Ne. Takvi podaci služe da kada npr. pitam za preporuku nekog hardware-a da sasvim drukčije mogu rangirati mišljenja pojedinih korisnika tj. nekoga s kime se većina ljudi uglavnom slaže i smatra njegovo mišljenje kvalitetnim i nekoga tko uglavnom piše idiotarije po forumu, jer ja nemam vremena ovdje provoditi mjesece kako bi ispitivao tko nešto zna ili ne zna i da bi zbog toga trebao prethodno upoznati pola foruma.
Isto tako, meni zvjezdice ništa ne znače. Primjerice, ja ih imam dvije, ali moje znanje programiranja i programerske teme u kojima sudjelujem vjerujem da svakako govore da znam puno više od dvije zvjezdice. Zapravo, ako zvjezica predstavlja ocjenu onda bi se moje znanje ocjenilo dvojkom, što je glupost. Isto tako, moderatori automatski dobiju 5 zvjezdica samo zato što su moderatori, ali to nikako ne znači da su oni tako kvalitetni, uslužni i korisni. Stoga, zvjezdice nikako nisu stvarni pokazatelj realnog stanja.
Zato bi samo (ako bi već htio vidjeti statistiku) trebao imati uvid u HVALA. TD I TU su tu samo kao ukras, kao i zvijezdice
I sa ovim donjim se slažem.