PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.417
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
movie kaže...

U životu nisam odgledao replay i apsolutno mi nebitno kako izgleda. Kaj se mene tiče mogu ih izbaciti. Smatram provokacijom kada za vrijeme tekme protivnik gleda sve moguće replaye. Krenuli smo igrati a ne gledati. Nakon tekme gledaj koliko hoćeš ali nemoj mene maltretirati s tim za vrijeme tekme. S druge strane uz gameplay mi je jako bitan i sam prikaz igre te količina detalja. Većinu ih niti ne primjetim iz igre ali je lijepo znati da su tu. Dobar gameplay i dobar prikaz same igre uz dobar ambijent su ono što mi u ovoj igri treba. Kako će mi to isporučiti njihov problem.

Ma dobro, ja igram s klincem, pa ponekad i pogledamo.

Jel ima opcija da uvijek preskače replayeve? Nisam ni tražio. Možda mi je to rješenja za smanjit nelagodu za oči :-)

Gameplay je dobar i u 60 FPSa je, i to je super i tu nemam zamjerke.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
12 godina
Bitanga kaže...

Odigrao sam n-partija i nisam naletio na nekoga za koga bih mogao reći da je cheater. Na PCu sam među prvih 3-4 uvijek u team deathmatchu. Na konzoli redovito među zadnjih 4-5.

Čim veći score imaš to i više XPa dobijaš. Logika je jasna gdje ću prije napredovati.

A drugo, pa i na playki ima "cheatera" sa XIM4 kontrolerima i sl. Vidio sam na PS4 dok sam igrao ekipu kako nevjerojatno dobro gađa, pa to je gore nego cheater na PCu :-)

Bez beda bih igrao na PS4 da mogu upiknut miša i tipkovnicu (čak bih oprostio i FPS dropove). No za XIM4 ne dam pare, nisam tolko blesav :-)

Vidio sam da si samo TDM igrao. Glupo mi je nekom govoriti kako da igra igru koju je platio svojim novcima, ali mislim da je to kao da koristiš Ferrari samo za prijevoz pločica do bauštele.

Vezano uz Xim4, nije to ni blizu ovom čitu za koji sam linkao filmić.

Mislim da se taj Xim4 bezveze glorificira. Dam se kladit da puno veću prednosti ima netko tko igra na 1ms monitoru, naspram nekog tko nije svjestan da igra na nekom TV-u od 100ms laga.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Vidio sam da si samo TDM igrao. Glupo mi je nekom govoriti kako da igra igru koju je platio svojim novcima, ali mislim da je to kao da koristiš Ferrari samo za prijevoz pločica do bauštele.

Vezano uz Xim4, nije to ni blizu ovom čitu za koji sam linkao filmić.

Mislim da se taj Xim4 bezveze glorificira. Dam se kladit da puno veću prednosti ima netko tko igra na 1ms monitoru, naspram nekog tko nije svjestan da igra na nekom TV-u od 100ms laga.

Igrao sam i Conquest. Polako, tek ju imam par dana. Ima vremena. :-)

Šteta što nema neki dogfight mode, to mi se u SW Battlefrontu najviše sviđalo. To je evo puno bolje igrati s kontrolerom.

A gle, sve moraš uzeti u obzir... moždani i živčani lag + lag kontrolera + ping + monitor lag + opet mozak... kod nekoga je to 100ms, kod nekoga sekunda.

Mene ne smeta da poginem, smeta me da ne mogu naciljati dovoljno brzo i dok lik stoji na mjestu, kužiš. Ciljanje je osnova FPS igara. Bez toga nema ničega.

Ciljanje na konzoli mi traje dvije sekunde, na PCu pola sekunde (karikiram). I sad, to ne bi bio problem da i drugi ciljaju samo s kontrolerima. Onda mogu reći da suckam i bok.

Al čim netko ima miša, to je red veličine razlika. Nikakav skill tu ne pomaže više.

Onda rađe igram na PCu gdje svi imaju isti tip inputa. Tu sigurno nitko neće igrati s kontrolerom :-)

A dal je glorificiran ili nije, ne znam, po cijeni sigurno je. Onda očito vrijedi. Isto tako se može reći i da su cheateri glorificirani. Ja ih ne viđam baš po igrama kako svi vi konzolaši volite pričati.

Pričali su i za Division da ima masu cheatera, ja sam vidio jednog. Jednostavno ne igram po cijele dane jednu te istu igru da bi mi to bilo bitno.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 16:24 (Bitanga).
17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Neki dan sam gledao i onaj XIM4. Isto bolesna cijena. Kao pola konzole košta.

Trecina Pro-a 

http://www.bug.hr/malioglasi/xim4-slabo-koristen-to-ujedno-razlog-prodaje/26868.aspx

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
PlayStation 4

Frend kupuje PS4 pa ga zanima kolko igara stane na 500gb playstation, jel to dosta za casual igraca?

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840

0 0 hvala 0
10 godina
darko099 kaže...

Frend kupuje PS4 pa ga zanima kolko igara stane na 500gb playstation, jel to dosta za casual igraca?

Ja prodajem igre nakon prelaska tako da mi disk nikad nije pun, ali oko 15 igara bi trebalo.

10 godina
PlayStation 4

Jel igra tko Rainbow Six Siege ?

Tek igram kojih dva sata i vec mi je vrhunska igra. Bolja neg BF1!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Igram rise of the tomb raider no nije me nesto bas odusevila, nekako je pomalo prazna i dosadnjikava, penjes se i naletis na par likova, ubijes ih i opet se penjes, nista narocito zanimljivo.. a prvi dio mi je bio odlican..

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Igram rise of the tomb raider no nije me nesto bas odusevila, nekako je pomalo prazna i dosadnjikava, penjes se i naletis na par likova, ubijes ih i opet se penjes, nista narocito zanimljivo.. a prvi dio mi je bio odlican..

Ostario si. Ili si se zasitio lare...

17 godina
PlayStation 4

Ekipa ima super popusta na US acc holiday sale week part 2 npr deus ex 30 baxa 

https://store.playstation.com/#!/en-us/holiday-sale-week-2/cid=STORE-MSF77008-HOLISALE16LP/2

Proklet bio PSN na Bozic 2k16 

bombardiraju na sve strane grrr 

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 20:21 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
4mal kaže...

Ekipa ima super popusta na US acc holiday sale week part 2 npr deus ex 30 baxa 

https://store.playstation.com/#!/en-us/holiday-sale-week-2/cid=STORE-MSF77008-HOLISALE16LP/2

Proklet bio PSN na Bozic 2k16 

bombardiraju na sve strane grrr 

Dao bih ti hvala ali me tvoja informacija kostala novaca 

(╯- , -)╯︵ ┻━┻
14 godina
PlayStation 4

Ne kužim kakav je to deal Deus Ex za 30 dollara, pa za toliko dobiješ Day 1 fizičko izdanje na Baseu.

EDIT: za 180kn je na baseu, a na storeu 212. I di je tu deal?

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 23:31 (TibzzX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ja uzeo Titanfall, dvojio se to ili BF novi ali kada sam ovaj deal vidio morao sam uzet 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ah nekima se neda cekat i oce odmah igrat 

17 godina

kaj si zel sve 

14 godina

Sve sta mi se cinilo zanimljivo a da postoji barem 50% sanse da cu zbilja i zaigrati  (trudim se psn ne pretvoriti u steam gdje imam hrpu igara koje nikada nisam niti upalio).

(╯- , -)╯︵ ┻━┻
14 godina
PlayStation 4

Until Dawn je isto super deal, 9,99 a za plus korisnike 7,99$

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
OriginalEXE kaže...

Sve sta mi se cinilo zanimljivo a da postoji barem 50% sanse da cu zbilja i zaigrati  (trudim se psn ne pretvoriti u steam gdje imam hrpu igara koje nikada nisam niti upalio).

ovo su sve zaista super ponude.

no problem digitalnih igara je samo jedan sto to ne mozes mijenjati.

a drugi je ako ikada prodas konzolu moras i acc, a acc ne znam da li ce svi htjeti kupiti.

BTW, gdje ima taj GOW za 8 dollara fakat mi je to super hah

Dakle kupim ps4 po drugi puta prosli petak i do sada potrosio vise od soma kn na igre

Fifa 2017, Until Dawn, The Order, Bloodborne, Uncharted Collection = 1210 kn, naravno fifa je skoro 50% tog iznosa.

I sada me bombardirate s dodatnim popustima, pa ima da bankrotiram...

BTW, ovaj Until Dawn je ustvari film/serija/igra i jako mi se dopada :)

Imam jedne zgodne Marley stereo slusalice (platio ih vise od 1000 kn) koje sam jucer eto spoji na gamepad od ps4 kada ono usro sam se ko grlica kada je onaj hebeni krvavi hrcak izletio iz ormara kada sam isao po sprej da odmrznem zakljucanu bravu a onda jos min nakon toga sto je izletio iz kuce.

Rekao sam sebi WTF.... Uglavnom ne znam zasto ali uzivam u tom Until Dawn je zapravo donosim neke odluce malo se micem i gledam rasplet filma/serije...

15 godina
toxic kaže...
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Sad igram BF1 na PCu, a dok se želim samokažnjavati onda odem na PS4 malo :-)

Nema mi goreg samokažnjavanja nego kad na PC Battlefieldu prva dva u grupi rokaju sa čitevima, po 15 ljudi snajpa na svakoj strani, a gore u chatu samo gledam psovke i "Fairfight has banned user xy".

Radije bi držao kontroler s nogama i igrao na PS4.

Bit ce ti lakse kada shvatis da cheat postoji i na koznolama od uvijek...

Kakav cheat na konzolama?

PSN - darklydexter
17 godina
PlayStation 4

Naveo je kolega gore jedan oblik "legalnog" xim4

Našao sam ja po netu svašta već ne u BF1 iako i tamo ima (možda su montirani).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
toxic kaže...
OriginalEXE kaže...

ovo su sve zaista super ponude.

no problem digitalnih igara je samo jedan sto to ne mozes mijenjati.

a drugi je ako ikada prodas konzolu moras i acc, a acc ne znam da li ce svi htjeti kupiti.

BTW, gdje ima taj GOW za 8 dollara fakat mi je to super hah

Dakle kupim ps4 po drugi puta prosli petak i do sada potrosio vise od soma kn na igre

Fifa 2017, Until Dawn, The Order, Bloodborne, Uncharted Collection = 1210 kn, naravno fifa je skoro 50% tog iznosa.

BTW, ovaj Until Dawn je ustvari film/serija/igra i jako mi se dopada :)

Imam jedne zgodne Marley stereo slusalice (platio ih vise od 1000 kn) koje sam jucer eto spoji na gamepad od ps4 kada ono usro sam se ko grlica kada je onaj hebeni krvavi hrcak izletio iz ormara kada sam isao po sprej da odmrznem zakljucanu bravu a onda jos min nakon toga sto je izletio iz kuce.

Rekao sam sebi WTF.... Uglavnom ne znam zasto ali uzivam u tom Until Dawn je zapravo donosim neke odluce malo se micem i gledam rasplet filma/serije...

MadeInCroatia
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav, postadoh ponosni vlasnik konzole :)

Trazio sam po temi (moguce da sam nesto i previdio) da li netko ima iskustva sa spajanjem ps4 na monitor koji ima ulaze za vga, display port i dvi-d? Da ne kompliciram previse, ako kupim adapter HDMI - DVI i spojim, da li ce to normalno funkcionirat? Guglao sam i vecinom nalazio pozitivne odgovore, ali tu i tamo je bilo postova o tome kako slika zna bit iskrivljena itd... Ima li netko iskustva ili mozda neku drugu ideju? Pehist sam jer mi je riknula telka prije par dana...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
14 godina
toxic kaže...

Zašto si sad kupovao FIFU kad će za par dana 99% biti oko 250 kuna ili manje na Božićnoj rasprodaji? Ak je suditi po popustima dosad, možda i blizu 200 kuna. Ok, pretpostavljam da si uzeo fizičku, ali ionako vele ljudi da nisu baš sreća za prodati kad ih svi živi prodaju izlaskom nove verzije.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...
toxic kaže...

Zašto si sad kupovao FIFU kad će za par dana 99% biti oko 250 kuna ili manje na Božićnoj rasprodaji? Ak je suditi po popustima dosad, možda i blizu 200 kuna. Ok, pretpostavljam da si uzeo fizičku, ali ionako vele ljudi da nisu baš sreća za prodati kad ih svi živi prodaju izlaskom nove verzije.

Fizičku sam uzeo da.. a gle ako je prodam i za 200 kn cca nekih mjesec dana prije izlaske nove dode mi na isto, a trenutno ako je odlucim mijenjati mogu je mijenjati za bilo sto.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2016 9:50 (toxic).
17 godina
Shivi kaže...

Trazio sam po temi (moguce da sam nesto i previdio) da li netko ima iskustva sa spajanjem ps4 na monitor koji ima ulaze za vga, display port i dvi-d? Da ne kompliciram previse, ako kupim adapter HDMI - DVI i spojim, da li ce to normalno funkcionirat? Guglao sam i vecinom nalazio pozitivne odgovore, ali tu i tamo je bilo postova o tome kako slika zna bit iskrivljena itd... Ima li netko iskustva ili mozda neku drugu ideju? Pehist sam jer mi je riknula telka prije par dana...

Ja imam doma jedan hdmi na dp adapter pa ti mogu probati ali tek navecer, mozda imam i hdmi na dvi pa i to mogu probati. 

Ne vidim razlog zasto ne bi radilo.

17 godina
neaktivan
toxic kaže...
Shivi kaže...

Ja imam doma jedan hdmi na dp adapter pa ti mogu probati ali tek navecer, mozda imam i hdmi na dvi pa i to mogu probati. 

Ne vidim razlog zasto ne bi radilo.

Meni radi s kabelom HDMI na DVI. Vjerujem da ce raditi s jednim od tih adaptera sto si naveo.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
PlayStation 4

Imam ja pitanje sada.

Imam 27" monitor i 4k tv

kada je tv zauzet igrao bi na monitoru a da ne moram stalno prestekivat kabele,

koji adapter kupiti ?

npr nasao sam ovako nesto do 100 kn sto je prihvatljivo skroz : https://www.links.hr/hr/adapter-delock-hdmi-m-high-speed-na-2x-hdmi-z-high-speed-200300123

ili nesto skupo? http://www.chipoteka.hr/artikl/114470/razdjelnik-hdmi-1u2-goobay-avs-44-2-do-1080p-fullhd-podrska-za-3d-8080550013

koja je razlika ili sto kupiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ovaj prvi nemoj kupit jel nece radit, moras neki sa vanjskim napajanjem uzet, mislim da je vec bilo u temi malo ranije koji valja
17 godina
Joky007 kaže...
Ovaj prvi nemoj kupit jel nece radit, moras neki sa vanjskim napajanjem uzet, mislim da je vec bilo u temi malo ranije koji valja

Zašto ne bi radio? Čemu rade proizvod koji ničemu ne služi?

13 godina
PlayStation 4

Vi koji ste uzimali sony preko t coma... Kolko vas izade najmanja tarifa mijesecno.... I kolko je na kraju kad se isplati na 2 godine recimo ? Kolega je uzeo i tvrdi mi da placa oko 180 kn telefon i sony samo 50 kn mijesecno, i da ode iskesirati 1200 kn da ga je isplatio wtf ? 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice