PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.702
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
shrikehyp kaže...

Imam te slušalice već dvije godine, Sony wireless Gold.

Ovo što je Bitanga naveo da su teško smeće - premda mi se većinom lako složiti sa većinom toga što Bitanga piše, ovdje ne mogu nikako.

Slušalice su odlične. Naravno da nemaju preciznost audiofilskih slušalica, ali za audiofiliju nisu ni namijenjene nego za gaming i multimediju.

Wireless je pouzdan, nema prekidanja, hvataju na daleko. Mikrofon je super izveden, sakriven je u headband, a dobar je i nitko se nikad nije žalio da me čuje loše u Partyu, čak dapače, kad sam pitao nekoliko ljudi kako me čuju, uvijek su svi hvalili kako je dobar signal. Što se tiče baterije, cijelu noć igranja i pričanja će slušalice izdržati bez problema.

Kvaliteta zvuka je dobra. Nije spektakularna, ali definitivno nije smeće i u tom cjenovnom rangu su to najbolje slušalice, bez dvojbe. Mogu se loadati profili pravljeni posebno za pojedine igre i možeš sam napraviti EQ kako ti paše, tako da nema šanse da nećeš pogoditi što ti odgovara. Zvuk u igrama je odličan, slušalice imaju virtualni surround koji funkcionira jako dobro. Zvuk u filmovima je dobar, nije odličan kao u igrama, ali je dobar; virtual surround u filmovima negdje odgovara, negdje ne. Za muziku su zadovoljavajuće - bolje nego prosječne earbuds koje dobiješ s mobitelom, a ljudi većinom slušaju muziku na takve. Za youtube i za mp3ice iz bilo kojeg playera će biti više nego dobre.

Slušalice imaju jednostavne i precizne kontrole na lijevoj školjki, sve možeš riješiti bez da išta čačkaš negdje drugdje.

Trenutno postoje dva modela, stariji koji ima preklopivi headband i noviji koji ima malo bolji headband. Što se tiče tehnologije, to su iste slušalice, isto se zovu tako da nek te to ne zbuni.

Udobne su za nositi satima i neće ti se nikako zamarati ni glava ni vrat niti će ti se uši znojiti, jastučići su dobro izvedeni.

Što se tiče jastučića i headbanda, nakon dvije godine nošenja mi se malo potrošio materijal na njima; sve sam kupio preko AliExpressa, zamjenske jastučiće i zamjenski headband, za ukupno oko 100-150 kuna i evo sad su opet ko nove.

Što se tiče spajanja na TV, ove slušalice to ne mogu. Dongle koji dođe s njima služi za komunikaciju PS4 i headseta i premda je bluetooth, iz nekog razloga se ne mogu koristiti kao bluetooth slušalice za TV - to nije samo moje iskustvo, mnogo upita sam našao na internetu kad sam pokušavao to napraviti, nema rješenja. Što se tiče PC-a, najnormalnije se koriste na računalu ko bluetooth slušalice, ubodeš dongle u USB i vozi.

Imam 39 godina i sviram klavijature od sedme godine, imam vrlo osjetljiv i precizan sluh i znam prepoznati i uživati u kvaliteti zvuka. Za 600 kuna nećeš naći bolje slušalice.

Možda hoćeš, tipa neke AKG ili Senheiser žične slušalice koje možeš upiknuti u 3,5 utor i igrati tako, nema problema. Vjerojatno ćeš imati malo bolji zvuk, ali ćeš izgubiti puno na funkcionalnosti koje Wireless Gold headset nudi.

Disclaimer na kraju - sve što sam ti napisao je moje osobno iskustvo s tim slušalicama, moj osobni dojam. Ne kažem da je nečiji tuđi dojam pogrešan, ipak je to osobna stvar.

Nisu "teško smeće", naravno da sam pretjerao u tom pogledu. To sam pisao dok nisam znao kakva čovjek ima očekivanja i što trenutno koristi.

Ali osobno sam odustao od bilo kakvih wireless slušalica koje se reklamiraju kao surround, a pogotovo onih koje nemaju i 3.5mm konektor. Imao sam par wireless modela iz tog cjenovnog razreda i tek poslije sam skužio koliko su prosječni. Jednom kad čuješ kako zvuče pristojne slušalice na pristojnom pojačalu bilo kakav wireless zvuči "smećasto".

Ok je, samo za sebe, ali ako uspoređuješ to isto preko kabla na istim slušalicama (iste zvučnice) primjeti se velika razlika na lošije u kvaliteti izlaza iz internog pojačala slušalica.

Plus sva ta procesiranja signala samo narušavaju originalni sound, onakav kakav je netko zamislio da bude. To me psihički ubija, i odmah gasim bilo kakve takve presete.

Dopuštam da sam u krivu jer nisam isprobao sve moguće slušalice nego samo one koje sam kupio.

Drugi je problem što za PS4 moraš kupiti neke kompatibilne inače neće ni raditi (ove naravno jesu). Pola funkcionalnosti ovih Sony slušalica će raditi samo isključivo na PS4. Plus kad tad će crknut baterija koliko god ih fizički čuvao i moći ćeš ih baciti u smeće vrlo vjerojatno.

3.5mm uvijek radi. Nema bateriju, a uz DS4 kontroler i slušalice su praktički wireless, i radit će bilo gdje, i na PCu, i na mobitelu bez razlike (osim na ovim novijim gdje nema 3.5mm konektora što je opet priča za sebe).

No, svatko mora za sebe odlučiti. Zato i velim, teško je preporučiti nešto jer je to sve vrlo individualno.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2020 10:27 (Bitanga).
10 godina
Bitanga kaže...
Cansee kaže...

pa ima ono zvono-alarm u fortovima, njega prvo sabotiraš pa onda u akciju

Ima ogromnih utvrda gdje ni ne stigneš do zvona :-)

A i gušt je potamanit sve u otvorenoj bitki, bolje da oni dolaze na klanje nego da ti moraš po njih :-)

ja sam si recimo uzimao dosta vremena da proučim okolinu utvrde, i mislim da većina, ako ne čak i sve imaju neki tajni ulaz kroz okolne špilje i to, i to te redovito dovodi relativno blizu zvona. Uvijek sam išao prvo ta zvona rjiešavati, pa onda vojnike. I stvarno mi je uvijek bilo zabavno, nikad mi nije bila tlaka srediti tak neku utvrdu

11 godina
U GoT najvise volim combat ali stealth je super napravljen. Ako vas uhvati jedna grupa nemojte kao ja trcati po cijeloj utvrdi, ganjalo me 20 ljudi, fora je da im mozete pobjeci pa vas opet traže. Istraživanje mi je super, najdrazi su mi shrines na vrhovima, do kojih se moras penjati okolo. Side questovi su mi super, neki su jako zanimljivi, pogotovo oni mitovi gdje dobijes kratku animiranu priču na početku.
Nek mi sad netko kaze da su na PCu najbolje igre, meni vise i bolje od ovog ne treba. 😄
Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
Gogy7 kaže...
U GoT najvise volim combat ali stealth je super napravljen. Ako vas uhvati jedna grupa nemojte kao ja trcati po cijeloj utvrdi, ganjalo me 20 ljudi, fora je da im mozete pobjeci pa vas opet traže. Istraživanje mi je super, najdrazi su mi shrines na vrhovima, do kojih se moras penjati okolo. Side questovi su mi super, neki su jako zanimljivi, pogotovo oni mitovi gdje dobijes kratku animiranu priču na početku.
Nek mi sad netko kaze da su na PCu najbolje igre, meni vise i bolje od ovog ne treba. 😄

te mitske priče su predobre, kao samostalne avanture. A što se tiče stealtha, ja isto često tako rješavam neprijatelje, ali mi se čini da ću se prebaciti maksimalno na otvorenu borbu, zabavnije mi je boriti se s njima

Stealth obavezno treba korisiti da se promatraju njihovi vođe, jer možeš dobiti bod za promatranje i bod kad ga ubiješ, tako da se od jednog vođe mogu dobiti dva boda

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2020 11:51 (Cansee).
11 godina
Sta stvarno? Kako ga promatras? Sad mi je gotovo, otkljucao sam sve stanceove, ubio sam ih preko 20 😟
Nisam to znao, sigurno će pomoći drugima koji subtek počeli
13 godina
protjeran
Gogy7 kaže...
Sta stvarno? Kako ga promatras? Sad mi je gotovo, otkljucao sam sve stanceove, ubio sam ih preko 20 😟

Evo ovdje ima to pojasnjeno.

17 godina
Cansee kaže...

ja sam si recimo uzimao dosta vremena da proučim okolinu utvrde, i mislim da većina, ako ne čak i sve imaju neki tajni ulaz kroz okolne špilje i to, i to te redovito dovodi relativno blizu zvona. Uvijek sam išao prvo ta zvona rjiešavati, pa onda vojnike. I stvarno mi je uvijek bilo zabavno, nikad mi nije bila tlaka srediti tak neku utvrdu

Je, ali uvijek imaš nepredvidivu situaciju da netko skrene negdje i vidi te baš u trenutku kad si mislio da neće. Pogotovo ako nisi sa sokolom sve prvo markao ili je neki bio sakriven pa ga nisi ni vidio jer ne želiš 10 minuta letit okolo sa sokolom.

Meni je to skroz ok. I ja sam u početku rješavao to ako sam uspio, dok sam bio još niski level i slab. Al poslije se više nisam ni trudio, samo sam ih sve tamanio po redu i borio se protiv 5 mercenarya i cijelog živog kampa istovremeno.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
protjeran
Bitanga kaže...
Cansee kaže...

Je, ali uvijek imaš nepredvidivu situaciju da netko skrene negdje i vidi te baš u trenutku kad si mislio da neće. Pogotovo ako nisi sa sokolom sve prvo markao ili je neki bio sakriven pa ga nisi ni vidio jer ne želiš 10 minuta letit okolo sa sokolom.

Meni je to skroz ok. I ja sam u početku rješavao to ako sam uspio, dok sam bio još niski level i slab. Al poslije se više nisam ni trudio, samo sam ih sve tamanio po redu i borio se protiv 5 mercenarya i cijelog živog kampa istovremeno.

Ja sam poceo igru na normal i malo mi falilo da odustanem radi tih stvari. Stvar je sto nikad nisam shvatio ni kako da "ugasim" ono mjesto za vatru gdje zovu pojacanje pa me napadne njih 20 a 5 mercenaries od kojeg svakog moram udariti bezbroj puta i boriti se 10 minuta dok ga usmrtim, a oni mene jednom lupe i gotovo.

Spustio na easy i sad je lakse i podnosljivije, sad uletim u tvrdjavu i sve ih potamanim i nije problem ako uleti i koji mercenarie, ali ranije je bilo nemoguce igrati.

10 godina
Gogy7 kaže...

Da da, kaže to igra samo dosta diskretno. Trebaš se uvući u kamp Mongola i pronaći nekog od vođa koji vježba s oružjem. Ne smiju te naravno primjetiti, i približiš mu se i ponudi ti onda R2 da stisneš da ga promatraš i držiš R2 par sekundi. Dobiješ poen za to, i onda ga fino ubiješ i dobiješ poen i za to

11 godina
Aha ma ja sam mislio da dobijes poen kad ga ili gledaš ili ubiješ, mislim si sto cu ga gledati, idem ga ubit sto prije.
Otkljucaj si sto prije one fury napade, 4 napada u Stanceu protiv Štitonoša, meni najdraži combo u igri, jedva cekam da naletim na likove sa stitom da ih nalupam 😄
10 godina
Gogy7 kaže...
Aha ma ja sam mislio da dobijes poen kad ga ili gledaš ili ubiješ, mislim si sto cu ga gledati, idem ga ubit sto prije.
Otkljucaj si sto prije one fury napade, 4 napada u Stanceu protiv Štitonoša, meni najdraži combo u igri, jedva cekam da naletim na likove sa stitom da ih nalupam 😄

sad kad si to rekao sjetio sam se da sam i ja to mislio na početku. Jednom sam se ušuljao u kamp i bonus misija mi je bila promatrati vođu pa sam to i napravio. Nakon toga sam ga ubio pa sam skužio da dobijem dva poena. U biti igra ne kaže da možeš napraviti oboje, igra kaže ili jedno ili drugo. 

Mislim da mi je taj furry idući u tom stanceu, baš ću probati

14 godina
Pretpostavljam da je fury. Bilo bi pomalo čudno da je furry. :)
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Hexfire kaže...
Pretpostavljam da je fury. Bilo bi pomalo čudno da je furry. :)

ja sam zeznio izgleda, vjerujem i ja da je fury :))

11 godina
Hocemo otvoriti Ghost of Tsushima Temu? Ima li je vec? Da ne spamamo tu. Ako ima tema za Lou2 u kojoj se svi vecinom svadaju, zasto ovakva predivna igra nebi imala temu.
Mozemo napisati tako neke korisne stvari o igri. Ovo je igra vrijedna ganjanja platinuma :)
Moj PC  
4 0 hvala 0
6 godina
protjeran
PlayStation 4

Sad ste i mene nahajpali na got 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Ima tema od prije par dana. Nije baš popularna kad svi pišu ovdje :).

Osobno nemam problem s tim da se u ovoj temi konkretnije piše o ekskluzivama za ps4.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
shrikehyp kaže...

Imam te slušalice već dvije godine, Sony wireless Gold.

Ovo što je Bitanga naveo da su teško smeće - premda mi se većinom lako složiti sa većinom toga što Bitanga piše, ovdje ne mogu nikako.

Slušalice su odlične. Naravno da nemaju preciznost audiofilskih slušalica, ali za audiofiliju nisu ni namijenjene nego za gaming i multimediju.

Wireless je pouzdan, nema prekidanja, hvataju na daleko. Mikrofon je super izveden, sakriven je u headband, a dobar je i nitko se nikad nije žalio da me čuje loše u Partyu, čak dapače, kad sam pitao nekoliko ljudi kako me čuju, uvijek su svi hvalili kako je dobar signal. Što se tiče baterije, cijelu noć igranja i pričanja će slušalice izdržati bez problema.

Kvaliteta zvuka je dobra. Nije spektakularna, ali definitivno nije smeće i u tom cjenovnom rangu su to najbolje slušalice, bez dvojbe. Mogu se loadati profili pravljeni posebno za pojedine igre i možeš sam napraviti EQ kako ti paše, tako da nema šanse da nećeš pogoditi što ti odgovara. Zvuk u igrama je odličan, slušalice imaju virtualni surround koji funkcionira jako dobro. Zvuk u filmovima je dobar, nije odličan kao u igrama, ali je dobar; virtual surround u filmovima negdje odgovara, negdje ne. Za muziku su zadovoljavajuće - bolje nego prosječne earbuds koje dobiješ s mobitelom, a ljudi većinom slušaju muziku na takve. Za youtube i za mp3ice iz bilo kojeg playera će biti više nego dobre.

Slušalice imaju jednostavne i precizne kontrole na lijevoj školjki, sve možeš riješiti bez da išta čačkaš negdje drugdje.

Trenutno postoje dva modela, stariji koji ima preklopivi headband i noviji koji ima malo bolji headband. Što se tiče tehnologije, to su iste slušalice, isto se zovu tako da nek te to ne zbuni.

Udobne su za nositi satima i neće ti se nikako zamarati ni glava ni vrat niti će ti se uši znojiti, jastučići su dobro izvedeni.

Što se tiče jastučića i headbanda, nakon dvije godine nošenja mi se malo potrošio materijal na njima; sve sam kupio preko AliExpressa, zamjenske jastučiće i zamjenski headband, za ukupno oko 100-150 kuna i evo sad su opet ko nove.

Što se tiče spajanja na TV, ove slušalice to ne mogu. Dongle koji dođe s njima služi za komunikaciju PS4 i headseta i premda je bluetooth, iz nekog razloga se ne mogu koristiti kao bluetooth slušalice za TV - to nije samo moje iskustvo, mnogo upita sam našao na internetu kad sam pokušavao to napraviti, nema rješenja. Što se tiče PC-a, najnormalnije se koriste na računalu ko bluetooth slušalice, ubodeš dongle u USB i vozi.

Imam 39 godina i sviram klavijature od sedme godine, imam vrlo osjetljiv i precizan sluh i znam prepoznati i uživati u kvaliteti zvuka. Za 600 kuna nećeš naći bolje slušalice.

Možda hoćeš, tipa neke AKG ili Senheiser žične slušalice koje možeš upiknuti u 3,5 utor i igrati tako, nema problema. Vjerojatno ćeš imati malo bolji zvuk, ali ćeš izgubiti puno na funkcionalnosti koje Wireless Gold headset nudi.

Disclaimer na kraju - sve što sam ti napisao je moje osobno iskustvo s tim slušalicama, moj osobni dojam. Ne kažem da je nečiji tuđi dojam pogrešan, ipak je to osobna stvar.

Hvala ti,naručio sam last of us 2 limited edition za 100 kn više.Nisam samo pitao da li ce raditi i na ps5 te slušalice,pretpostavljam da bi trebalo?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
11 godina
PlayStation 4

Sony najavio Ljetnu Rasprodaju od 22. Srpnja :)

Moj PC  
5 0 hvala 4
8 godina
Gogy7 kaže...
Hocemo otvoriti Ghost of Tsushima Temu? Ima li je vec? Da ne spamamo tu. Ako ima tema za Lou2 u kojoj se svi vecinom svadaju, zasto ovakva predivna igra nebi imala temu.
Mozemo napisati tako neke korisne stvari o igri. Ovo je igra vrijedna ganjanja platinuma :)

Zato što GOT nema SWJ i LGBT tematiku. 

Otvorite ako hoćete, mene ste dobrano nahajpali za igru iako je prvotno nisam ni pogledao. 

6 godina
protjeran
PlayStation 4

I mene, ali plejka ide malom susjedu tako da cu ipak to zaigrati tamo u 12mj na 5ici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bome čvrst ovaj Dualshock kontroler...ne pitajte kako sam i zašto 'testirao'...😬🤬
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2020 13:03 (m77).

1 0 hvala 0
6 godina
protjeran
m77 kaže...
Bome čvrst ovaj Dualshock kontroler...ne pitajte kako sam i zašto 'testirao'...😬🤬

Otkrio si studio imena FromSoftware ? 

12 godina
Otkrio sam ga još ranije, a nedavno na ovoj temi napisah da ću dati još jednu priliku Bloodborneu...dao sam priliku, a moj idući post na temi je 'testiranje' kontrolera...
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sony wireless Gold dođe s običnim stereo 3,5 kabelom i najnormalnije se mogu spojiti na bilo što kad su isključene pa tako i na dualshock kontroler.

Takav način spajanja koristim samo kad zaboravim napunit slušalice pa me usred lobbya počnu upozoravat da će mi se baterija uskoro ugasiti (vrlo koristan feature). Što se tiče ovog da će baterija kad tad izgubiti svoj kapacitet, naravno u pravu si, ali ja ih imam od kraja 2017. godine i još uvijek baterija radi dobro. Jednim punjenjem mogu bez problema igrati cijelu noć do jutra i pričati s ljudima u Partyu. S normalnim igranjem preko tjedna, jednim punjenjem mogu igrati nekoliko dana, ako igram sat dva dnevno. E sad upravo da baterija rikne sutra, obzirom da sam za 600 kuna igrao toliko dugo s njima i to stvarno puno (sramota me pričat o tom koliko puno), opet mislim da se investicija isplatila.

Što se tiče razlike u zvuku između žične i bežične veze, ono što mogu sa sigurnošću reći jest da je zvuk DRUKČIJI, ne nužno i bolji kad spojim žično. Čak dapače, žičnim spajanjem slušalice rade kao obične pasivne slušalice i nema ikakve elektronike koja bi utjecala na signal. Obzirom da virtual surround na ovim slušalicama stvarno radi dobro, žičnim spajanjem i stereo signalom se gubi pozicioniranje igrača unutar svijeta. Za slušanje muzike bi žična veza bila bolja, ali obzirom da je većina multimedijskih sadržaja koje itko konzumira preko konzole kompresirana na ovaj ili onaj način, ko će se zajebavat sa spajanjem i odspajanjem, sve radi dobro na wireless.

Bitanga, ovo što ti navodiš "Jednom kad čuješ kako zvuče pristojne slušalice na pristojnom pojačalu...", frende kolko je to pošteno prema konzoli? Pristojno pojačalo i pristojne slušalice ćeš platit ko i konzolu i to ako si vrlo konzervativan sa očekivanjima, ako nisi, platit ćeš puno. I naravno da ako si naviko na takav superioran zvuk, sve ovo što nude gamerske slušalice je neusporedivo.

Ali to su gamerske slušalice, za uživanje u igrama (prvobitno) i dostupne svakome svojom cijenom, pretpostavio sam da je čovjek više išao za tim, kakve su one za plejku, a ne za nešto drugo. Nije pošteno očekivat od njih da ćeš ih upiknut u fino pojačalo, pustit besprijekornu ploču ili FLAC i svršavat od savršenosti zvuka.

Da ne prijeđemo u rat ovdje, jasno ti je da te ne jebem u mozak. Čovjek je pito za mišljenja o slušalicama, ti si mu dao svoje, ja sam mu dao svoje.

17 godina
shrikehyp kaže...

Sony wireless Gold dođe s običnim stereo 3,5 kabelom i najnormalnije se mogu spojiti na bilo što kad su isključene pa tako i na dualshock kontroler.

Takav način spajanja koristim samo kad zaboravim napunit slušalice pa me usred lobbya počnu upozoravat da će mi se baterija uskoro ugasiti (vrlo koristan feature). Što se tiče ovog da će baterija kad tad izgubiti svoj kapacitet, naravno u pravu si, ali ja ih imam od kraja 2017. godine i još uvijek baterija radi dobro. Jednim punjenjem mogu bez problema igrati cijelu noć do jutra i pričati s ljudima u Partyu. S normalnim igranjem preko tjedna, jednim punjenjem mogu igrati nekoliko dana, ako igram sat dva dnevno. E sad upravo da baterija rikne sutra, obzirom da sam za 600 kuna igrao toliko dugo s njima i to stvarno puno (sramota me pričat o tom koliko puno), opet mislim da se investicija isplatila.

Što se tiče razlike u zvuku između žične i bežične veze, ono što mogu sa sigurnošću reći jest da je zvuk DRUKČIJI, ne nužno i bolji kad spojim žično. Čak dapače, žičnim spajanjem slušalice rade kao obične pasivne slušalice i nema ikakve elektronike koja bi utjecala na signal. Obzirom da virtual surround na ovim slušalicama stvarno radi dobro, žičnim spajanjem i stereo signalom se gubi pozicioniranje igrača unutar svijeta. Za slušanje muzike bi žična veza bila bolja, ali obzirom da je većina multimedijskih sadržaja koje itko konzumira preko konzole kompresirana na ovaj ili onaj način, ko će se zajebavat sa spajanjem i odspajanjem, sve radi dobro na wireless.

Bitanga, ovo što ti navodiš "Jednom kad čuješ kako zvuče pristojne slušalice na pristojnom pojačalu...", frende kolko je to pošteno prema konzoli? Pristojno pojačalo i pristojne slušalice ćeš platit ko i konzolu i to ako si vrlo konzervativan sa očekivanjima, ako nisi, platit ćeš puno. I naravno da ako si naviko na takav superioran zvuk, sve ovo što nude gamerske slušalice je neusporedivo.

