PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.503
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4

Koliko vas planira kupiti Dragon Age Inquisition? Igra ima zanimljiv 4-player co-op multiplayer (dungeon crawl).

LINK

4 Već sam kupio
1 Planiram kupiti
25 Ne planiram kupiti
PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 10:58 (DeniZg).
12 godina
PlayStation 4

Ako naletite gdje da netko prodaje PS4 povoljno, javite, uzeo bih ga. {#}

2 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

jel tko imao problem sa kupovinom US bonova se g2a stranice? ja sam danas kupio od 50$ i kad sam ga pokušao unest pisalo je da je kod iskorišten il nevaljali :/ poslao sam negativni feedback pa veli da se javim za 72 sata ako se seller ne javi il ne pošalje novi kod...sad me brine ocel se to riješit u moju korist il kod takvi stvari ja pušim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
zaki23 kaže...

jel tko imao problem sa kupovinom US bonova se g2a stranice? ja sam danas kupio od 50$ i kad sam ga pokušao unest pisalo je da je kod iskorišten il nevaljali :/ poslao sam negativni feedback pa veli da se javim za 72 sata ako se seller ne javi il ne pošalje novi kod...sad me brine ocel se to riješit u moju korist il kod takvi stvari ja pušim?

zbilja ne znam, ali moja preporuka ti je da kupujes preko US amazona, ako ti prima karticu 

tutorial

http://reboot.hr/community/playstation-4/tutorial-kupovina-digitalnog-sadrzaja-sa-amazon-com-psn-store-a/

http://www.snabbox.org/
17 godina

Ja kupovao vecinom sa kinguina/g2playa. Nikad nije bilo problema. Za G2A sam cuo da ponekad ima.

12 godina
zaki23 kaže...

Može biti i da su ti krivo prepisali kod.

Zatraži ih sliku. Meni se to jednom desilo.

Isto tako, ako nisi uzeo ono neko njihovo osiguranje (plavi štit, ne znam kako se zove), onda se bojim da ti neće priznati reklamaciju.

PSN - DeniZg80
15 godina

a u k.rac isključio sam :O nisam do sad imao problema pa reko sto cu još na to bacat pare i vidiš sad će mi propast 50$

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

bok decki jel znali itko kako snimit videa na ps4 o na pc npr frapsom jel to postoji ili jel moram koristit onaj elgato za snimanje i koliko on dode

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ice45 kaže...

bok decki jel znali itko kako snimit videa na ps4 o na pc npr frapsom jel to postoji ili jel moram koristit onaj elgato za snimanje i koliko on dode

PS4 cijelo vrijeme snima video. Stisni share

Potpis!
16 godina
PlayStation 4

imam americki psn  a kupio sam kod nas gta V box.e sad kod koji sam dobio za bonus mi kaze da ne valja i nemogu skinut patch.jel moguce da je to zato sto sam na americkom psnu?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Pridruzio se i ja konzolasima :)

EDIT: Zahvaljujem kolegi Vortex koji je stavio link na mondo shop u temi, od njih sam uzeo.

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 15:11 (OriginalEXE).

14 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

imam americki psn  a kupio sam kod nas gta V box.e sad kod koji sam dobio za bonus mi kaze da ne valja i nemogu skinut patch.jel moguce da je to zato sto sam na americkom psnu?

Da...codovi su ti za regiju gdje si kupio..tako sam ja prosao sa ffxiv arr edicijom

14 godina
PlayStation 4

Imam jedno pitanje. Moguce da je vec odgovoreno u temi ali nisam uspio nista naci, pa se ispricavam.

Kako mi ne prima moj mastercard na Playstation Store-u, ne mogu se pretplatiti na Playstation+. S obzirom da mi je account hrvatski, pretpostavljam da ne mogu kupiti bon ili kod sa amazona i aktivirati + na hr racunu. Kako sad to najbolje rijesiti. Da li mi uopce treba hr racun, ili da imam samo jedan glavni, us (sa fake adresom)?

Ili ima kod nas negdje za kupiti online, kod koji radi na PS store-u za hr account.

WordPress ❤

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

evo decki i ja sam se pridruzio ps4 :D tko ima gta 5 next gen neka mi poslje u pm da mu poslajem nick da me doda

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
OriginalEXE kaže...

Imam jedno pitanje. Moguce da je vec odgovoreno u temi ali nisam uspio nista naci, pa se ispricavam.

Kako mi ne prima moj mastercard na Playstation Store-u, ne mogu se pretplatiti na Playstation+. S obzirom da mi je account hrvatski, pretpostavljam da ne mogu kupiti bon ili kod sa amazona i aktivirati + na hr racunu. Kako sad to najbolje rijesiti. Da li mi uopce treba hr racun, ili da imam samo jedan glavni, us (sa fake adresom)?

Ili ima kod nas negdje za kupiti online, kod koji radi na PS store-u za hr account.

Nvm, napravio sam US racun i na njemu aktivirao PS+ koji sam kupio preko Amazon-a, sve radi super :)

WordPress ❤
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

jel tko tu kupio od vas konzolu iz Usa, Japan, Uk .. pitam jer me zanima jel treba uz strujni adapter možda i pretvarač struje za dotičnu (druga država drugi napon) jer sam čitao na drugom forumu da npr. ako kupiš lampu iz amerike onda moraš uz strujni adapter usa-eu adapter uzet i pretvarač struje? Ako može objašnjenje za sve zemlje ko zna i ako znate jel to važi za sve veće uređaje (konzola, tv, lampa), a npr. nešto malo poput ssd-a (uzeo za primjer samo radi veličine) netreba to?

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja sam imao PS4 iz engleske, ne trebas nista osim UK>EU socketa, isto je tako i za US>EU i ostalo, vecina el uređaja radi na 110v-230v

XBL - skols1555

1 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Danas je stigao nekakav update za Driveclub, taman ga skidam.

PSN ID: ST1950
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

bok decki ovo je vezano uz gta 5 tko ima jel ja mogu igrat sp ako skidam onaj update 1.2 gb jer mi treba oko 1:30 min da se skine 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4
Narucio sam igru sa videogameplusa ,zanima me ocu moc dizat update s obzirom da je iz kanade

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
srsen1996 kaže...
Narucio sam igru sa videogameplusa ,zanima me ocu moc dizat update s obzirom da je iz kanade

bez brige... nema ti to veze..

Long Live Freedom
15 godina
srsen1996 kaže...

Update ne ovisi o regiji (za sad) ali dlc-ovi uglavnom ovise. Tako da za igru koju si kupio na americkom storeu mozes kupovati dodatke jedino sa americkog storea.

Potpis!
17 godina
neaktivan
Bartaul kaže...
Kill Frenzy kaže...

mislim da mora biti u EU kupljena.

neznam zasto bi to radio kad sam ja svoju konzolu novu,zapakiranu platio svega 2500.njuska majka

Dolazi bundle za black friday sa gta v (disc) i the last of us (kod) i ps4 za 400$. A imam prijatelja iz usa koji dolazi oko bozica u nas...

Uzmi bez razmisljanja.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
PlayStation 4

ima li neka stranica di se mogu kupiti game keyevi igrica za ps4 a da su jeftinije od ovih na use storeu i hr storu..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

ima li neka stranica di se mogu kupiti game keyevi igrica za ps4 a da su jeftinije od ovih na use storeu i hr storu..??

https://www.g2a.com/ pogledaj malo ja od njih kupujem za steam igre i nisam prevaren niti jedanput, ponekad zna malo duze proc da dobis kod ali dodje(govorim o oko 5min, a inace dodje odmah u 1. minuti)

Proud to be Mrcina! www.mrcine.org
15 godina

ja sam kupio bon od 50$ i nazalost bio je nevaljali, sad se evo naganjam s njima pošto nisam imao blue sheald...čisto sumnjam da cu više vidit svoji 350kn

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Samo amazon.com ostalo bjeziiii

0 1 hvala 0
12 godina
zaki23 kaže...

ja sam kupio bon od 50$ i nazalost bio je nevaljali, sad se evo naganjam s njima pošto nisam imao blue sheald...čisto sumnjam da cu više vidit svoji 350kn

Problem je u tome što su oni kod prodaje tih kodova često puta posrednik između pravog prodavatelja i kupca. Bez tog "blue shiielda", oni se odriču odgovornosti. Dobro je to što prilikom kupovine oni navode koji je stvarni prodavatelj i koji mu je rating.

Ja sam kod njih uzimao bonove za Xbox Gold, ali bez shielda i bilo je sva sreća OK.

Što je stiče kodova za same igre, mislim da je vrlo mali broj PS4 igara koje se mogu kupiti preko digitalnog koda..

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 15:29 (DeniZg).
15 godina
DeniZg kaže...
zaki23 kaže...

Problem je u tome što su oni kod prodaje tih kodova često puta posrednik između pravog prodavatelja i kupca. Bez tog "blue shiielda", oni se odriču odgovornosti. Dobro je to što prilikom kupovine oni navode koji je stvarni prodavatelj i koji mu je rating.

Ja sam kod njih uzimao bonove za Xbox Gold, ali bez shielda i bilo je sva sreća OK.

Što je stiče kodova za same igre, mislim da je vrlo mali broj PS4 igara koje se mogu kupiti preko digitalnog koda..

ja kada sam gledao od koga kupujem imao je sve pozitivno ni jedan negativni feedback i evo opet su mi uvalili kajlu...mozda grijesim sto ih pljujem i mozda se rijesi u moju korist al eto dosta sam zivaca izgubio pa sam frustriran malo

12 godina
zaki23 kaže...
DeniZg kaže...
zaki23 kaže...

ja kada sam gledao od koga kupujem imao je sve pozitivno ni jedan negativni feedback i evo opet su mi uvalili kajlu...mozda grijesim sto ih pljujem i mozda se rijesi u moju korist al eto dosta sam zivaca izgubio pa sam frustriran malo

Jesi li ih tražio da ti pošalju sliku/scan neispravnog digitalnog koda? Možda je ženska iz G2A koja ti je dala kod, jednostavno krivo prepisala (i to mi se jednom desilo).

Isto tako, probaj provjeriti sa PS4 službom za korisnike je li taj digitalni kod u potpunosti neispravan ili je već iskorišten.

Kad sam ja imao problem, provjerio sam s Microsoftom za Xbox Gold digitalni kod i rekli su mi da je neispravan, a ne iskorišten. Nakon toga sam shvatio da je krivo prepisan.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 15:41 (DeniZg).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice