Playstation 3 i Singstar

poruka: 9
|
čitano: 4.309
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Playstation 3 i Singstar

Dakle,

Kako ide to spajanje na net s plejkom? Zanima me jel mogu to odfurat bilogdje gdje ima... kakav priključak?

I jel se plaća za te online pjesme za Singstar?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Playstation 3 i Singstar
Diss kaže...

Dakle,

Kako ide to spajanje na net s plejkom? Zanima me jel mogu to odfurat bilogdje gdje ima... kakav priključak?

Nisam baš upoznat s tim netom na PlayStationu 3, no znam da bi igrao SingStar trebaš imati original mikrofone koje dobivaš kada kupiš original igru. Onda još ako želiš možeš downloadat hrpu pjesama koje naravno moraš platiti kako bi igrao.

16 godina
neaktivan
Diss kaže...

Dakle,

spajanje na net nista posebno...samo ustekas modem ideri...ja sam vec isao...a za singstar neznam...

I Dont need to Get a life...I am a Gamer I have lots of lives...
16 godina
neaktivan
aaaa dakle svaka pjesma koja se downloada se mora platit...?? ak je tak.. to je :( a kak se plaća?
16 godina
neaktivan
Diss kaže...
aaaa dakle svaka pjesma koja se downloada se mora platit...?? ak je tak.. to je :( a kak se plaća?

vjerojatno preko kartice...

I Dont need to Get a life...I am a Gamer I have lots of lives...
17 godina
neaktivan
Diss kaže...

Ti dobiješ s igrom nekih 30 pjesama. Vec sada imaš tri ili više igra Singstar za Playstation tako da ne moraš sve kupovati na netu. Ovako imas igru pa pjevaš.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2009 8:15 (Raving Rabbid).
15 godina
Playstation 3 i Singstar

Da, ali baš sam se nešto nadao da su to karaoke, ali koliko sam gledao po Jubitou, oni deru glazbu, ti jedino mož pjevat prek toga. Jebeš to, jel. Jel se može to nekako koristit kao kara-oke?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Playstation 3 i Singstar
briatore kaže...

Da, ali baš sam se nešto nadao da su to karaoke, ali koliko sam gledao po Jubitou, oni deru glazbu, ti jedino mož pjevat prek toga. Jebeš to, jel. Jel se može to nekako koristit kao kara-oke?

haha kara-oke :D

ugl. ja mislim da ne...a mozda i mozes,ja imam doma karaoke koje sam kupio u lidlu za 200kn i samo prikljucim an dvd i samo pjevam,al mi se ne boduje kak tocno pjevam kao na ps-u nego sam onak za zabavu...tak da mislim da ne,osim ako imas na tom dvd-u koji dobis snjim tu opciju :P

vatefak is going on :D
15 godina
Playstation 3 i Singstar

Ma nije mi bitno da na PS3 imam karaoke, ali kad već imam konzolu, bilo bi zgodno, pogotovo kad bi bile lokalizirane kao što je Buzz MH. Kažeš da si uređaj uzeo u Lidlu? Jel se s tim dobiju i pjesme, kak to funkcionira? Zanima me nešto sa domaćim stvarima, nešto za tulume, za zajebanciju sa društvom :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 12:02 (briatore).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice