Kao što i naslov kaže, kubio bih ps3.
No prije kupnje želio bih čuti vaše komentare o toj konzoli (isplati li se uopće kupiti) itd.
Ps: znate koju dobru igru za ps3
Kao što i naslov kaže, kubio bih ps3.
No prije kupnje želio bih čuti vaše komentare o toj konzoli (isplati li se uopće kupiti) itd.
Ps: znate koju dobru igru za ps3
Moj frend ima PS3 je*o me pas ak to nije najbolja masina za igrice pogotovo ak imas full hd telkac.
Di bus igro Pes2009 na kompu da bude velka slika pa jebo*e 16-terac nevdis kak spada a na telkacu vidis od polovice igralista do gola....
A o Blue ray da ne govorim.Sve u svemu ako imas para kupuj.Ja sam atm u besparici ali ga planiram ubost cim skupim pare.Treba placa sjest itd itd...
Po meni je to najje*enija stvar ikad.Tj. dok ne dodje PS4 ^^
Kupnja se svakako isplati. Ja sam svoj ps3 kupio prije godinu i pol, te sam prezadovoljan. Igre izgledaju fantastično, filmovi također. Jedini argument protiv kupnje ps3 su ti skupe igre, no ja sam taj problem riješio tako što naručujem videogamesplus.ca i sve novije igre koštaju oko 300 kn, a one starije se nađu i za 150. Puno je dobrih igara, npr. MGS4, Uncharted Drakes Fortunes, Little Big Planet, Motorstorm, Assassins Creed, GTAIV................
da si se malo strpio proso bi jos bolje
ali inace se 100% isplati!
jedino sto nema cipa
Ps3 ti je najbolja konzola ,
a za igre ti nemam šta govoriti ,
uglavnom sve su dobre .
Osobno bih prije kupio X360. Razlozi? Jeftiniji je, ima nešto veći broj igara, a i za većinu ljudi najbitnije - može se modificirat tak da igraš piratske igre.
Osobno bih prije kupio X360. Razlozi? Jeftiniji je, ima nešto veći broj igara, a i za većinu ljudi najbitnije - može se modificirat tak da igraš piratske igre.
Rado bi uzeo ps3 samo zbog njegovih multimedijalnih mogućnosti (bluray, i još pukneš neki media centar na njega i vidi veselja), a i u zadnje vrijeme mu se ugodno popunio izbor igara (iako su malo skuplje). Ja bi ga uzeo da imam para.
Definitivno je PS3 bolji, jači procesorski i grafički čip ima, uživanciju u sixaxisu i dualshocku a o dolazećim igrama da ne govorim: God Of War 3, inFamous, Motorstorm Pacific Rift, koliko bi samo ljudi kupovalo PS3 da se u Little Big Planetu poigra sa sackboyem. PS3 rula.
Što se tiče čipa, vjerujte mi puno je ljepši osjećaj kada držiš oriđiđi u rukama i mogu reći da igra puno više traje, čovjeku je veći gušt da igra.
Što se tiče čipa, vjerujte mi puno je ljepši osjećaj kada držiš oriđiđi u rukama i mogu reći da igra puno više traje, čovjeku je veći gušt da igra.
Inače ja sam mislio uzeti ps3 na 60 rata u konikomu.
Evo i link http://www.konikom.hr/p5935/playstation-3-80gb-irace-drive-grid+igrica/product_info.html
rade da mi tebi slozimo jednu konfu pa se ti igraj do mile volje
meni je frend kupio ovdje u bosni to...ps3...1. igre su po 150/200 KM......2. čip je 300KM..ako postoji još kod nas...3. mORAŠ IMAT TV/LCD KOJI IMA HD A ONI NISU JEFGTINI....4. samo igre mu je osnovna funkcija...i ptskup je...za te pare mož uzet komp..da pokreće igre ko na ps3..ddd...razmislite malo
E a znaš možda al taj dučan ima besplatnu dostavu.Jer nisam iz Zagreba, a niti ne idem tam često, tak da je i tu problem.
E a znaš možda al taj dučan ima besplatnu dostavu.Jer nisam iz Zagreba, a niti ne idem tam često, tak da je i tu problem.
Usput, kad smo već kod konzola.Što je sa wii - koji su njezini nedostatci
moj frend ga ima i nije los
ali ima par mana-
cudne komande
upravljac lako padne
Usput, kad smo već kod konzola.Što je sa wii - koji su njezini nedostatci
Sto se tice chipa za citanje kopija uveliko se radi na njemu, a trenutno dva najjaca chipa su INFECTUS2-3 i TAT18 koji su ustvari developer chips, ali ce ih uskoro modifikovati da citaju kopije. GOOD GAME!
Dobra stranica za informisanje: www.blade.cc
ja ti preporučam xbox360.
koliko god žutih i crvenih kartona od moderatora i negativnih komentara dobio...
Mjenjam naslov.
Usput kolika je cijena live bonova i isplati ih se kupiti?
ako nisi znao...prvi je xbox imo gta4 za njeg...ddd