Evo ovako kupujem psp 1001 s papirima,kutijom i ima 6igrica.
Prodaje ga za 600kn sto mi je super Dali se to isplati ili ne?
Evo ovako kupujem psp 1001 s papirima,kutijom i ima 6igrica.
Prodaje ga za 600kn sto mi je super Dali se to isplati ili ne?
Prvo se odluci dali kupujes ili prodajes,onda odi nauci sastavit smislenu recenicu pa onda odi u oglasnik i tam ovo napisi.
Prvo se odluci dali kupujes ili prodajes,onda odi nauci sastavit smislenu recenicu pa onda odi u oglasnik i tam ovo napisi.
Hahahahahha kolko sam ja skužio ovaj bi kupio za jeftinije i prodal za skuplje....
Pa covjek je napisao da kupuje od nekog psp sa papirima kutijom i sa 6 igrica i pita dali mu se isplati,sta vi tu niste razumjeli?
da skuzio sam kasnije ali je fakat glupo sastavio mogo je bar dat onda link od tog oglasa il nes slicno
Imam psp i official FW, CFW i sve... Prebacujem igrice i sve radi normalno... Barem do nekad. Sad nikako ne mogu prebacivati jer mi kaže da je folder samo za čitanje. Probavo sam sve čega sam se sjetio i još uvijek ne pomaže. Šta da radim?
Imam psp i official FW, CFW i sve... Prebacujem igrice i sve radi normalno... Barem do nekad. Sad nikako ne mogu prebacivati jer mi kaže da je folder samo za čitanje. Probavo sam sve čega sam se sjetio i još uvijek ne pomaže. Šta da radim?