Ali to su gamerske slušalice, za uživanje u igrama (prvobitno) i dostupne svakome svojom cijenom, pretpostavio sam da je čovjek više išao za tim, kakve su one za plejku, a ne za nešto drugo. Nije pošteno očekivat od njih da ćeš ih upiknut u fino pojačalo, pustit besprijekornu ploču ili FLAC i svršavat od savršenosti zvuka.

Da ne prijeđemo u rat ovdje, jasno ti je da te ne jebem u mozak. Čovjek je pito za mišljenja o slušalicama, ti si mu dao svoje, ja sam mu dao svoje.

Ma jasno, sve ok. Rekao sam mu na kraju da će mu biti bolje nego bilo koje in-ear za mob. Isto kao što će mu biti bolje i bilo koje na kabel (HyperX Cloud neke npr), ali će mu biti potencijalno trajnije i kompatibilnije s više uređaja.

Pošto Gold imaju i 3.5mm konektor onda je to riješena stvar. No to ćeš teže primjetiti na konekciji sa DS4 kontrolerom koji opet ima BT konekciju za audio prema playki (ovisno koji je DAC bolji, onaj u slušalicama ili onaj u DS4).

A virtual surround uopće neću komentirati.

Po meni je bolje kupiti za iste novce bolje žične slušalice, nego lošije bežične pa ih koristiti na žicu ako ju ima (a pola cijene si platio na bežičnost). Ne kupuješ slušalice samo za konzolu i gaming. Jednom kad kupiš dobre sluške svuda bi ih koristio. Svakako ne bih preporučio neke bežične koje nemaju barem 3.5mm alternativni konektor.

Naravno, ima tu filozofije kolko hoćeš. I naravno da ako ti to sve odgovara i treba da se i isplati. Al dobro je da slušalice traju i puno dulje.

Čisto diskusije radi, da se vide pros and cons.

Koristim i ja za PC Gaming wireless slušalice (HyperX Cloud Flight), ali isključivo za gaming kad mi treba mikrofon za igranje s ekipom. Za sve drugo su spojene kabelom u Fulla Schiit pojačalce.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2020 17:33 (Bitanga).
11 godina
Mali Summer update vezan uz PS4.
Ocekujte cak 3 FREE To PLAY igre ovo ljeto.
Prva je Fantasy Strike - fighting igra dostupna od danas.
Zatim Rocket League postaje F2P
I na kraju Rogue Company koji sam vec spominjao i podjelio desetak Alpha ključeva, jedan je završio kod Bloodborne.
Eto pa tko ima klince, imate 3 free igre ovo ljeto.
Moj PC  
9 0 hvala 6
6 godina
protjeran
PlayStation 4

Mogu reci da ce se rouge company svidjeti ponajvise mlađoj publici.

Po uzoru na te sve apex, fortnite, pubg jedna od zabavnijih te vrste.

Tj nije zapravo battle royale vise je po uzoru na cod s&d i tdm. Veliki ako ne i najveci

+ je taj sto se igra iz 3rd person perspektive, svaki character ima svoju rolu i specijalnost kao u apexu.

Mape su ulice gradova, zgrade u kojima se odvijaju borbe/ratovi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2020 7:25 (bloodborne).
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
PlayStation 4

PS Store Summer Sale

GTA 5 107KN

NFS Heat 235KN

FIFA 20 115KN

RDR2 230KN

Spiderman 175KN

Days Gone 145KN

PES 2020 50KN

Resident Evil 3 260KN

Control 157KN

Death Stranding 215KN

Ima jako, jako puno naslova na popustu, nekoliko novijih tipa Maneater, Snowrunner, Nioh 2 i Disintergration koji su oko 30% snizeni a stariji i do 75%.

Moj PC  
6 0 hvala 5
6 godina
protjeran
PlayStation 4

Kupio tu personu koju ste hvalili. Izgleda zabavno.

:)
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice