PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.474.749
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
PlayStation 4
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.12.2017 15:19 (hummer0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

kaj jos nije izaso u javnost koje ce sve igre biti na 12 deals?

i ima tko info kad izlazi update za GT sport navodno ce biti onak stari single player kao na prijasnjim verzijama.

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
omomomomoomm kaže...

kaj jos nije izaso u javnost koje ce sve igre biti na 12 deals?

i ima tko info kad izlazi update za GT sport navodno ce biti onak stari single player kao na prijasnjim verzijama.

Ne možeš vidjeti unaprijed koje će igre biti.
U vezi gt sport,piše samo 12. mjesec,nema točnog datuma.

17 godina
PlayStation 4

prosle god jee bio leak koje ce sve igre  biti...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.12.2017 21:32 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
4mal kaže...

Ma znam,vjerojatno će i ove biti.Samo se treba strpiti 

14 godina
stribs kaže...
4mal kaže...

Ma znam,vjerojatno će i ove biti.Samo se treba strpiti 

bice krajem 12 mjeseca 

PSN Tokioplastic292
14 godina
Super ovi iz mall.hr. Sve pohvale. 9 dana od kad sam naručio igru i ne javljaju se. Ne znam da li to preko Kine ide ili šta? Valjda me neće i carina oderati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mariclius kaže...
Super ovi iz mall.hr. Sve pohvale. 9 dana od kad sam naručio igru i ne javljaju se. Ne znam da li to preko Kine ide ili šta? Valjda me neće i carina oderati.

U RH crni petak ima sasvim drugačije značenje - ak dobiješ narudžbu to je sreća 

17 godina
mariclius kaže...

Toga se i bojim kod tih "jeftinih" shopova.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pokusavam kupit gta v preko ps aplikacije i kad unesem karticu i sve podatke trazi me lozinku sa tokena i unesem i nju ali ke onda opet trazi cvv broj za neki dodatnu provjeru i unesem ga kliknem ok i onda me opet vrati na onaj izbornik sa tokenom i tako u krug.

0 0 hvala 0
11 godina

kupuj direktno iz konzole, nema zajebancije sa tokenima ni pinovima

7 godina
neaktivan

Drage volje ali konzola je jos u dolasku zahvaljujuci sporoj isporuci od ekupi.hr s htio bi sad uzet gta dok je na ovako velikom popustu

17 godina
neaktivan
bitmap kaže...

Pokusavam kupit gta v preko ps aplikacije i kad unesem karticu i sve podatke trazi me lozinku sa tokena i unesem i nju ali ke onda opet trazi cvv broj za neki dodatnu provjeru i unesem ga kliknem ok i onda me opet vrati na onaj izbornik sa tokenom i tako u krug.

Pripazi da li te uopce trazi cvv (koji je broj s pozadine) ili 3Dsecure login. To je broj koji ti izbaci citac kad ukucas pin.

Ili jednostavno si sve dobro unio, ali si zavrsio u paklu koji se zove "Kupovina na PSNu" 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
7 godina
neaktivan
Chaky kaže...
bitmap kaže...

Pripazi da li te uopce trazi cvv (koji je broj s pozadine) ili 3Dsecure login. To je broj koji ti izbaci citac kad ukucas pin.

Ili jednostavno si sve dobro unio, ali si zavrsio u paklu koji se zove "Kupovina na PSNu" 

Trazi me prvo lozinku za taj 3d secure i nakon sto njega prihvati trazi cvv broj, njega isto prihvati i onda opet trazi 3d secure login i tako u nedogled. 

Izgleda da cu propustit ovaj popust :(

13 godina
PlayStation 4

Ja sam imo problem kad me je trazio PASSCODE na 3D secure pop-up stranici. To moras zatrazit preko banke ili popunit preko weba da uopce dobijes. Onda mi je kolega ovdje savjetovo da upalim PS i preko stora kupim. Preko stora ide ko podmazano. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bitmap kaže...
Chaky kaže...
bitmap kaže...

Trazi me prvo lozinku za taj 3d secure i nakon sto njega prihvati trazi cvv broj, njega isto prihvati i onda opet trazi 3d secure login i tako u nedogled. 

Izgleda da cu propustit ovaj popust :(

Potencijalno će zadnji dan biti opet svi popusti zajedno. Pazi da ti ne zalocka karticu, onda si u još većem sranju.

Ili kupi dva bona iz Sancta Domenice pa uzmi tako igru.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.12.2017 16:09 (Bitanga).
17 godina
SimeKZ kaže...

Ja sam imo problem kad me je trazio PASSCODE na 3D secure pop-up stranici. To moras zatrazit preko banke ili popunit preko weba da uopce dobijes. Onda mi je kolega ovdje savjetovo da upalim PS i preko stora kupim. Preko stora ide ko podmazano. 

Da ja više nikad nisam kupovao preko web stranice dok su me jednom zalockali iz čistog mira.

Preko playke ide uvijek bez problema.

15 godina
bitmap kaže...

Drage volje ali konzola je jos u dolasku zahvaljujuci sporoj isporuci od ekupi.hr s htio bi sad uzet gta dok je na ovako velikom popustu

Dobro ti Bitanga kaže kupi PSN bonove ili se ulogiraj kod prijatelja na PS4 kupi igru a nakon toga izbriši svoj acc. sa te konzole malo je rizično, ali vrijedi probat.

Ja sa Mastercard Zaba nikad nisam imao problema.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.12.2017 17:44 (hummer0).
7 godina
neaktivan
hummer0 kaže...
bitmap kaže...

Dobro ti Bitanga kaže kupi PSN bonove ili se ulogiraj kod prijatelja na PS4 kupi igru a nakon toga izbriši svoj acc. sa te konzole malo je rizično, ali vrijedi probat.

Ja sa Maestro Zaba nikad nisam imao problema.

Imam i ja maestro koja mi i je primarna kartica, ali pise da moze samo visa ili mastercard u ps store. Nemogu uopce dodat svoj maestro

15 godina
bitmap kaže...
hummer0 kaže...
bitmap kaže...

Ja sa Maestro Zaba nikad nisam imao problema.

Imam i ja maestro koja mi i je primarna kartica, ali pise da moze samo visa ili mastercard u ps store. Nemogu uopce dodat svoj maestro

Srry krivo sam napisao Mastercard je u pitanju.

14 godina
Nije problem ako nemaju igru ili ako je treba čekati 10 dana već je problem što se uopće ne javljaju. Ja sam mislio da je to ozbiljan web shop.
9 godina
PlayStation 4

Svi web shopovi koji kasne s isporukama igrica, playstationa i vr-ova, kasne jer još nisu dobili naručenu robu iz Sancte preko koje su išle sve akcije oko crnog petka, kojih ni nebi bilo da iz Sonyja nisu dobili injekciju od nekoliko stotina tisuća kuna robe s porukom radite kaj hoćete s tim, napravite dobru reklamu za naše ime.

2 0 hvala 0
14 godina
Bilo je situacija kad su pojedini web shopovi odmah odgovarali na mejl i napisali nema igre ili dolazi za 10 dana i sve ok. Ovo ispada jako neozbiljno. Kako god bilo tražim dalje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

To što uopće ne odgovaraju na mail je već druga stvar. 

13 godina
PlayStation 4
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
Je li to taj the witcher 3 wild hunt goty? Ima sve te dodatke? Mogu sada uzeti pa budem siguran da pitam ovdje pametnije od sebe:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mariclius kaže...
Je li to taj the witcher 3 wild hunt goty? Ima sve te dodatke? Mogu sada uzeti pa budem siguran da pitam ovdje pametnije od sebe:)

Izgleda da je. 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
PlayStation 4

Jedna od igara koje će biti na akciji pred božić će biti Horizon zero dawn deluxe ili complete :)

Fuck me I am famous.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
guls kaže...

Jedna od igara koje će biti na akciji pred božić će biti Horizon zero dawn deluxe ili complete :)

samo tu igru i cekam da bude na ovom bozicnom dealu 

PSN Tokioplastic292
13 godina
protjeran
Ja sam isto mislulio cekati da vidim hoce li se pojaviti na popustu, ali evo naletim na disk verziju za 99KM a jos ce uzeti moj NFS u zamjenu kojeg cijenim 29KM tako da mislim da necu moci da odolim :)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice