PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.474.348
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Na GMC-u osvanula vijest da cijena konzole nebude visa od 3399kn.

Link

Uz kupnju vouchera od 500kn dobijemo i popust od 300kn sto znaci na dan izlaska platimo konzolu 2600kn sto je sveukupno 3100kn.

Nelosa cijena iako je vani oko 3000kn treba racunati prijevoz ako idemo osobno po nju pa na kraju cijena dolazi na isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Yamacha kaže...

Na GMC-u osvanula vijest da cijena konzole nebude visa od 3399kn.

Link

Uz kupnju vouchera od 500kn dobijemo i popust od 300kn sto znaci na dan izlaska platimo konzolu 2600kn sto je sveukupno 3100kn.

Nelosa cijena iako je vani oko 3000kn treba racunati prijevoz ako idemo osobno po nju pa na kraju cijena dolazi na isto.

po FB sam pisao okolo da je ekipa s reboota potvrdila da će bit 3399 kn

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

planiram nabavit ps4 mjesec-dva poslije izlaska. zna li neko koliko ce otprilike kostati igrice za ps4 (samo da nebudu 500kn+ ko za ps3 kad je izasao)

http://www.facebook.com/ZlicaTips
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A kod nas ce ziher kostat 400+. Ali onda vise necemo biti ograniceni sa kupnjom ovdje.

Mozes narucit izvana gdje je puno jeftinije.

15 godina
PlayStation 4

I kad onda na kraju krajeva ps4 stiže u dućane?

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Holiday 2013.

Ne zna se tocan tjedan i mjesec.

11 ili 12 ce biti, nema sta drugo.

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

jel netko mozda od vas kupio voucher vec???

0 0 hvala 0
17 godina

Koliko čitam po drugom domaćem forumu, puno ih je već uzelo. Ja čekam službenu potvrdu od Sancta Domenice da su snizili cijenu.

Žalosno je da službeni zastupnik zadnji čeka.

15 godina
PlayStation 4

Očekujem da će izaći u 12 mjesecu. Da izlazi prije xboxa, sigurno bi to naglasili na E3-u.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
PlayStation 4

Izlazi ili na holiday 2013 ili 31.12.2013.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa nekih 500 kuna skuplje nego u Europi, skroz okej.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

za skroz novu konzolu cijena je vrhunska :) dodajte na ovo oko 800kn i imate cijenu Xbox-a One

http://revohd.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

3400kn day one... Opako niska cijena uzimajući u obzir dosadašnje cijene sličnih tehnologija. Sve je to u jednu ruku skupo, ali ovaj puta je jeftinije no što je itko očekivao.

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
Arnold Layne kaže...

za skroz novu konzolu cijena je vrhunska :) dodajte na ovo oko 800kn i imate cijenu Xbox-a One

Thou shall not mention it by its name.

a man , a city and a lighthouse
14 godina
neaktivan
PlayStation 4
Prvi put mislim kupit neku konzolu i odlučio sam se za ps4 , kupio sam onaj voucher sad samo čekam da dođe . Sad me znaima dal se sa ps4 dobije i joystick il se to treba posebno kupiti ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Ova cijena je odlična, no ne samo po pitanju igara, već i po tome što za 3000kn dobijete izuzetno dobro opremljeni Blu-ray player ili nešto tipa home-theater

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
PlayStation 4

399$ = 2190kn

399€ = 2990kn

349£ = 3140kn

{#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
mlinka93 kaže...
Prvi put mislim kupit neku konzolu i odlučio sam se za ps4 , kupio sam onaj voucher sad samo čekam da dođe . Sad me znaima dal se sa ps4 dobije i joystick il se to treba posebno kupiti ?

Dobiješ jedan gamepad. U nekim paketima čak znaju biti i dva ali ne vjerujem da si taj uzeo.

HTC 8X :)
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Baš me zanima kolika je vjerojatnost da će se dobiti neka igra uz konzolu, šta mislite?

0 0 hvala 0
13 godina
Iron_Maiden_HR kaže...

399$ = 2190kn

399€ = 2990kn

349£ = 3140kn

{#}

Zato ces poslije 1.7. moci naruciti od kuda zelis i ustedit preko 1000kn.

15 godina
SimeKZ kaže...
Iron_Maiden_HR kaže...

399$ = 2190kn

399€ = 2990kn

349£ = 3140kn

{#}

kako ćeš uštediti preko 1000 kn? ako naručiš iz USA, moraš plaćati PDV.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
SimeKZ kaže...
Iron_Maiden_HR kaže...

399$ = 2190kn

399€ = 2990kn

349£ = 3140kn

{#}

Na dezinformiraj ove napacene gejmere.
Potpis!
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 11:28 (drapa88).

0 3 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

znaci po tebi Britanija nije u EU?{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

PS se proizvodi van EU koliko je meni poznato pa na tu robu također se obračunava carina bez obzira gdje je kupljena

drugi puta malo bolje pročitaj tekst  pa onda odgovori

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 22:40 (drapa88).
15 godina
Vortex kaže...

Baš me zanima kolika je vjerojatnost da će se dobiti neka igra uz konzolu, šta mislite?

Na amazonu imaju bundle edicije s Killzone:shadow fall, knack i Watch_Dogs.

a man , a city and a lighthouse
15 godina
neaktivan
drapa88 kaže...

ovako s obzirom da ljudima nije baš jasno to oko pdv-a evo pojašnjenja

Kako sada tako i nakon ulaska RH u EU oporezivati će se sva roba čija vrijednost prelazi 160 kn, stopom PDV-a od 25%,

ulaskom RH u EU prestaje plaćanje carine na robu proizvedenu u EU, a na robu koja dolazi van EU plaćati će se i carina,

dakle ukoliko naručiš PS4 iz Britanije ili SAD-a na iznos koji platiš dodaš PDV od 25% i carinsku stopu koja je između 5 i 10 % za tu vrstu proizvoda,

ovo se odnosi na online kupovinu, eto nadam se da je sada malo jasnije{#}

Ako narucu iz UKa koji je dio EU neplaca niti PDV niti Carinu niti poreze i pirireze jel je to ilegalno u EU imat prireze.

Stvoreno je kao free trade zona. PDV placas tamo di kupis stvar.

12 godina
neaktivan

evo sa carina.hr, pa se nadam da daljnih diskusuja neće biti 

U poštanskom prometu od 01. srpnja 2013. godine primjenjivati će se europska regulativa koja je podigla vrijednosni limit glede oslobođenja od plaćanja carine na 150,00 eura no porezno oslobođenje se i nadalje u zemljama članicama EU primjenjuje na pošiljke vrijednosti do 22,00 eura. Dakle roba vrijednosti do 150,00 eura oslobođena je carine, te PDV-a u vrijednosti do 22,00 eura.

Vezano za plaćanje carine i PDV-a na poklone koje fizičke osobe iz inozemstva šalju fizičkim osobama u RH, prema europskoj regulativi limit pošiljke za olakšicu iznosi 45,00 eura (podsjetimo trenutni limit je 300,00 kuna). Navedeno će se primjenjivati od dana pristupa isključivo na pošiljke iz trećih zemalja, dok prestaje sav carinski nadzor nad pošiljkama iz zemalja EU obzirom da postajemo dijelom carinske unije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 9:45 (drapa88).
15 godina
neaktivan
drapa88 kaže...

evo sa carina.hr, pa se nadam da daljnih diskusuja neće biti 

U poštanskom prometu od 01. srpnja 2013. godine primjenjivati će se europska regulativa koja je podigla vrijednosni limit glede oslobođenja od plaćanja carine na 150,00 eura no porezno oslobođenje se i nadalje u zemljama članicama EU primjenjuje na pošiljke vrijednosti do 22,00 eura. Dakle roba vrijednosti do 150,00 eura oslobođena je carine, te PDV-a u vrijednosti do 22,00 eura.

Vezano za plaćanje carine i PDV-a na poklone koje fizičke osobe iz inozemstva šalju fizičkim osobama u RH, prema europskoj regulativi limit pošiljke za olakšicu iznosi 45,00 eura (podsjetimo trenutni limit je 300,00 kuna). Navedeno će se primjenjivati od dana pristupa isključivo na pošiljke iz trećih zemalja, dok prestaje sav carinski nadzor nad pošiljkama iz zemalja EU obzirom da postajemo dijelom carinske unije.

Ovo je totalno razocaranje. Znaci nije se ama bas nista promjenilo.

Narucim PS4 moram platit DPV u njemackoj i onda jos u hrvatskoj? Ili oni procaju da se moze odbiti njemacki PDV ako je do 22€? Predpostavljam da ne

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice