Isplativost nabavke PS2 konzole

poruka: 7
|
čitano: 3.646
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Da čujem vas koji posjedujete ovu konzolu.Isplati li se više uopče nabaviti PS2 sad kad je tu PS3.Za PS2 ima puno dobrih igra za odigrati,na tu je i PS3 koji zasada ima malo dobrih igri za ponuditi,ali ce taj broj s vremenom valjda porasti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Isplativost nabavke PS2 konzole
Cijene obje konzole neće ići dolje tako brzo pa jednostavno vidi koliko love imaš na raspolaganju.
PS2 ima igre po 150 kn+
PS3 dobiva GT5, GTA IV, MGS3... pa vidi po afinitetima
17 godina
neaktivan

čuj isplati ti se nabavit i ps2 (s modifikacijom)  i ps3 (kasnije kad izađu neke očekivane igre)

stvar je u tome da je iz ps3 konzola koje se sad mogu kupiti (sa 40gb harda) , maknuta kompatibilnost sa ps2 i ps1 igrama

ja osobno čekam da za ps3 izađu grand theft auto 4 , gran turismo 5 i final fantasy XIII prije nego ga kupim, a do tada bi se mogle pojaviti verzije ps3 konzole sa većim ugrađenim hardom

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2008 8:48 (Wolverine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kao i svi odgovori, i ovaj je sadržan u pitanju. Ako čekaš PS3 hitove, dakle igre koje su nove te vizualno i mrežnim opcijama na razini onog što vrte PC i X360, PS2 je razočaranje.

S druge strane, ako ne patiš na grafiku i mrežnu igru, PS2 je sad jeftin i ima tonu dobrih igara u gotovo svim žanrovima. 

Pa ti biraj...

17 godina
neaktivan

Mislim da ti se to ne isplati.

Istina za PS2 ima zanimljivih igara, ali da budem iskren njegovo je vrijeme prošlo. Moj evo skuplja prašinu već preko godinu dana i nikako nisam ni pao u napast da ga upogonim.

Jednostavno, kad vidiš kakve se igre kreću na tržištu svaka pomisao na te 'starce' za PS2 izblijedi.

Ili se igraj na PC-u ili pričekaj dok si budeš mogao priuštiti neku od konzola nove generacije.

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wolverine kaže...

ja osobno čekam da za ps3 izađu grand theft auto 4 , gran turismo 5 i final fantasy XIII prije nego ga kupim, a do tada bi se mogle pojaviti verzije ps3 konzole sa većim ugrađenim hardom

GTA IV 28.4.
GT5 - prolog ti je 28.3.
FF - futur drugi

a za 80 GB ćeš se načekati makar imam 2 dosjetke za tebe:
- HDD se MOŽE promijeniti bez ikakvog problema ako si ga dodatno kupiš
- koliko PS2/PS1 original igara ljudi uopće imaju doma?

Recimo ja igram trenutno GTA SA na PS3 60 ali bi mi bilo lakše to isto igrati na ps2 da ga imam... loading i kompletno pokretanje igre je mnogo brže

--
HaHa na sve
16 godina

imam doma neotvorenu konzolu(PS 2) htio bi je prodati jer vec imam jednu...

može li mi netko dati savijet za koliko da ju prodajem,odnosno, koliko bi ljudi dali za nnju...

slim, silver,1 joystick

99 % balkanaca sluša balkansku narodnu glazbu , ako si ti.....................A NE NISAM...........
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice