PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.158
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Spike1983 kaže...

ja isto jutros ostao iznenađen, upalim plejku, prijavite se na PSN, reko ok, ziher skida neki novi apdejt, kad ono nema apdejta nikakvog, hm... ok idemo se prijavit, prva prijava error, wtf???

druga prijava sve proslo OK, racun ima 2SV, dobio kod i ulogirao se, al zasto to?? od 2014-te imam plejku, nikad me nije izlogirao iz nje do danas 

Mene redovito izlogira nakon svakog updejta. I to već dugo vremena.

Ali nikad mi se nije desilo da ne prođe login.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Odlican je GOW samo da imam vise vremena.  Imam PRO i obican vec par dana jedan pored drugoga i strasna je razlika u buci. Jest da mi je obican ps4 iz 2014 i ima jako puno radnih sati,a pro je star par mjeseci ali razlika u buci je drasticna. Far cry 5 sam samo probao na njega se zena navukla i kaze da joj je super. 

Vidim da si se odlucio najprije za GOW :) zavrsio sam main story prosli vikend i mogu ti rec da proleti.. koliko god malo vremena imao, cekao sam vikend da zena ode u posjet svojima da prodjem 1/2 igre u dan i pol :) :) 

Why so serious???
11 godina
Rijeseno, bratov account je glavni za PS+ zato mi nije dao na net! On je upisao svoju lozinku i sve 5 np! 😅
Odmori se u Istini! :))
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Vidim na HR store mass effect andromeda 44,5 kn ako se ne varam. Skinuo opet demo i igrao malo duže nego prvi put i sad mi se i počela sviđati igra. Nekako je sada i grafika bolja ili sam ja zabrijao. Imam 4k tv i pro i čini mi se da nije tako bilo prije. Možda se i varam. Jedino mi to pucanje nekako bez veze. Kao da imaju pištolje na vodu:) . Netko je napisao prije da je igra u početku dosadna, a kasnije sve bolja. Nadam se da je tako. Meni je barem početak solidan i za sada me drži da igram dalje.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Cika Jova Zmaj kaže...
omomomomoomm kaže...

Odlican je GOW samo da imam vise vremena.  Imam PRO i obican vec par dana jedan pored drugoga i strasna je razlika u buci. Jest da mi je obican ps4 iz 2014 i ima jako puno radnih sati,a pro je star par mjeseci ali razlika u buci je drasticna. Far cry 5 sam samo probao na njega se zena navukla i kaze da joj je super. 

Vidim da si se odlucio najprije za GOW :) zavrsio sam main story prosli vikend i mogu ti rec da proleti.. koliko god malo vremena imao, cekao sam vikend da zena ode u posjet svojima da prodjem 1/2 igre u dan i pol :) :) 

Heh tak i ja cekam da zena ode do svojih sa malim da u miru igram, pored malog se nemrem ufurati u pricu jer svakih par minuta moram stiskati pauzu 😊.

PSN:Tomislav025
14 godina
Ispravak za mass effect, cijena nije više 45 kn već 149 kn. Na USA store bez veze popusti. Puno bolje na HR trenutno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
mariclius kaže...
Ispravak za mass effect, cijena nije više 45 kn već 149 kn. Na USA store bez veze popusti. Puno bolje na HR trenutno.

Zadnji sale je zavrsija prije par dana na US store. Najvjerojatnije ce dat neki weekend deal danas.

14 godina
PlayStation 4

Uzeo For Honor za 100 kuna na saleu. Nema baš fizičkih verzija na njuškalu, pa reko ajd. Krenuo ovaj blesavi story mode, ali ak niš drugo vidjet ću sve likove. Zasad mi ovi agilniji izgledaju puno zabavnije. Neki Bloodbornovski pristup. Onaj dio gdje igram s knightom i ogromnom sjekirom je baš bio mučenje. 

Igra netko ovo aktivno? Neki savjet za njuba?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Uzeo For Honor za 100 kuna na saleu. Nema baš fizičkih verzija na njuškalu, pa reko ajd. Krenuo ovaj blesavi story mode, ali ak niš drugo vidjet ću sve likove. Zasad mi ovi agilniji izgledaju puno zabavnije. Neki Bloodbornovski pristup. Onaj dio gdje igram s knightom i ogromnom sjekirom je baš bio mučenje. 

Igra netko ovo aktivno? Neki savjet za njuba?

Ja sam pokušao aktivno igrati al uvijek mi je dosadilo brzo. "Priča" mi je bila još najbolji dio igre :-)

Nisam još probao MP otkako su ubacili dedicated servere. U zadnje vrijeme sam se smirio s kupovinom novih igara pa budem nekad valjda opet probao :-)

Jučer sam probao opet malo No Man's Sky, fixali su dosta toga, al i dalje mi je glupa igra.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
Bitanga kaže...

Ja sam pokušao aktivno igrati al uvijek mi je dosadilo brzo. "Priča" mi je bila još najbolji dio igre :-)

Nisam još probao MP otkako su ubacili dedicated servere. U zadnje vrijeme sam se smirio s kupovinom novih igara pa budem nekad valjda opet probao :-)

Jučer sam probao opet malo No Man's Sky, fixali su dosta toga, al i dalje mi je glupa igra.

Ja sam isto opet probao No Man's Sky, kojeg imam više od godinu dana, a igrao sam ga možda 3 sata. Sad sam krenuo ispočetka da vidim što su izmijenili, ali igra ima velikih problema na PS4 Pro. Ako ostavim otključan framerate jako varira i nije ugodno za igrati, ako zaključam na 30fps donekle je ok uz motionflow ali i dalje ima česte padove ispod 30fps što mi je nevjerojatno za igru koja definitivno nije vizualni vrhunac. Povrh toga cooler na konzoli hoće iskočiti iz kutije, čuje se jače nego što sam ga ikad čuo u bilo kojoj igri, ali najgori problem od svega je što nakon 3-4 sata gameplaya počinje rušenje igre. I sada više ne mogu odigrati ni 10 minuta bez rušenja, ruši se svaki put na posve random mjestima i u posve random radnjama. Što mi je naravno ubilo svaku volju da dalje pokušavam.

Kako vidim na redditu, problem nije samo kod mene, velik broj ljudi se žali na rušenje upravo na PS4 Pro konzoli i svi dobivaju isti ID broj greške koji je zapravo - general error. I sad će naravno trebati novi patch i novi fix za igru koja je dvije godine stara i koju upravo hvale da je sad baš sve što je trebala biti. Sramota.

12 godina
Ja sam također ponovno krenuo sa NMS, iako imam save game sa 15h igranja.
Odustao sam nakon sat i pol. Igra je za mene preteški grind.
@Hexfire, zašto si kupovao For Honor? Nisi ga uzeo besplatno preko Uplaya za vrijeme E3?
PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2018 17:11 (DeniZg).
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
PlayStation 4

Jedan noob po pitanju konzola treba pomoć pri potencijalnoj kupnji konzoli.

Novi PS4 Pro 1TB se u nekim trgovinama može naći za otprilike 3200kn. OK deal ili se isplati na njuškalu tražiti za manje?

Uzeti možda Slim verziju?

1TB ili 500GB? Za što mi uopće treba prostor? Sve se mora imati na disku ili se na konzolama još uvijek CD koristi?

Koje su sve pogodnosti PS Plus članstva? Znam da se to mora imati za igranje online i da se uz to svaki mjesec dobiju neke free igre. Jel to sve ili ima još nešto?

Kakav je controller? Može li se igrati s onim što dolazi uz konzolu ili treba poseban kupovati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Vidim da se pisalo o FC5, do sada sto sam igrao fc3 i fc primal ukupno svega par sati i dosadilo mi. Za ovaj sam mislio da ce biti isto ali evo bas sad uzivam u igri sta god da radio. Nemam nikakvih vecih zamjerki vrijednih spomena :)

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
arnes_king kaže...

Vidim da se pisalo o FC5, do sada sto sam igrao fc3 i fc primal ukupno svega par sati i dosadilo mi. Za ovaj sam mislio da ce biti isto ali evo bas sad uzivam u igri sta god da radio. Nemam nikakvih vecih zamjerki vrijednih spomena :)

Ovaj mi je najbolji do sad, svi prije su mi dosadili isto kao i tebi, nakon par sati.

17 godina
neaktivan
Sto se tice prostora, 1TB obavezno. Ja sam isto mislio kako je to vise nego sto trebam, ali sam iz nekog razloga ipak uzeo 1TB umjesto zeljenih 500 GB. Nebi covjek vjerovao kako se to brzo napuni :)
Mozda da su PSN serveri brzi pa da daju download koliko ti optika dopusta onda nebi bio problem svaki put skidati igru. Ovako mi se neda cekati sat vremena da pokrenem igru za koju sam trenutno dobio zelju malo igrat.
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav!

Ovako, imam situaciju pa me zanimaju vaša iskustva sa servisima. Kupio sam ps4 days of play edition i nakon 9 dana mi se već BLOD javio i kita od svega. 

Odmah sam išao u poslovnicu u Rijeku i objasnio im što se desilo, na što im je bilo žao jer da mi se to desilo unutar prvih 7 dana, odmah bi mi dali novu konzolu (baksuz).

Odmah su mi poslali konzolu na servis i rekli da ću čekati oko 2 tjedna. Prošlo je evo 17 dana i već me malo grebe jer ljetni popusti stižu, a pošto živim u "sunčanoj" Rijeci ni more mi nije opcija.

Zanima me koliko ste vi čekali na povratak konzole sa servisa, ako ste imali sličan slučaj? Hvala

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
arnes_king kaže...

Ja svaki far cry s gustom odigram.Ovaj novi je takoder odlican 

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sinoc sam uzeo Nathan Drake collection za 126kn (sa PS+ popustom) i nisam mislio da ce me prvi dio tako ugodno iznenaditi.

Ocekivao sam dobru igru, ali da je tako zarazna i da te vuce da prodes jos samo jedan dio, pa jos jedan, pa jos jedan itd. to nisam ocekivao 

Nadam se da su i ostala dva dijela barem upola tako dobra.

Preporuka svima koji nisu igrali.

I am over 9000!!!

1 0 hvala 0
14 godina
Shivi kaže...

Sinoc sam uzeo Nathan Drake collection za 126kn (sa PS+ popustom) i nisam mislio da ce me prvi dio tako ugodno iznenaditi.

Ocekivao sam dobru igru, ali da je tako zarazna i da te vuce da prodes jos samo jedan dio, pa jos jedan, pa jos jedan itd. to nisam ocekivao 

Pa ako ti se prvi sviđa, onda će te ostale dvije samo više oduševiti. Brat bratu, iz današnje perspektive prvi dio je i najlošiji.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
DeniZg kaže...
@Hexfire, zašto si kupovao For Honor? Nisi ga uzeo besplatno preko Uplaya za vrijeme E3?

Ako se ne varam free je bilo Starter izdanje, a nisam baš bio raspoložen za toliko grajndanja, em bih rađe to igrao na PS4 nego PC-u. Nisam uzeo prije jer Ubisoft mora Ubisoftati pa ne stavi dedicated server u PVP based igru, ali koliko čujem sad je situacija ok, a igra ko igra mi izgleda sasvim zabavno na prvu. 

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dali je dovoljan PS4 Slim za normalni gaming na Full HD telki? Neplaniram jos neko vrijeme (bar godinu dana mijenjati telku), pa ne zanima dali uzeti Slim pa ustedim novce ili rastegnem do Pro?

Zelim casual igrati Pes 2019 najvise, i par dobrih igrica tu i tamo - God of War, Last of Us, Uncharted koji, te Red Dead, samuraji, Spider kada izadu.

Takoder zelim sto manje potrositi posto sam ipak Pc igrac sa dobrim kompom, a malo previse provodim za njim vremena pa bi htio alternativu.

Gledam na njuskalu se moze naci za manje od 2k Slim verzija, privlaci me bijela varijanta, i to sto je dosta malih dimenzija pa ga mozes nosati okolo, na more itd.Imam takoder vec i jedan Ps4 bijeli jojstick sto koristim za Pc.

Nekako naginjem da uzmem taj Slim kada sve zbrojim i oduzmem. Kontam da ce za godinu-2 vec biti na obzoru PS5, pa dotad kupim i 4k telku.

Jedino me muci sto imam 1440p monitor, pa bi sigurno jedinim dijelom pljeka bila spojena na njega, tako da neznam kako bi to sveskupa izgledalo sa Slim verzijom na njemu:/

Hvala na savjetima)

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2018 14:00 (Haremzg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Ja sam bio u sličnoj situaciji i nakraju sam uzeo Slim prije par dana. Slim mi je dosta za te ekskluzive koju ću odigrati: Horizon, Spiderman, RDR, GoW i sl.

Ja sam kupio Slim 1tb + 2 igre za 1700 kn, Pro verzije su jako rijetke na njuškalu i cijene se kreću oko 2500 kn što baš i nije mala razlika.

14 godina
PlayStation 4

ma uzmi slim i bit ces zadovoljan 

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ok uzet cu:) Gdje mi je napovoljnije uzeti God of war? Njuskalo ili ima jos negdje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Shivi kaže...

Drugi dio uvjerljivo najbolji. Ne sjećam se da sam se ikada uz ijednu igru toliko nasmijao. 

13 godina
Grisha kaže...

Jedan noob po pitanju konzola treba pomoć pri potencijalnoj kupnji konzoli.

Novi PS4 Pro 1TB se u nekim trgovinama može naći za otprilike 3200kn. OK deal ili se isplati na njuškalu tražiti za manje?

Uzeti možda Slim verziju?

1TB ili 500GB? Za što mi uopće treba prostor? Sve se mora imati na disku ili se na konzolama još uvijek CD koristi?

Koje su sve pogodnosti PS Plus članstva? Znam da se to mora imati za igranje online i da se uz to svaki mjesec dobiju neke free igre. Jel to sve ili ima još nešto?

Kakav je controller? Može li se igrati s onim što dolazi uz konzolu ili treba poseban kupovati?

PS4 Pro uzmi ako imaš 4K HDR telku, ako si na full HD nema baš previše razloga da uzimaš Pro. Svakako uzmi 1 TB, kako ti je već netko predložio, izgleda puno prostora, ali se napuni bez problema. Gotovo sve igre možeš kupovati na fizičkom disku ili digitalno putem PS Storea, tvoj je izbor. Naravno, uzmi u obzir da se i igre na na DVD-u također dijelom instaliraju na hard disk, znači pojedu također jedan dobar komad prostora, a kod pokretanja igre ćeš uvijek morati ubaciti DVD, ne možeš pokrenuti igru bez toga.

PS Plus članstvo kako si i rekao donosi mogućnost online igranja i svaki mjesec dvije besplatne igre koje imaš u svom posjedu dok god ti traje pretplata. Osim toga, često se na PS Storeu mogu naći i specijalni popusti za PS članove. I to je uglavnom to. 

Originalni kontroler koji dolazi s konzolom je vrhunski, tako da ne vidim potrebe da trošiš novac na neke specijalne skuplje. Jedino imaj na umu da s konzolom dolazi samo jedan, pa ako namjeravaš igrati s društvom nekakvu Fifu ili PES, svakako si kupi još jedan.

10 godina
Q-Tip kaže...

Naravno, uzmi u obzir da se i igre na na DVD-u također dijelom instaliraju na hard disk, znači pojedu također jedan dobar komad prostora, a kod pokretanja igre ćeš uvijek morati ubaciti DVD, ne možeš pokrenuti igru bez toga.

Igre se kompletno instalitaju na hdd, bluray disk služi samo kao verifikacija. Večina igara je 30+ gb tako da se 500gb brzo napuni a i 1 tb nije puno skuplji.

17 godina
PlayStation 4

Ak neces skupljat kolekcije i zeljeti izvuci maksimalno iz ps4 konzole te si siguran da neces dulje vrijeme na 4k tv znaci da je slim verzija za tebe.

Nego s kojih web shopova jos uzimate iz vana osim game.co.uk fizicka izdanja igara?

Trebam injustice 2 legendary edition a vidim da ga nema u Hrvatakoj a za taj game co ima treba doslovno mjesec dana da nesto stigne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Imaš na Amazonu za 30 funti.
Uvijek najbolje otići na postabargain.co.uk za pronaći najnižu cijenu.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2018 9:36 (DeniZg).
17 godina
PlayStation 4

Ima netko od Vas a da je zbilja kolekcionar fizickih verzija? 

Imate  neke zanimljive rare igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice