PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.014
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
PlayStation 4

btw imam jos 2 koda za Tom Clancy's Rainbow Six Siege betu (HR PSN) pa tko zeli nek se javi na PM 

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2015 11:55 (Spike1983).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4
i ja isto :)
17 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...

prije 45min dobio kod za NFS betu  (19gb

Hvala na podsjetniku. Sletio i meni 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
neaktivan
Sorry, ali di to dobijes?
12 godina
pa na službenoj stranici od igre se moglo prijaviti za betu
14 godina
PlayStation 4

ja dobio kod ali ne valja za nfs

The Prepaid Card code you entered is incorrect or is no longer valid

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2015 16:07 (Dacho223).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dacho223 kaže...

Probaj na HR acc-u, ja imam US i HR PSN, na US mi nije radio kod dok na našem šljaka 

15 godina
PlayStation 4

kako tocno kupiti playstation plus?

Samo rokaj!

0 0 hvala 0
17 godina
bloodsucker kaže...

kako tocno kupiti playstation plus?

Putem PlayStation Storea; na konzoli ili na webu. https://store.playstation.com/#!/en-hr/home/games/psplus

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2015 22:53 (MSX).
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav,znam da nije tema za ovo ali povezano je,pa ako koga mogu usrecit.Prodajem PS4 dobijen na nagradnoj igri(iz santa domenice),ja sam ga isprobao,sve radi,joystic je još i zapakiran,ima sve,slušalice,hdmi kabel,kabel za struju i GTA V i PES 15,vidim da tako nesto na njuski da trazis je više od 3000kn,ja bi dao ispod,jer ja svoj primjerak imam :).

Ps.Zagubio sam garanciju i račun,mogu li ja to naknadno sa svoji imenom i prezimenom traziti u santa domenike da mi pošalju?

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dacho223 kaže...

Vjerojatno moras aktivirati na Accountu s kojeg si poslao zahtjev. Upisuje se kod bez crtica "-"

Ako i to ne upali, onda posalji poruku supportu, da ti ne radi kod.

12 godina
Znalac111 kaže...

Pozdrav,znam da nije tema za ovo ali povezano je,pa ako koga mogu usrecit.Prodajem PS4 dobijen na nagradnoj igri(iz santa domenice),ja sam ga isprobao,sve radi,joystic je još i zapakiran,ima sve,slušalice,hdmi kabel,kabel za struju i GTA V i PES 15,vidim da tako nesto na njuski da trazis je više od 3000kn,ja bi dao ispod,jer ja svoj primjerak imam :).

Ps.Zagubio sam garanciju i račun,mogu li ja to naknadno sa svoji imenom i prezimenom traziti u santa domenike da mi pošalju?

Zašto nov zapakiran ps4 ne bi radio, ne kužim zakaj bi ga otvarao ?cim si ga otvorio i probao to je rabljena roba, novi su 2700kn, rabljeni oko 2200 tolko mozes dobit, bez garancije ne bi dao ni 1500.Ovu gta bi prodao zasebno ako je neraspakirana 300-350kn, ovaj pes vidim da je 50kn na njuskalu.

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ako neko igra rainbow betu, nek me doda Arixod

Dvije su tajne uspjeha:1.Nikad ne otkrij sve što znaš

0 0 hvala 0
15 godina
Znalac111 kaže...

obzirom da je otvoren - nije više nov. maksimalno 2000 kn

a nemas ni racun ni garanciju, znaci max 1000 kn...

Potpis!
16 godina
Znalac111 kaže...

trazi garantni list od domenice i prodaj ga ladno sa gta v za 2500 na njusci.

ovo za 1000 kn su gluposti

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
neaktivan
Nisam siguran da može dobiti garanciju ako nema računa.
Ako ne uspije srediti garanciju, onda neka stavi oko 2200, 2300...znači konzola oko 1900, 2000. To je realna cijena za rabljeno bez garancije.
PSN ID : Eraserhead_981
12 godina
I kak vam se cini need for speed ko je probao betu,ja ga sigurno kupujem,napokon pravi nfs
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ljudi kupovao bi sebi konzolu, inace nisam bas u njih upucen, konkretno, znam da je pametnije ici po novo, ali treba i koju igru kupit, onda to ode vec na puno, po vama kolika je realna cijena za rabljenu i koja je razlika sa konzoloma i njihovim hard diskovima, jel ona od 1tb stvarno veci plus u odnosu na onu od 500gb??

0 0 hvala 0
12 godina
Pezer kaže...

Ljudi kupovao bi sebi konzolu, inace nisam bas u njih upucen, konkretno, znam da je pametnije ici po novo, ali treba i koju igru kupit, onda to ode vec na puno, po vama kolika je realna cijena za rabljenu i koja je razlika sa konzoloma i njihovim hard diskovima, jel ona od 1tb stvarno veci plus u odnosu na onu od 500gb??

Sve ti je već odgovoreno na ovoj temi. Prođi malo kroz tražilicu.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
Joky007 kaže...
I kak vam se cini need for speed ko je probao betu,ja ga sigurno kupujem,napokon pravi nfs

Vozni model mi je malo cudan. Bolje od Crew, ali nije mi bolje od DriveCluba.

Setingom podsjeca na Underground naslove, ali mislim da je tamo voznja bila bolja.

Prezentacija vrhunska. Zvuk, soundtrack. Malo me nervira sto je sve po noci, pa ima onaj glupi odsjaj od mokre ceste. Ali ipak se radio o ilegalnim trkama, pa je to valjda ok.

Samo mi nije jasno zasto stalno moraju biti mokre ceste.

Pajkani su glupi. Dovoljno je napraviti okret 180° i u vecini slucajeva ces uspjeti pobjeci. Kao da ne znaju sta napraviti u toj situaciji.

Dobro te neke stvari jos stignu ispolirati.

Auto se da podesiti izmedu Drifta i "Speeda" (zaboravio tocan naziv) i tu si opet u problemima. Znaci prije nego mislis voziti Drift, moras ici u garazu i podesiti auto za njega.

Te obrnuto, kad zelis voziti "Speed" moras opet u garazu, pa podesiti auto.

Premda mislim da ce se to nekom i svidjeti, ali meni je bila tlaka, tj. gubitak vremena.

Ili krenes preko pola mape, do neke utrke, pa te hvata policija. U tom bijegu krenes suprotno, pa pobjegnes njima. Opet se okrenes prema utrci, pa opet policija i tako upadnes u zacarani krug. A sve sto sam htio je voziti utrku :D

Uglavnom vjerujem da ce biti bolji od zadnjih par nastavaka, ali ne vjerujem da ce nadmasiti Underground.

Kupiti? Vjerojatno, jer se svidjelo malom

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

NBA 2k16 mi se često sruši corrupting disk ili tako nešto i error code ce-34878-0. Izbrisao sam igru i ponovno je instalirao čak sam napravio i initializing konzole, ali i dalje sve isto. Da li je problem u disku (igri) ili u konzoli?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2015 14:38 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
12 godina
Razer_Copperhead kaže...

NBA 2k16 mi se često sruši corrupting disk ili tako nešto i error code ce-34878-0. Izbrisao sam igru i ponovno je instalirao čak sam napravio i initializing konzole, ali i dalje sve isto. Da li je problem u disku (igri) ili u konzoli?

Ja imam digitalnu verziju i nemam nikakvih problema.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Meni se sruši ili u izborniku igre ili kad počnem da igram nakon nekog vremena.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Poz,

zanima me dali ovdje ekipa ima problema sa disc eject errorom i jesu li gamepadovi stvarno toliko kvarljivi koliko se priča (slomljeni R buttoni, i otpadanje gume i raspadanje analoga) ?

17 godina
KiloOne kaže...

zanima me dali ovdje ekipa ima problema sa disc eject errorom i jesu li gamepadovi stvarno toliko kvarljivi koliko se priča (slomljeni R buttoni, i otpadanje gume i raspadanje analoga) ?

Kod mene se dogodilo guljenje gume na lijevom analogu, taman mjesec-dva nakon isteka jamstva.  Ova raspadanja i lomovi ipak ne, čini mi se da je kontroler dovoljno čvrst da izdrži intenzivniju upotrebu (osim gume na analogu).

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2015 19:42 (MSX).
13 godina
Meni se disk nije htio izbaciti nakon što se PS malo zagrije, tj. Eject button onda nije radio. Preko menija se moglo izbacivati. Riješio sam to tako da sam gumu koja je ispod eject tipke odrezao, ali samo mali dio koji je dodirivao tipku koja je jako osjetljiva na dodir, od onda više nema problema.
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

ljudi imam jedan problemcic

danas kupim ps+ 3mj

i 150kn za ps store

prvo unesem 150 za hr store

i poslije kad ocu unijet ps plus kod sve prode i dolazi mi 

prozor kao ps plus 3mj je 130,50kn

sad nisam stisnuo nista jer nzn oce li mi skinit ovih 130 jos ili je to nesto drugo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

vidim izlazi divinity original sin za ps4.

jel igrao netko takav rpg na konzoli?kako je igrat takvu igru na konzoli?

prednost konzolaske verzije u ovom slucaju je sto ima voice acting

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ja sam odigrao Red Alert na X360 konzoli koji je real time strategija, pa ne vidim razloga zašto se ne bi mogao igrati Divinity.

Ako voliš turn based strategije, samo udri.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
prednost konzolaske verzije u ovom slucaju je sto ima voice acting

I local co-op 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice