Teme u kojima sudjelujem

poruka: 19
|
čitano: 2.606
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Teme u kojima sudjelujem

bok

neznam jel se to može al ajd

Teme u kojima sudjelujem

imam ih 438

jel ih se može ikako ukloniti s popisa??

ima ih dost u kojima sam ostavio smao jedan post i sad mi tam se pojavljuju, a ne zanimaju me

ak ne postoji mogućnost micanja takvih tema s toga jel bi se ikako mogla uvesti?

mislim da bi to svima pomoglo

www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Teme u kojima sudjelujem

Pa ne znam baš, jer one teme koje želiš pratiti možeš označiti, pa onda pogledati u izbornik teme koje pratim... Da vidimo što drugi imaju za reci

Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek. http://www.travian.com.hr/?uc=hrx_37430 - Klik i donesite mi uspjeh

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Teme u kojima sudjelujem

Koliko vidim nepostoji ta opcija da se uklone.

Također se slažem da bi bilo dobro da možemo maknuti one koje ne želimo da nam se nalaze na listi. Ima ih puno, i smetaju, pogotovo neke teme u koje se piše jako često.

one anketne teme..

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Teme u kojima sudjelujem

ja bi volio da postoji opcija da ukloniš sam svoje teme

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Teme u kojima sudjelujem

ja ih imam 1057 (+ sad i ova)

meni isto smeta jer sam u nekim napisao samo jedan post. ali šta je tu je. u toj sam temi sudjelovao i točka. zato se i pojavljuje u temama u kojima sudjelujem. a one koje su nekako zanimljive označim pa ih pratim

kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja
16 godina
protjeran
Teme u kojima sudjelujem

pola tema je npr. zaključano i neaktivno već mjesecima...

www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Teme u kojima sudjelujem

"Teme u kojima sudjelujem" rade ono što i ime govori, i ne može se izbacivati ih s liste - ako ste u njima sudjelovali, onda su one teme u kojima ste sudjelovali, pa makar i s jednim postom. Ako imaju na sebi sort po aktivnosti, onda će se na vrhu prikazivati samo one aktivne.

Onima koji imaju previše tema, predlažem korištenje "teme koje pratim" - znači kad vam se svidi neka tema, stavite joj "srčeko" (prati temu) i koristite taj popis. Samo samostalno možete stavljati i micati teme, a posebno je zgodna opcija da temu možete početi pratiti i chekiranjem opcije "prati ovu temu" prilikom pisanja posta - nalazi se na dnu stranice, ispod slika, pod podnaslovom "ostale opcije".

Domagoj

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Teme u kojima sudjelujem

kako napraviti temu na ovom forumu.

fm

0 0 hvala 0
17 godina
Odi u bilo koji podforum i gore desno imaš "Pokreni novu temu"
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
15 godina
odjavljen
A gdje je taj gumb "Pokreni novu temu"?
Arijel
16 godina
neaktivan
Teme u kojima sudjelujem

Nemoj zezati!

Na vrhu na desnoj strani imaš "pokreni novu temu"

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 12:44 (Bellatrix).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Teme u kojima sudjelujem

Oprostite sto smetam ali iam pitanje :D zasto ima tako malo emocija ili tih emotikona??

Put my dick in your hands if you want play all day||It's peanut butter jelly time!!! :D Steam:Cro0 Rakija ^_^ Xfire koji ne koristim nesto puno:hole3store a MSN me pitajte prek pm-a
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Fake_Alert kaže...

Oprostite sto smetam ali iam pitanje :D zasto ima tako malo emocija ili tih emotikona??

Da bilo bi fora da imamo vise emotkiona!

otpor je uzaludan!
17 godina
moderator
Fake_Alert kaže...

Off-topic si totalno.

Zato što se furamo na stara računala - ako je njima bilo dovoljno 16 boja, i forumašima je dovoljno 16 izjava emocija. :-)

Domagoj
15 godina
Teme u kojima sudjelujem

Sorry na offtopicu al hvala na odgovoru

It's peanut butter jelly time!!! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Teme u kojima sudjelujem

Da ne otvaram novu temu, prijavio bih jedan problemcic koji mi se u posljednje vrijeme poceo sve cesce pojavljivati, a vezan je za "teme u kojima sudjelujem".

Kad dodjem na forum, uglavnom procitam neke nove postove u temama u kojim sudjelujem i to radi ok, medjutim zna se cesce dogoditi da kad malo lutam drugim temama pa se ponovno vratim i kliknem na "teme u kojima sudjelujem" izbaci mi da postoje novi postovi u temi, te nakon ulaska vidim da se zapravo radi o istim postovima koje sam vec ranije procitao. 

Zasto se to dogadja?

Radi se o Firefoxu 3.011.

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Jep, potvrđujem da se i meni to dešava.

Također Firefox.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
Teme u kojima sudjelujem

To se i meni događa. Da li se to dogodi i nakon što napraviš refresh kad se vratiš na Teme u kojima sudjelujem? Ako ne (kako je kod mene slučaj), onda je vjerojatno stvar u tome što Firefox, kako bi bilo brže, samo učita stranicu iz cachea, i to onu staru, koju si pogledao malo prije kada je bilo novih poruka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Teme u kojima sudjelujem

Pitanje za Domagoja.

Postoji li mogućnost da dodaš opciju "Označi teme kao pročitane" u podforumu "Teme u kojima sudjelujem"   čisto radi estetike da nam ne stoje više oni crveni balončići pored tema koje nas više uopšte ne zanimaju i sl.?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice