PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.472.930
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Diazz72 kaže...
bancic123 kaže...

Ljudi,alO!!

cijena nece biti 2000kn nego cca 3000,u europi je cijena 399 EURA

{#}Tko je rekao da ce biti 2000Kn. . .ovo je postavljeno sa Amazona, molimte citaj cijelu temu ili nemoj ni komentirat jer se samo sramotis. . .

moj bed,u krivu temu sam postao,vidio sam da su u temi X1 vs ps4 ljudi pisali kako ce kostati samo 2000kn

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
15 godina
neaktivan
drapa88 kaže...
dzejmshr kaže...
drapa88 kaže...

ali moraš svejedno platiti pdv u RH, osim ako ideš sam po nju

nakon 1.7 nece morati...

naravno da hoće, to je carinska unija a pdv određuje i ubire svaka država za sebe

:( pa onda ću konzolu kupiti u državi  gdje je najniži PDV/zna li itko koja je to EU država?

12 godina
neaktivan
alexspalato kaže...
drapa88 kaže...
dzejmshr kaže...
drapa88 kaže...

nakon 1.7 nece morati...

naravno da hoće, to je carinska unija a pdv određuje i ubire svaka država za sebe

:( pa onda ću konzolu kupiti u državi  gdje je najniži PDV/zna li itko koja je to EU država?

nama najbliže slovenija 20%, ali pitanje je kolika će i tamo cijena biti

ali nije problem pdv problem su marže a naši gulikože su gori od predradnika na plantaži pamuka

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 20:51 (drapa88).
12 godina
drapa88 kaže...
dzejmshr kaže...
drapa88 kaže...

nakon 1.7 nece morati...

Ja mislim da ne, koliko se sijecam meni je frend narucio laptop iz UKa (preko amazona) i stavio da mu stigne u italiju, bas zato da ne mora platiti carinu. . 

15 godina

Možda je jer amazon ne dostavlja u HR.

Insanity? Let's try.. | HTC 8X :)
12 godina
kratos091 kaže...

Možda je jer amazon ne dostavlja u HR.

Mogce i to, ali znam da sam mu dao okrugle pare koliko je blo na amazonu, nisam placao taljansku IVU i kasnije Hr. PDV (sverc preko HR grane). . .

13 godina
odjavljen
PlayStation 4
http://revohd.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 22:14 (Arnold Layne).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
PlayStation 4

Closer look at the PlayStation 4, DualShock 4 and PS4 Eye (video)

http://www.engadget.com/2013/06/11/lets-take-a-closer-look-at-the-playstation-4-dualshock-4-and-p/

+
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
parizer kaže...

hehe ovo je zakon :D

BTW. second son gameplay

http://www.vandal.net/video/23587/infamous-second-son-jugabilidad-vandal-tv#720

evo i sluzbenog gameplaya u puno boljoj kvaliteti

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Uibnf_Q_51s

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 0:54 (Arnold Layne).
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

LINK

Sketchfab PS4.

Kao neutralac koji nikada nije imao konzole mogu reći da sam PS4 doživio kao apsolutnu pobjedu i još ove trollanje, bilo je veoma zanimljivo.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

PS4 je definitivno bolji izbor kada se zbroje sve prednosti i nedostaci Xbox One-a i PS4......

Dakle... ovako, iste/slicne stvari, koje je glupo usporedivati (trenutno)

1. Kontroler (kontroleri izgledaju odlicno, a glupo ih je usporedivari kada ih jos nismo probali,  a osim toga, to je i stvar osobne preferencije.... meni oba izgledaju dobro)

2. Kinect bi navodno trebao biti bolji od PS Eye-a (mane je to sto je skuplji) ali PS Eye mu je opet slican tako da ce mozda raditi iste stari kao i Kinect u buducnosti, ugl valja ih vidjeti u praksi i kako ce ih se iskoristiti u konacnici

3. Igre, konacno su pokazali mnogo igara i ekskluziva kao i Sony, konacno ce igre takoder biti na bluray-u (disc swapping odlazi u proslost)... dakle, tu su vise-manje isti, opet, stvar osobne preferencije koje igre nam se vise svidaju

4. Konzole imaju slicne feauturs-e (snimanje gameplay-a npr.)

5. Nuditi ce besplatne igre za gold clanstvo kao sto se nudi i za PS+ (konacno, konkurencija radi cuda), to je isto ali ovisi kakve ce se igre nuditi itd, gdje ce biti bolji omjer ulozenog i dobivenog itd

Ipak, mislim da ce PS4 u konacnici pomesti Xbox One prvenstveno zbog ovih razloga:

1. Jeftiniji je (PS4 $400 + opcijalno $60 za PS Eye VS Xbox One + obavezno Kinect za $500).... inace, za usporedbu, PS3 launch cijena je bila $500-600, a kod nas je preracunato bilo $620 i $951 (u realnosti je kod nas bilo nesto i skuplje odnosno i do 5500 KN ako se dobro sjecam).

2. Nema nikakvog oblika DRM-a za SP igre

3. Kako stvari stoje, PS4 bi trebao biti nesto jaci

4. Ne mora znaciti ali imam osjecaj da ce PSN+ nuditi vise od XBLA jer vec nude vise sa PS3 (zato sam to i stavio na ovu listu)

5. Sony je iztrolao MS (i to s CINJENICAMA i opravdano, pritom ne mislim na nesto slicno kao onaj blef Sege VS Nintendo nekada) i to ce se sigurno odraziti na konacni uspjeh Sony-a odnosno "neuspjeh" MS-a.... medutim, MS je od publike prerano dobio po nosu zbog igara, a to je neopravdano jer su pokazali pregrst novih igara tako da, moramo biti realni.

