Tablica aktivnosti zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 2.631
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Tablica aktivnosti

Sjetio sam se sad jedne ideje; tablica u kojoj se prikazuje aktivnost autora u mjesecima, kao i kategorije tema (PC igre, Hardware...) na kojim je najviše bio. Primjer je naveden na slici:

Primjer tablice aktivnosti Primjer tablice aktivnosti
Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2008 20:22 (SOS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tablica aktivnosti

Po meni netreba, totalno bezpotrebno.

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Tablica aktivnosti
SOS kaže...

Sjetio sam se sad jedne ideje; tablica u kojoj se prikazuje aktivnost autora u mjesecima, kao i kategorije tema (PC igre, Hardware...) na kojim je najviše bio. Primjer je naveden na slici:

Dobra ideja. Tako se i osim toga pokazuje, kojemu bi se autoru mogao neki drugi autor obratiti za pomoć.
Goodbye
17 godina
neaktivan
Black Knight kaže...

Po meni netreba, totalno bezpotrebno.

Zbog čega. Ja mislim da je zgodan dodatak, jer kao što je rekao Axlus (bla,bla...), a osim toga pokazuje što doista taj autor radi (uobičajno) na forumu.
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan
Tablica aktivnosti

Nemoj me zaj*bavat... Radiš graf u Paintu... Neko nije čuo za Excel...

Nije loša ideja, ali previše posla s tim za moderatore, a pitanje kolko bi se koristilo...

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Nemoj me zaj*bavat... Radiš graf u Paintu... Neko nije čuo za Excel...

Nije loša ideja, ali previše posla s tim za moderatore, a pitanje kolko bi se koristilo...

Kao da mi se da sad napraviti nešto uredno. Čuo sam za Excel, ali mi je i brže i jednostavnije napraviti to na brzinu u Paintu. (ne kažem da moderatori naprave to u paintu, tako da se netko ne zabuni)
Ozbiljno...
17 godina
SOS kaže...

A slika?
Nema je!

Aktivnost autora u mjesecima?
Misliš prosječni broj postova po temi/podforumu od pojedinog autora ili?

Imam ja ideju, nek svako napiše u potpis gdje najviše postaCool
šala
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

A slika?
Nema je!

Aktivnost autora u mjesecima?
Misliš prosječni broj postova po temi/podforumu od pojedinog autora ili?

Kakva slika?
Aktivnost autora na mjesec na podforumima (Igre/ PC igre, Klanovski kutak....).
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan

Ideja je ok, ali mislim da nista do toga. Opet bi se povecalo nabijanje nepotrebnih postova i natjecanje tko je vise napisao, a bez nekog pretjeranog smisla. Ionako kad kliknes na autora vidis koje on teme prati, pa iz toga mozes zakljuciti sto ga zanima.

Osobno mi ne smeta sto si primjer napravio u paintu.

17 godina
moderator
Tablica aktivnosti

Hvala na ideji, fora jest - no da je korisna - nije, i definitivno ne vrijedi truda kojeg traži.

Domagoj

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice