan94 kaže...

jednostavno prelijepo ;)

ozbiljno ti kazem, nije kao oni controleri za PC gdje je bolje igrat na strjelice nego na analog...

sve u svemu, lijepo iskustvo...

Hvala :D A da li fifa moze na strelice ili ne...ne kazem da bi igrao al me zanima :)

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
nisam siguran za FIFU ali znam da PES može.ali ionako je glupo igrati na strelice jer u tom slučaju ne iskorištavaš igru maksimalno,nemožeš se kretati u 360 stupnjeva,to sa strelicama je funkcioniralo u starijim PES i FIFA nastavcima kad si igrače mogao okretati u samo 8 smjerova,ali sad su igre naprednije pa igrače možeš okretati za punih 360 stupnjeva,što samo analog omogućuje.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice