- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel dovoljno 30 megabita? s tim da koristim lan kabel a ne wi fi na ps4
Pa probaj imaju besplatan trial period

U Mulleru je od 4.-10.10. akcija na sve igrice 30%..vidim da je u katalogu istaknuta i FIFA19 pa javim ako bude sto pametno..
U Mulleru je od 4.-10.10. akcija na sve igrice 30%..vidim da je u katalogu istaknuta i FIFA19 pa javim ako bude sto pametno..
Kod njih je dishonored 2 499 kn
Ma oni su izgubljeni s cijenama igara. A i svega ostalog.
Uvijek pogledam i uvijek se zgražam nad cijenama. Zaobilaziti u širokom luku.
Inače u Japanu su trajno spustili cijenu PS4 Pro za otprilike $50 (sa $400 na $350) i nagađa se da bi mogli doći popusti i za ostale regije. Tako da možda bolje da se strpite sa kupovinom, bar do Black Friday ili do Božića.
i oni i tisak media. sjećam se kad je u tisak mediji mjesecima nakon što je izašao mgs: ground zeroes koštao 399 kn. inače službena cijena igre je bila 30 dolara kad je izašla
Pa meni to nije ništa čudno,nisu oni trgovine tipa sancta domenica da znaju što prodaju.Ja mislim da oni kako igra izadje s punom cijenom takvu cijenu ostave dok se ne nadje neki tata s bmwom pa kupi sinu fifu 16 za 459 kn i dek yugioh karata za 389 kn.Inače dobro mi dodje onaj stalak u muelleru da zavrtim par krugova kad me cura natjera da idemo u mueller ali samo da se zgrozim nad cijenama
Btw jel mislite da je ok cijena ako uzmem wildlands i nba 2k18 za 180 kn?
jel dovoljno 30 megabita? s tim da koristim lan kabel a ne wi fi na ps4
A generalno više ti je stvar do tipa interneta otika/adsl. Barem je meni tako.
Nemam sad psn now ali otprije se sjećam da je bio važan i ping,sto manji ,to bolje iskustvo gameplaya.
Po pitanju Mullera i igrica, da budem iskren, u životu nisam stao na taj odjel (uglavnom uletim na dio sa kinder čokoladama/pi.darijama i bris van)...ali ću navratit da vidim što se nudi..možda naletim na kakav zalutalit metak..ako ništa drugo, jedan Country ili Duplo će past :)
Btw jel mislite da je ok cijena ako uzmem wildlands i nba 2k18 za 180 kn?
Za NBA 2k18 ne znam jer nisam igrao, ali za što se tiče Wildlandsa to preporučam. Imaš minimalno 40+ sati za igranje, zanimljiv multiplayer, a i Ubisoft stalno ubacuje nove sadržaje. Iako sam prešao main story prije cca šest mjeseci opet sam se vratio igri; igram neke nove story missione i side questove, čisto jer sam se zaželio malo stealtha i taktiziranja.
Što se tiče Mullera - sve je rečeno. Igre tamo ne treba kupovati. I kada budu na popustu to nije gotovo nikada ispod 300.00 kn.
Treba vidjeti eventualno ako imaju Spidermana.
@big_guy
NBA 2K18 je najlošiji NBA 2K naslov ikad.
Wildlands je meh.
Radije štedi novce za nadolazeće hitove.

jel mi može netko objasniti kako funkcionira playstation now? volio bi još jednom odigrati red dead redemption prije nego što izađe drugi dio, a vidim sad kao može se preko tog psna, jel netko to isprobao? vidim da se spominje neki stream, jel se to gleda nekog drugog kak igra ili ja mogu igrat?
Ja probao danas i nakon skinute aplikacije i registracije javlja da nismo podržana regija/zemlja i nema dalje...valjda bi trebalo koristiti neki VPN ili neko drugo sranje. Razočaran.
Zašto ne Pro? razlika u cijeni je čini mi se 400 kn s popustom, a iako ne koristis 4K tv u naredni par godina ćeš se upgradeat na to jer će postat standard. i bez 4k tva konzola nudi (u nekin igrama) nemal skok u performansama od standardne verzije
Treba vidjeti eventualno ako imaju Spidermana.
Imaju uvijek skoro sve najnovije igre.
nije mi jasno zasto ne pro.
zasto kupit stariju konzolu osim ako te bas budzet ne ogranicava pa si jedva i za ovu skupio.
ja igram na 1080 telki i uvijek u postavkama stavljam veci fps sto se u igranju itekako osjeti.
po meni je ovo pormasaj.no hard filings
bas me zanima sta ce bit za rdr2.kakve cemo postavke moc mjenjat ako imamo pro verziju konzole
nije mi jasno zasto ne pro.
zasto kupit stariju konzolu osim ako te bas budzet ne ogranicava pa si jedva i za ovu skupio.
ja igram na 1080 telki i uvijek u postavkama stavljam veci fps sto se u igranju itekako osjeti.
po meni je ovo pormasaj.no hard filings
bas me zanima sta ce bit za rdr2.kakve cemo postavke moc mjenjat ako imamo pro verziju konzole
Bolje da je za PC skupljao :-)
Haha jeste napali na mene.Po vama.su znaci igre neigrive na slimu?
Ne pridodajem tome toliko paznje,kad stignem odigram kakav hit naslov i ne pazim na te sitne detalje.Da sam htio pro uzeo bi pro,nije mi ps centar svijeta...

Mislim da nitko nije rekao da su ne igrive.Ne znam gdje si to procitao.
Ni meni nije ps centar svijet ali po meni je uvijek bolje kupit novije.Pogotovo ako nije neka prevelika razlika u cijeni
Ma hajde ne zamarajte se,meni je sasvim dovoljno ovo.
Btw ako nekoga zanima softver s ovim bundleom.je 5.55,sad nisam.u toku jeli javno dostupan taj "jailbreak" za tu vertiju softvera?

Je li tacno ovo sto mi poznanik prica o game sharingu da je sony poostrio pravila i da vise to ne dozvoljavaju?
Kaze on da su njemu banovali account i da su to poostrili prije godinu a ja sam prije 5-6 mjeseci koristio game sharing sa 2 prijatelja bez problema istovremeno.
EDIT: Evo upravo mi je napisao da je kupovao igre s dark weba pa me sad i ne cudi zasto je bio banovan.
Ma hajde ne zamarajte se,meni je sasvim dovoljno ovo.
Btw ako nekoga zanima softver s ovim bundleom.je 5.55,sad nisam.u toku jeli javno dostupan taj "jailbreak" za tu vertiju softvera?
nije, samo do 5.07 verzije ima dostupan exploit.