Ugl, stvar je u tome da Sony trenutno nudi vise (kada su pitanju sami gameri odnosno ne nude nam samo igre vec i SLOBODU.... ne govorim o TV-u).... a MS ce morati promijeniti neke svoje "planove" kako ih konkurencija nebi opekla tamo krajem godine.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 2:06 (lovac82).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Neznam sto se svadate oko cijene jer je PS4 region-free {#} 

Vidite s kojom valutom vam je najjeftinije i kupit jednostavno preko amazona.

a man , a city and a lighthouse
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Playstation ce kostati u hr kod Sonyevog dobavljaca 3999 vec se sad mozete prednarucit. 500 kuna sada i kada dodje ps 300 kuna popusta. Nece tu bit nikakvih 5000-5900 ako sta je netko napisao. Cijena je 4000 kuna sigurna trenutno!! Cijena je 400 eura ali na to idei pdv kao sto je rekao jedan member prije svaka drzava odredjuje svoj ustopu pdva. Tako 4000 kuna za hrvatsku sasvim solidna cijena.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

headset ima samo jednu slusalicu valjda sluzi samo za razgovor

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 11:31 (green2).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
buterino kaže...

Playstation ce kostati u hr kod Sonyevog dobavljaca 3999 vec se sad mozete prednarucit. 500 kuna sada i kada dodje ps 300 kuna popusta. Nece tu bit nikakvih 5000-5900 ako sta je netko napisao. Cijena je 4000 kuna sigurna trenutno!! Cijena je 400 eura ali na to idei pdv kao sto je rekao jedan member prije svaka drzava odredjuje svoj ustopu pdva. Tako 4000 kuna za hrvatsku sasvim solidna cijena.

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/sony-nokautirao-microsoft/188903.aspx?page=4&jumpto=3689211&sort=asc&view=flat

Cijena nece bit 3999kn

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

hoće li se plaćat PSN na ps4?

0 0 hvala 0
17 godina

Može i ne mora.

Ako će se htjet igrati multiplayer online, onda se mora.

15 godina
PlayStation 4

Ne kužim zašto se neki ljudi bune zbog ps plusa. Pa ako je teško dati 30 kuna mjesečno onda stvarno neznam... Pogotovo kad čitam M$ fanboyeve koji se rugaju playstationu zbog toga a oni to već rade 10 godina.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Ne kužim zašto se neki ljudi bune zbog ps plusa. Pa ako je teško dati 30 kuna mjesečno onda stvarno neznam... Pogotovo kad čitam M$ fanboyeve koji se rugaju playstationu zbog toga a oni to već rade 10 godina.

kupim konzolu za puno novaca, tv za puno novaca (barem kod mene situacija nemam u sobi) igrice su isto puno novaca i onda jos moram dat godišnje 360 kuna da bi igrao online

http://i.imgur.com/l0o0tUs.gif

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 18:11 (bjong).
15 godina
bjong kaže...
ph3nom_gamer kaže...

kupim konzolu za puno novaca, tv za puno novaca (barem kod mene situacija nemam u sobi) igrice su isto puno novaca i onda jos moram dat godišnje 360 kuna da bi igrao online

Zaboravio si da članstvom dobiješ popust na igre, rane demoe, BESPLATNE igre... Istina, da se ne mora plaćati naravno da bi bilo super, ali pogodnosti koje dobiješ su odlične.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 18:15 (ph3nom_gamer).
13 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
bjong kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Zaboravio si da članstvom dobiješ popust na igre, rane demoe, BESPLATNE igre... Istina, da se ne mora plaćati naravno da bi bilo super, ali pogodnosti koje dobiješ su odlične.

ah sve je to super, ali mi živimo u hrvatskoj {#}

15 godina
PlayStation 4

Hah, nisam znao da je touchpad ustvari i tipka. Super je što su to napravili. Praktički, imamo miš s jednom tipkom na kontroleru :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
bjong kaže...
ph3nom_gamer kaže...
bjong kaže...
ph3nom_gamer kaže...

ah sve je to super, ali mi živimo u hrvatskoj {#}

Pa besplatne igre se dobe i sad uz PS+ pretplatu.

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

jel mi moze neko objasnit_ dal trebamo svoj internet za igranje ili dobijemo njihov, objasnit mi malo o onome clanstvu sto se placa 30 kn mjesecno i kolko ce kostati igre 

Moj yt kanal http://www.youtube.com/user/RizzyBay?feature=mhee

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

a bude se moglo igrati od ps3 igre na ps 4? Promakla mi je ta informacija.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mozda u 2014. Ali preko Gaikai-a, odnosno clouda. Retail igre ne.

13 godina
neaktivan
torquato kaže...

jel mi moze neko objasnit_ dal trebamo svoj internet za igranje ili dobijemo njihov, objasnit mi malo o onome clanstvu sto se placa 30 kn mjesecno i kolko ce kostati igre 

i mene baš to zanima

12 godina
bjong kaže...
torquato kaže...

i mene baš to zanima

O.M.G. . .Pa naravno da ti treba vlastiti internet, tih par $ je PS Plus preplata (opcijonalna) preplata koja daje premium opcije, a multiplayer je samo jedna od njih. . .

17 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

Nakon nekog vremena bude, kad srede Gaikai.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
12 godina
Danny_HR kaže...
Bernard Huky Hux kaže...

Nakon nekog vremena bude, kad srede Gaikai.

Jedno malo offtopic pitanje, dugo nisam koristio gaikai (jos od bete) pa me zanima dali je to propalo kao platforma za striming igrica na PC (posto vidim da ga je kupio sony ent.) te ce biti dostupan samo na PS4 ili je samo privremeno ne dostupan na PCu?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice