Chatbox

poruka: 82
|
čitano: 12.236
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Chatbox

Što kažete da se ispod    "Dobrodošli na forum Bug Onlinea" stavi mali chatbox koji bi zamjenio NESPAVALICE samo što bi u tom chatboxu mogli pisati od 0 do 24 h dnevno?Tamo bi mogli pisati što nam padne na pamet(osim ilegalnog naravnoSmijeh)

Moj PC  
6 0 hvala 2
16 godina
protjeran
RE: Chatbox

ja sam za, ovako im se tema jako brzo puni i teško ju za pratiti

16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Što kažete da se ispod    "Dobrodošli na forum Bug Onlinea" stavi mali chatbox koji bi zamjenio NESPAVALICE samo što bi u tom chatboxu mogli pisati od 0 do 24 h dnevno?Tamo bi mogli pisati što nam padne na pamet(osim ilegalnog naravnoSmijeh)

super!
16 godina
neaktivan
Chatbox

Slažem se, super ideja

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chatbox

Slažem se s tom idejom :D

Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Suzdržan

-tko će nadgledati možebitne ispade i izgrede 24 sata dnevno?

-smanjiti će se broj "korisnih" informacija koje se mogu naći na forumu

hmmmm a opet čašica razgovora uvijek dobro dođe.

16 godina
neaktivan
Fidel kaže...

Suzdržan

Pa može biti pravilo da se ne smije pitat ništa o kompovima,igrama itd nego samo chat.Nadgledat će ljudi koji su na chatu i prijaviti modovima moguće ispade ako modovi trenutno nisu na forumu.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2009 13:38 (big_guy).
16 godina
neaktivan
Fidel kaže...

Suzdržan

Onda bi BOL postao društvena mreža. Ja sam protiv 0-24, ove nespavalice su dovoljne za ovakav forum Namigiva
Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample (790MHz GPU, 1100MHz memorija) , Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit
16 godina
neaktivan

Onda bar nek se nespavalice stave u chatbox zbog onog sta sam rekao tamo sinoc, dok pisem post napisu ljudi u medjuvremenu pet postova...

16 godina
neaktivan
big_guy kaže...
Fidel kaže...

Suzdržan

Pa može biti pravilo da se ne smije pitat ništa o kompovima,igrama itd nego samo chat.Nadgledat će ljudi koji su na chatu i prijaviti modovima moguće ispade ako modovi trenutno nisu na forumu.
 ja mislim da ne treba previše ograničenja..zašto se ne bi pitalo za savjet o računalima ili bar da se nekog uputi na temu s problemom..? ponekad trebaju dani da ti netko odgovori pa moraš moljakat preko p poruka..osnovna pravila su jasna i nedvosmislena i ako se ih pridržavamo ne bi smjelo bit problema..vidićemo što će modovi reći..
16 godina
neaktivan
seneka kaže...
big_guy kaže...
Fidel kaže...

Suzdržan

ja mislim da ne treba previše ograničenja..zašto se ne bi pitalo za savjet o računalima ili bar da se nekog uputi na temu s problemom..? ponekad trebaju dani da ti netko odgovori pa moraš moljakat preko p poruka..osnovna pravila su jasna i nedvosmislena i ako se ih pridržavamo ne bi smjelo bit problema..vidićemo što će modovi reći..
 ima smisla nekad je stvarno nekome nešto hitno.
možda i nagnem na ZA Namigiva, al sam još uvijek suzdržan

mislim da, ako bi se to realiziralo, to mora biti multi room chat jer kad "nespavalice" nalete tu se neće stići ni a otipkat već će se tri "lista" okrenuti.
Također se u tom slučaju nadam da to neće biti ono tipa-shout već odvojen chat.
16 godina
neaktivan
Chatbox

..pa Nespavalice po danu spavaju..

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2009 16:34 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chatbox

Bilo bi predobro, to je i meni palo napamet još u početku.. Baš bi mi se dopalo to, a u ostalom popularnost foruma bi se još više digla.Smijeh

Q6600 (3.2Ghz), BigTyp 120vx, 8800gt, 2GB ram, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni se svida ideja jer kad ocu neka napisat trebam cekat 22 h.

16 godina
neaktivan
Chatbox

podržavam ideju!

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Chatbox

da ima potrebe mislim da bi to modovi vidli,i stavili catbox,uostalom ovo je forum,a to kaj

su nam dozvolili da spamamo,je druga stvar....NEMA potrebe za tim,.....btw svi ovi trolovi bi dosli tu pametovat,,,,

EDIT:pod ovim "spamamo " sam htio rec da nam je "za nespavalice " tema,,,,,,dovoljno

"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2009 16:35 (zokiN).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zokiN kaže...

da ima potrebe mislim da bi to modovi vidli,i stavili catbox,uostalom ovo je forum,a to kaj

su nam dozvolili da spamamo,je druga stvar....NEMA potrebe za tim,.....btw svi ovi trolovi bi dosli tu pametovat,,,,

EDIT:pod ovim "spamamo " sam htio rec da nam je "za nespavalice " tema,,,,,,dovoljno

E prelazim na ZA Cool.

zokiN je prevagnuo.

Vidiš baš zbog toga spamma je jako dobra ideja da se uradi chat naravno izdvojen ne integriran u forum.

Znači ja sam ZA!
16 godina
neaktivan

mozda bolje da se napravi server i da se spaja preko nekog jabber clienta npr. - bilo bi preglednije

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
16 godina
neaktivan
Chatbox

Ili da se napravi link ispod naslova BUG-a i samo kliknemo na njega i tamo je chat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chatbox

Pa onda mozemo otvoriti sobu na net.hr

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
krle kaže...

Pa onda mozemo otvoriti sobu na net.hr

Da,ali neće svi znat za to.
16 godina
neaktivan
Chatbox

Hmm, ako bi se na forum stavljalo onda bi ovako nekako to ja napravio kao na ovoj slici.

A da se u tom chatboxu može maximalno 255 simbola napisat po poruci.

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chatbox

Možda da je malo šire....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I da ima mogucnost ulaska u razne sobe npr. Molim pomoc, Tracaona, itd...

Isto tak bi trebala imat mogucnost da se razgovaras samo s jednom osobom.

Mozda ce neki reci da je to zapravo isto kao i privatne poruke, ali mislim da se ovako puno brze izmjenjuju informacije.

17 godina
neaktivan
Chatbox

Super prijedlog, a bilo bi još bolje da se topic 'nespavalice' locka i da se to prebaci u taj chatbox koji bi bio otvoren od 22-6 (kao 'nespavalice').

Moram reći da sam protiv prijedloga za mnogo soba zato što bi onda cijeli forum (i šire) postalo nešto kao i net.hr - okupljalište šire (n00b) javnosti. Tada bi cijeli BOL postao modern-lifestyle site kao i net.hr

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Super prijedlog, a bilo bi još bolje da se topic 'nespavalice' locka i da se to prebaci u taj chatbox koji bi bio otvoren od 22-6 (kao 'nespavalice').

Moram reći da sam protiv prijedloga za mnogo soba zato što bi onda cijeli forum (i šire) postalo nešto kao i net.hr - okupljalište šire (n00b) javnosti. Tada bi cijeli BOL postao modern-lifestyle site kao i net.hr

Nebi trebalo biti puno soba nekih 10.
Za potrebe ljudi koji trebaju pomoc na brzinu.
Ali za ovo s jednom osobom bi trebalo biti.
17 godina
Bellatrix kaže...

Hmm, ako bi se na forum stavljalo onda bi ovako nekako to ja napravio kao na ovoj slici.

koji program ti to automatski scrolla dok print screenas?
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
Aki kaže...
Bellatrix kaže...

koji program ti to automatski scrolla dok print screenas?
 S FastStone Capture je to urađeno.
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
neaktivan
Chatbox

dobra ideja ...ali chat je jedno a forum je drugo...imamo na msn Bug grupu pa ako neko želi neka kaže

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sk8 4 life kaže...

dobra ideja ...ali chat je jedno a forum je drugo...imamo na msn Bug grupu pa ako neko želi neka kaže

gief
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice