Što kažete da se ispod "Dobrodošli na forum Bug Onlinea" stavi mali chatbox koji bi zamjenio NESPAVALICE samo što bi u tom chatboxu mogli pisati od 0 do 24 h dnevno?Tamo bi mogli pisati što nam padne na pamet(osim ilegalnog naravno)
ja sam za, ovako im se tema jako brzo puni i teško ju za pratiti
Što kažete da se ispod "Dobrodošli na forum Bug Onlinea" stavi mali chatbox koji bi zamjenio NESPAVALICE samo što bi u tom chatboxu mogli pisati od 0 do 24 h dnevno?Tamo bi mogli pisati što nam padne na pamet(osim ilegalnog naravno)
Slažem se, super ideja
Slažem se s tom idejom :D
Suzdržan
-tko će nadgledati možebitne ispade i izgrede 24 sata dnevno?
-smanjiti će se broj "korisnih" informacija koje se mogu naći na forumu
hmmmm a opet čašica razgovora uvijek dobro dođe.
Suzdržan
Suzdržan

Onda bar nek se nespavalice stave u chatbox zbog onog sta sam rekao tamo sinoc, dok pisem post napisu ljudi u medjuvremenu pet postova...
Suzdržan
Suzdržan

..pa Nespavalice po danu spavaju..
Bilo bi predobro, to je i meni palo napamet još u početku.. Baš bi mi se dopalo to, a u ostalom popularnost foruma bi se još više digla.
Meni se svida ideja jer kad ocu neka napisat trebam cekat 22 h.
podržavam ideju!
da ima potrebe mislim da bi to modovi vidli,i stavili catbox,uostalom ovo je forum,a to kaj
su nam dozvolili da spamamo,je druga stvar....NEMA potrebe za tim,.....btw svi ovi trolovi bi dosli tu pametovat,,,,
EDIT:pod ovim "spamamo " sam htio rec da nam je "za nespavalice " tema,,,,,,dovoljno
da ima potrebe mislim da bi to modovi vidli,i stavili catbox,uostalom ovo je forum,a to kaj
su nam dozvolili da spamamo,je druga stvar....NEMA potrebe za tim,.....btw svi ovi trolovi bi dosli tu pametovat,,,,
EDIT:pod ovim "spamamo " sam htio rec da nam je "za nespavalice " tema,,,,,,dovoljno

mozda bolje da se napravi server i da se spaja preko nekog jabber clienta npr. - bilo bi preglednije
Ili da se napravi link ispod naslova BUG-a i samo kliknemo na njega i tamo je chat?
Pa onda mozemo otvoriti sobu na net.hr
Pa onda mozemo otvoriti sobu na net.hr
Hmm, ako bi se na forum stavljalo onda bi ovako nekako to ja napravio kao na ovoj slici.
A da se u tom chatboxu može maximalno 255 simbola napisat po poruci.
Možda da je malo šire....
I da ima mogucnost ulaska u razne sobe npr. Molim pomoc, Tracaona, itd...
Isto tak bi trebala imat mogucnost da se razgovaras samo s jednom osobom.
Mozda ce neki reci da je to zapravo isto kao i privatne poruke, ali mislim da se ovako puno brze izmjenjuju informacije.
Super prijedlog, a bilo bi još bolje da se topic 'nespavalice' locka i da se to prebaci u taj chatbox koji bi bio otvoren od 22-6 (kao 'nespavalice').
Moram reći da sam protiv prijedloga za mnogo soba zato što bi onda cijeli forum (i šire) postalo nešto kao i net.hr - okupljalište šire (n00b) javnosti. Tada bi cijeli BOL postao modern-lifestyle site kao i net.hr
Super prijedlog, a bilo bi još bolje da se topic 'nespavalice' locka i da se to prebaci u taj chatbox koji bi bio otvoren od 22-6 (kao 'nespavalice').
Moram reći da sam protiv prijedloga za mnogo soba zato što bi onda cijeli forum (i šire) postalo nešto kao i net.hr - okupljalište šire (n00b) javnosti. Tada bi cijeli BOL postao modern-lifestyle site kao i net.hr
Hmm, ako bi se na forum stavljalo onda bi ovako nekako to ja napravio kao na ovoj slici.
dobra ideja ...ali chat je jedno a forum je drugo...imamo na msn Bug grupu pa ako neko želi neka kaže
dobra ideja ...ali chat je jedno a forum je drugo...imamo na msn Bug grupu pa ako neko želi neka kaže