FIFA 10 smrzavanje

poruka: 3
|
čitano: 1.110
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 10 smrzavanje

Imam problem na PS3 konzoli sa fifom 10, uglavom kad god pokrenem multiplayer igra se smrzne. Prije sam uspio prebaciti kontroler sa 2 na 3 ili 4,5.... itd. i radilo je a sad se i tako počelo smrzavati tako da nemrem nikako vise igrati multiplayer i neznam u cemu je problem. Vidio sam da na internetu dosta ljudi ima s tim problema ali nitko nema bas neko pravo riješenje, prvo sam mislio da je problem sa PS3 ali ipak nije.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: FIFA 10 smrzavanje

I ja imam taj problem na xbox-u, namjestim taktiku i sve i da ce pocet mec, ono kad tip puca s golmanom 1na1 i zamrzne.. isao sam reset squad i sad cu vidit dali radi, jer su mi isto bili nestali neki igraci pa je mozda povezano...

17 godina
RE: FIFA 10 smrzavanje
Maha kaže...

Imam problem na PS3 konzoli sa fifom 10, uglavom kad god pokrenem multiplayer igra se smrzne. Prije sam uspio prebaciti kontroler sa 2 na 3 ili 4,5.... itd. i radilo je a sad se i tako počelo smrzavati tako da nemrem nikako vise igrati multiplayer i neznam u cemu je problem. Vidio sam da na internetu dosta ljudi ima s tim problema ali nitko nema bas neko pravo riješenje, prvo sam mislio da je problem sa PS3 ali ipak nije.

Moraš obrisati sve stare sejvove pa radi normalno.  Greška u igri ...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice