neznam dali ps3 ili pc bolji da kupim htjeo bi igrat mw3 mp.a i druge igrice ali najvise mw3 mp pa zanima me sta preporucujete
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pc uvik ispred bilo koje konzole...
PC
Kao što kolege kažu, PC je puno više od platforme za gaming, te je zasigurno isplativiji od bilokakve konzole. Inače, kupovanje konzole se razmatra tek nakon što si "kompjuterski" potkovan.
a ja fakat nezz htjeo bi ps3 malo vise nego pc jel 60% frendova mi igra ps3
a ja fakat nezz htjeo bi ps3 malo vise nego pc jel 60% frendova mi igra ps3
Pusti ti prijatelje, ako nemaš makar prosječan PC današnjice, kupovanje konzole ti ne dolazi u obzir. PC je alat, multimedijalni centar, pristup internetu ( fejs, YouTube, ... tebi vjerojatno dosta ), a i na PCu imaš tonu MP igara koje možeš igrati s frendovima. Koliko se god pričalo da je pun mogućnosti, PS3 je stvar koju češ ti koristiti samo za igre i ništa više.
vi fanovi ne vidite nista osim kompa. a jeste li pitali sa koliko kuna raspolaze ako misli uzeti pc
vi fanovi ne vidite nista osim kompa. a jeste li pitali sa koliko kuna raspolaze ako misli uzeti pc
Nije ovo fanboy war, niti se ovdje priča samo o igrama na PCu, ili na konzoli, PC je stvar s puno više mogućnosti koje će mu prije ili kasnije postati neophodne ( po svemu sudeći kad mal oporaste, jer mi po svemu izgleda kao dijete ), uzeti konzolu a da nemaš nekakvo računalo je potpuno promašaj.
sta ako raspolaze sa 2000 kuna.dal je to dovoljno za komp + periferija?
sta ako raspolaze sa 2000 kuna.dal je to dovoljno za komp + periferija?
Ukoliko nema nikakav kompjuter morat će biti, makar za osnovne stvari i pristup internetu. Sad, postavlja se pitanje ima li on ikakavo računalo pa bi htio još jače, ili nema ništa. Ukoliko nema ništa, izbor je i više nego očit.
ma imam komp mogu igrat i sve to samo sto je slabiji pa mislim jaci uzet ili ps3 ali visemi se cini da cu ps3 uzet
onda izvoli ljepo pupuniti pod moj komp koje konponente imas
nezelim sram me
Ako ces se samo igrat i gledat filmove onda PS3 a ako trebas za ostale gluposti onda PC.
Troll
samo na reci s koliko para raspolažeš da znamo zaključit što je iplatljivije
I ja sam bio između PC-a i konzole (konkretno xbox 360).
Uzeo sam Xbox, platio sam ga tada ~2400 kn (halo reach edition) i eto prodao sam ga prije nekoliko mjeseci.
Jednostavno nije mi to bilo to, fali toliko stvari na koje sam navikao... Nema vlastite muzike da slušaš, nema surfanja po internetu dok pričekaš dok se respawnaš i neke ostale sitnice. Nemoj gledati zbog frendova, njima će to brzo dosaditi a ti češ se tek polako privikavati na igru.
Moja preporuka ti je da si uzmeš neki pc, makar i na 12 rati ako možeš, isplatiti će se!
Al kad pogledaš koliko košta jedna original igra za konzolu situacija se promijeni.
Konkretno mala usporedba;
MW3 PC; 95 kn (cddiski.ru)
MW3 Console; 399kn (infomark.hr)