- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam Wii, ali za ovo sam i ja prelijen. Inače stvarno je super. Neke stvari se čine malo forsane, neke nepotrebne, ali sve za 5. Jedino me straši činjenica da bi Microsoft mogao špijat kroz te kamere har har har..............
ja sam vec cuo neke komentare da nema sanse da xbox360 ima dovoljno ciste procesorske snage da glatko vrti grafiku, fiziku i sve ostale izracune dok se jos mora u realnom vremenu baviti i procesiranjem kompleksnih pokreta. jer ovo nije wii, da cita pozicije kontrolera, on mora analizirati slike koje uhvati i na temelju njih odredjivati polozaj tijela, jacinu zamaha i sl. mislim da ce to bit moguce samo u nekim jednostavnijim igrama kao onom slikanju. al volio bih da sam u krivu.
istina, istina... to sam si i ja mislil kad sam gledal E3. Ali morti on radi na nekom drugom principu (koliko god glupo zvučalo), jer inače je to isti drek ko Sonyev EyeToy (koji nije mogao ni približno tako dobro čitat pokrete). Mene je fasciniralo kako je brzo skenirao onu sliku koju je žensa nacrtala.
Pa jesi gledo E3 ? Na čemu su oni igrali nego na x360 ?? Može sve procesirat ne brini ništa ... I ako gledas Gametrailers tv ljudi kažu da su isprobali igre na Natalu i da su izvrsne , puno bolje nego što su se oni nadali ...
Ta tema vec postoji
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/projekt-natal-revolucija-igranju/26007.aspx
Pa tu temu treba izbrisati zato što to ne spada pod PC IGRE nego pod XBOX 360 ! Project Natal je samo za x360 i nema šta radit pod PC ...
xbox360 (tj. njegova hardverska snaga) uopće neigra ulogu, zato što će project natal imati sam svoj procesor koji će "prevoditi" pokrete igrača za konzolu.
@Anno,
Project Natal nije namjenjen samo za xbox360 nego i za PC, to je potvrdio i Bill Gates.
Evo link : http://megagames.com/news/html/hardware/billgatesconfirmsprojectnatalforpc.shtml
Još uvijek nemogu zamisliti takvu inteligenciju .
Mislim da je to za sada nemoguće .
To ide i dalje , ako uspiju ,onda mogu napraviti robota kakvog samo gledamo u filmovima
Ovo me odmah podsjeti na Toma Cruisea u Minority Reportu
Zamisli igrati s time MW2 kao knifer. Pokoljes pola kuce
mislim da se nece moc igrat igre ko mw2 jer koristi jednu cjelu jezgru od 3,ako ce bit takvih igri bit ce osakacene
dok kod ps3 ce se moc igrat sve igre mislim da ce killzone 2 dobit podrzku za motion
mislim da se nece moc igrat igre ko mw2 jer koristi jednu cjelu jezgru od 3,ako ce bit takvih igri bit ce osakacene
dok kod ps3 ce se moc igrat sve igre mislim da ce killzone 2 dobit podrzku za motion
Bill Gates je najavio da ce se Natal moci koristiti i na PC-u i tamo koristenje jedne jezgre nije nikakav problem.
Na PC-u ionak grafiku obradjuje graficka kartica i na CPU nije preveliki load osim ako je los port sa konzola.
Uz dobar cetverojezgreni procesor PC ce imati i vise nego dovoljno CPU snage i za igru i za Natal.
A dok on izadje vjerovatno ce na trzistu biti i poprilicno dobra ponuda 6-jezgrenih procesora
Bill Gates je najavio da ce se Natal moci koristiti i na PC-u i tamo koristenje jedne jezgre nije nikakav problem.
Na PC-u ionak grafiku obradjuje graficka kartica i na CPU nije preveliki load osim ako je los port sa konzola.
Uz dobar cetverojezgreni procesor PC ce imati i vise nego dovoljno CPU snage i za igru i za Natal.
A dok on izadje vjerovatno ce na trzistu biti i poprilicno dobra ponuda 6-jezgrenih procesora
da bit ce sigurno dolazi u 10 mjesecu
http://www.thesixthaxis.com/2010/02/23/natal-dated-is-impressive/
za pc se ne bojim neg za xbox jer natal ipak na to trziste najvise cilja
di zapeli za taj natal opet nova vjest
natal ima lag 1/10 sekunde i da se primjeti
http://www.thesixthaxis.com/2010/02/23/natal-lag-110th-of-a-second/
valjda ce to uspjet rjesit do 10, mjeseca
trebao bi doc oko 80$
ovo ce se razvijat u buducnosti..wii je bio prvi, sad ce sve vise se gaming podijelit na vise segmenata, za hardcore gamere ce se razvijat igre sa sve boljom grafikom, vecim mogucnostima itd, a za "obicne ljude" ce se razvijati ovakve stvari..ovo izgleda super, ali mi ujedno izgleda i pretjerano, sve vise odvaja ljude iz realnosti i drzi ih u virutalnom svijetu igrica..sve je to lijepo i super ukoliko se igra malo za razonodu, ali ovo mi izgleda veoma zarazno..zamislite malu djecu koja se bas zaraze s ovim..pocet ce se druzit samo preko ovoga xD
izlazit ce na izlete preko ovoga (sa drustvom), igrat nogomet i bog te pito sta jos, a ustvari stoje u sobi pred televizorom ili racunarom..treba pazit da ovo sve ne bude zamjena za realnost..
ovo ce se razvijat u buducnosti..wii je bio prvi, sad ce sve vise se gaming podijelit na vise segmenata, za hardcore gamere ce se razvijat igre sa sve boljom grafikom, vecim mogucnostima itd, a za "obicne ljude" ce se razvijati ovakve stvari..ovo izgleda super, ali mi ujedno izgleda i pretjerano, sve vise odvaja ljude iz realnosti i drzi ih u virutalnom svijetu igrica..sve je to lijepo i super ukoliko se igra malo za razonodu, ali ovo mi izgleda veoma zarazno..zamislite malu djecu koja se bas zaraze s ovim..pocet ce se druzit samo preko ovoga xD
izlazit ce na izlete preko ovoga (sa drustvom), igrat nogomet i bog te pito sta jos, a ustvari stoje u sobi pred televizorom ili racunarom..treba pazit da ovo sve ne bude zamjena za realnost..
Dovoljno je pogledati film Gamer i vidjeti kuda vodi. Project natal bio trebao biti baš to..
Da ma i mene je film razočarao niš posebno. Mislio sam da će biti više rokanja i takvih stvari kad ono sva priča je otišla na nešto deseto.
evo kaj sony veli za natal
Oooh! Handbags at the ready ladies!
Following the recent Kevin Butler video that poked fun at Natal, Sony CEO Jack Tretton has got his handbag out and bitched about Natal:
“Buy a $99 PS2 and play some of the great technology we invented eight years ago.”
Mee, and indeed, oow! Tretton suggests those wanting to try out Natal can just grab a bargain bin PS2 and EyeToy and have exactly the same experience (minus the creepy child locked in your TV.)
“I think it’s a big idea,” said Tretton, “And if you really want to get involved in playing with a camera I suggest you go out and buy a $99 PS2 and play some of the great technology we invented eight years ago.”
“We’ve kind-of been looking for the right opportunity to bring motion gaming in a PlayStation like experience. We really feel that with Move, and the combination of the PSEye and our Move controller that we’ve got the opportunity to bring realistic gaming with motion to consumers for the first time. I think, that ultimately this is next-generation motion gaming.”
evo kaj sony veli za natal
Oooh! Handbags at the ready ladies!
Following the recent Kevin Butler video that poked fun at Natal, Sony CEO Jack Tretton has got his handbag out and bitched about Natal:
“Buy a $99 PS2 and play some of the great technology we invented eight years ago.”
Mee, and indeed, oow! Tretton suggests those wanting to try out Natal can just grab a bargain bin PS2 and EyeToy and have exactly the same experience (minus the creepy child locked in your TV.)
“I think it’s a big idea,” said Tretton, “And if you really want to get involved in playing with a camera I suggest you go out and buy a $99 PS2 and play some of the great technology we invented eight years ago.”
“We’ve kind-of been looking for the right opportunity to bring motion gaming in a PlayStation like experience. We really feel that with Move, and the combination of the PSEye and our Move controller that we’ve got the opportunity to bring realistic gaming with motion to consumers for the first time. I think, that ultimately this is next-generation motion gaming.”

ja neznam kaj bi to moglo bit jer nema mjesta za nesto veliko
prvo su najavili da ce halo podrzavat natal i odjednom odustali i pod ispriku su stavili da je halo "hardcore" igra
i sony nije zapostavio eye toy on se na ps3 zove ps eye i istina nema bas neki igra al ima Eye pet koja je
jaako napredna i to bi bio vrh kaj bi microsoft mogo izdat

prvo su najavili da ce halo podrzavat natal i odjednom odustali i pod ispriku su stavili da je halo "hardcore" igra
i sony nije zapostavio eye toy on se na ps3 zove ps eye i istina nema bas neki igra al ima Eye pet koja je
Taj eye pet je stvarno za ljude koji nemaju pametnijeg u životu mislim veću glupost nisam vidio, ali moguće je da je to samo početak neke nove tehnologije..

Taj eye pet je stvarno za ljude koji nemaju pametnijeg u životu mislim veću glupost nisam vidio, ali moguće je da je to samo početak neke nove tehnologije..
nije stvar u tome ko ce to igrat i zasto neg bitno je sto su uspjeli postic ovo je po meni vece od bilo kojeg ono natalovog demoa

nije stvar u tome ko ce to igrat i zasto neg bitno je sto su uspjeli postic ovo je po meni vece od bilo kojeg ono natalovog demoa
Gle natal još nije izašao i ja mislim da bi svi trebali pričekati sa komentarima da će natal biti shit jer ga još nema na tržištu i neznamo kako će funkcionirati... Ja sam isto malo skeptičan uvezi natala na xbox 360 no ćuo sam da je najavljen i za pc.
Sve mi se više čini da natal neće biti ono što smo svi mislili nego će biti nešto već odavno viđeno. Inače ako natal nebude dobar na xbox360, valjda će biti dobar na xbox-u 720