Kupnja psp-a

poruka: 7
|
čitano: 1.586
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Kupnja psp-a

Evo ovako kupujem psp 1001 s papirima,kutijom i ima 6igrica.

Prodaje ga za 600kn sto mi je super Dali se to isplati ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kupnja psp-a

Prvo se odluci dali kupujes ili prodajes,onda odi nauci sastavit smislenu recenicu pa onda odi u oglasnik i tam ovo napisi.

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina
R4zOR229 kaže...

Prvo se odluci dali kupujes ili prodajes,onda odi nauci sastavit smislenu recenicu pa onda odi u oglasnik i tam ovo napisi.

Hahahahahha kolko sam ja skužio ovaj bi kupio za jeftinije i prodal za skuplje....  {#}

Pri nami v zagorju je voda tak jaka te da bi ju pili morame ju razrediti z vinom..xD
15 godina
neaktivan

Pa covjek je napisao da kupuje od nekog psp sa papirima kutijom i sa 6 igrica i pita dali mu se isplati,sta vi tu niste razumjeli?

(=XII=)SandMan_CRO....
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 18:08 (Y2K2).
17 godina

da skuzio sam kasnije ali je fakat glupo sastavio mogo je bar dat onda link od tog oglasa il nes slicno

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
13 godina
neaktivan

Imam psp i official FW, CFW i sve... Prebacujem igrice i sve radi normalno... Barem do nekad. Sad nikako ne mogu prebacivati jer mi kaže da je folder samo za čitanje. Probavo sam sve čega sam se sjetio i još uvijek ne pomaže. Šta da radim?

13 godina
neaktivan

Imam psp i official FW, CFW i sve... Prebacujem igrice i sve radi normalno... Barem do nekad. Sad nikako ne mogu prebacivati jer mi kaže da je folder samo za čitanje. Probavo sam sve čega sam se sjetio i još uvijek ne pomaže. Šta da radim?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice