Svaka sugestija - LOCK zaključana tema

poruka: 30
|
čitano: 3.398
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Svaka sugestija - LOCK

Lijepo bih zamoli nekog od admina ako bi htio prije nego što zaključa temu dati odgovor????

prihvačaju li se sugestije članova foruma koji bi htjeli unaprijediti rad foruma?????

Tko odlučuje o tome što je dobro za korisnika a što ne??????

Možemo li dobiti bar anketu kod rješavanja nekih nedoumica????

Npr: ŽELITE LI VIDJETI TKO STAVLJA SVIĐA MI SE - NE SVIĐA MI SE, pa neka vaši korisnici odluče ,zbog kojih i postojite?????

Ovo nije kritika, ovo nije spam , samo želimo malo pravednosti jer neki anonimusi to koriste, anonimni su i što god loše naprave nitko ništa..

Vjerojatno budete stavili LOCK i preusmjerili me na druge dvije postoječe teme - ISTINA , TE TEME POSTOJE no niti u jednoj niste odgovorili

na postavljeno pitanje, a vas se dragi moji pita o ovome, vi pišete ta pravila ,  PA BILA ONA POŠTENA ILI NE PREMA OSTALIMA

Samo želim pošteni odgovor od moderatora prije locka za sve nas : vaša korisnike

NIJE VAM TEŠKO STAVITI ANKETU I VIDJETI MIŠLJENJE KORISNIKA

25 12 hvala 0
12 godina
protjeran
Svaka sugestija - LOCK

mislim da bi se trebalo vidjet tu i td jer ak raspravljate o necem u nekoj temi i ovaj ti da td il tu jer se slaze ili ne slaze s tobom a ovako svako ti moze svaka budala dati tu/td bezveze neznas ko je niti zasto

edit:ovo sam napisao kao da sam reterdiran,oprostite na neurednosti napisanog

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 14:36 (Prelose).

4 1 hvala 0
15 godina
Re: Svaka sugestija - LOCK
Wontay kaže...

Lijepo bih zamoli nekog od admina ako bi htio prije nego što zaključa temu dati odgovor????

prihvačaju li se sugestije članova foruma koji bi htjeli unaprijediti rad foruma?????

Tko odlučuje o tome što je dobro za korisnika a što ne??????

Možemo li dobiti bar anketu kod rješavanja nekih nedoumica????

Npr: ŽELITE LI VIDJETI TKO STAVLJA SVIĐA MI SE - NE SVIĐA MI SE, pa neka vaši korisnici odluče ,zbog kojih i postojite?????

Moderatori, odnosno Supermoderatori, članovi redakcije odlučuju što je najbolje za forum.

Prihvaćaju se sugestije korisnika, nebrojeno mnogo puta je dosad napravljeno na naš zahtjev nešto.

Tako je kako je, odlučili su da se ukine TU/TD lista, ja sam se već i navikao bez toga. Ali uglavnom...forum nije demokracija...

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
Wontay kaže...

Evo, ja sam ti dao TD ako te to toliko zanima...

14 godina
Svaka sugestija - LOCK

Još jedan koji se naviknuo na novi režim. Prije si umjesto reagiranja putem posta (izražavanje slaganja/neslaganja) jednostavno stisnuo TD ili TU. Danas su oni manje relevantni, mada mi je još uvijek ostala navika pa stisnem bilo jednog ili drugog (zbog ravnoteže u svemiru).

Stručnjak za odmaganje...

5 0 hvala 0
15 godina
Svaka sugestija - LOCK

Nije meni do toga, no smeta mi kad vidim da netko traži pomoč, čovjek lijepo i pristojno pita za savjet a dobije NE SVIĐA MI SE,

pa koliki DEBIL moraš biti pa na nečije pitanje koje je na mjestu stavit  i koje nije odgovoreno stavit : NE SVIĐA MI SE?,

taj button treba valjda imati neku svrhu?? samo smatram da su to ili debili ili balavci koji u stilu anonymousa bacaju minuse

a što ne bi da uz minus stoji i njihov nick, kako postajem aktivniji vidim sve više ovakvih stvari gdje se na pitanje ili odgovor

stavljaju minusi koje nemaju nikakve veze sa zdravim mozgom, OK, treba biti minusa, ali staviti minus na nečije korektno pitanje,

ili korektan odgovor može samo osoba koja bi trebala riješavati svoje komplekse ili frustracije na neki drugi način, umjesto

tog minusa lupi si šamar i idi dalje ili budi muškarac pa svoju frustraciju izlječi odgovorom u temi

6 2 hvala 0
16 godina
Ako malo pomnije pogledaš piše ne slažem se i slažem se, nije sviđa mi se i ne sviđa mi se

trololol..
Gamers dont die, they respawn! :)
14 godina
Wontay kaže...

Nije meni do toga, no smeta mi kad vidim da netko traži pomoč, čovjek lijepo i pristojno pita za savjet a dobije NE SVIĐA MI SE,

pa koliki DEBIL moraš biti pa na nečije pitanje koje je na mjestu stavit  i koje nije odgovoreno stavit : NE SVIĐA MI SE?,

taj button treba valjda imati neku svrhu?? samo smatram da su to ili debili ili balavci koji u stilu anonymousa bacaju minuse

a što ne bi da uz minus stoji i njihov nick, kako postajem aktivniji vidim sve više ovakvih stvari gdje se na pitanje ili odgovor

stavljaju minusi koje nemaju nikakve veze sa zdravim mozgom, OK, treba biti minusa, ali staviti minus na nečije korektno pitanje,

ili korektan odgovor može samo osoba koja bi trebala riješavati svoje komplekse ili frustracije na neki drugi način, umjesto

tog minusa lupi si šamar i idi dalje ili budi muškarac pa svoju frustraciju izlječi odgovorom u temi

Sve je to meni jasno i slažem se da ima ekipe kojima je to fora i jednostavno zahebavaju. Mislim da je razlog ukidanja bio taj da se izbjegnu prepucavanja tko je kome i zbog čega dao TD. Nekako mi se čini da bi u nekoj budućoj reviziji mogli izgubiti TD/TU.

16 godina
odjavljen
Svaka sugestija - LOCK

(ja sam ti dao TD, samo da znaš)

Liste tko je šta dao su ukinute baš zbog glupih prepucavanja tko je okinuo TD i zašto. Nekome se e-peen smanjuje kada dobije 10-20 TDova i onda maltretira nekog tko je izrazio svoje mišljenje na koje ima pravo prema 38. članku Ustava RH. Dobio si TD i šta sada? Imaš zvjezdicu manje?

Ako nekom čast ovisi o broju palčeva, nek se malo zapita. Nadam se da će ih maknuti skroz u idućoj reviziji. A tek belaja da bude kao na YT - komentar sa velikim brojem "TDova" i prijava se automatski skriva. Pa bilo bi suza i prosvjeda po forumu.

A ova tema bi se mogla lockati jer je prožvakana i naslov ne odgovara sadržaju Smijeh

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Svaka sugestija - LOCK

S čim se sve ljudi opterećuju {#}

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

4 0 hvala 0
14 godina
Diablo86 kaže...

S čim se sve ljudi opterećuju {#}

Ja bi prije rekao da kod nas ljudi teško prihvaćaju promjene. Jednostavno ne vole da im se mjenja kolotečina.

15 godina
Svaka sugestija - LOCK

Promjene? Novi sam ovdje pa neznam kako je bilo prije...Čime se ljudi opterečuju? možda nekom etikom? Poznato?

Svako ima pravo na svoje mišljenje da mu se nešto ne sviđa i izraziti ga, nevidim razloga prepucavanja tko je dobio td a tko ne..... Ono što od početka želim reči: mnogi koriste anonimnost i zbog toga postoji hrpa td-a,  PAZI SAD: Netko napiše vrlo opširan tutorijali: BSOD - ŠTO KAKO I ZAŠTO  i dobije TD, anoniman je i može ili ti sa imenom npr.djwetlič staviš TD i pokažeš kakav si kreten jer omalovažavaš nečiji rad, a taj rad je sigurno pomogao mnogima koji su na kompu imali BLUE SCREEN

Iskreno se nadam da su neki shvatili poantu ove teme i uvidjeli da nije korektno da anonimusi bezrazložno pljuju po nečijim postovima,

Istina tema je out i dobit če ubrzo lock,

2 1 hvala 0
14 godina
Wontay kaže...

Promjene? Novi sam ovdje pa neznam kako je bilo prije...Čime se ljudi opterečuju? možda nekom etikom? Poznato?

Svako ima pravo na svoje mišljenje da mu se nešto ne sviđa i izraziti ga, nevidim razloga prepucavanja tko je dobio td a tko ne..... Ono što od početka želim reči: mnogi koriste anonimnost i zbog toga postoji hrpa td-a,  PAZI SAD: Netko napiše vrlo opširan tutorijali: BSOD - ŠTO KAKO I ZAŠTO  i dobije TD, anoniman je i može ili ti sa imenom npr.djwetlič staviš TD i pokažeš kakav si kreten jer omalovažavaš nečiji rad, a taj rad je sigurno pomogao mnogima koji su na kompu imali BLUE SCREEN

Iskreno se nadam da su neki shvatili poantu ove teme i uvidjeli da nije korektno da anonimusi bezrazložno pljuju po nečijim postovima,

Istina tema je out i dobit če ubrzo lock,

Sve se to prepoznaje i sada. Ako je netko napravio nešto korisno stisnem Hvala, ne osvrćem se na TU/TD ratio, jednostavno ih ne doživljavam kao relevantene. Što reći kad si u bircu imao situacija da na post tipa Dobar dan dobiješ TD. Tako je bilo i prije anonimnosti a sada se to još više zlorabi. Ako te cijela priča toliko ždere jednostavno prijavi post u kojem si dobio TD bez razloga. Ja ih (TD/TU) više jednostavno ne doživljavam kao relevantne.

15 godina
Wontay kaže...
Npr: ŽELITE LI VIDJETI TKO STAVLJA SVIĐA MI SE - NE SVIĐA MI SE

Evo razlozi zašto sam ti dao TD:

1. Ovo nije facebook i ovdje ne postoji "Sviđa mi se".

2. Zaglavio ti se upitnik na tipkovnici?

3. Ne znaš razliku između "č" i "ć"

4. Naslov nema veze s temom prvog posta.

Kad poradiš na navedenom, možda netko tvoj prijedlog i shvati ozbiljno.

Do tad {#}

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 0:27 (XXX-Man).
17 godina
Wontay kaže...

Meni je najgore kad se neki biser registrira, ima problem s tim i tim.

U ovakvom stilu:

Ne radi mi racunalo. Pomoc.

Onda se potrudimo mi forumasi pomoc, ali lik se vise nikad ne pojavi na forumu. Tu mu stisnem TD i to bi ucinio bez obzira na to jel ti vidis ili ne sto sam stisnuo. Zaboli me drveni stolac jer to tebi pase ili ne.

Samo ne razumijem zasto to tebe igra toliku ulogu u zivotu?

15 godina
XXX-Man kaže...
Wontay kaže...
Npr: ŽELITE LI VIDJETI TKO STAVLJA SVIĐA MI SE - NE SVIĐA MI SE

Evo razlozi zašto sam ti dao TD:

1. Ovo nije facebook i ovdje ne postoji "Sviđa mi se".

2. Zaglavio ti se upitnik na tipkovnici?

3. Ne znaš razliku između "č" i "ć"

4. Naslov nema veze s temom prvog posta.

Kad poradiš na navedenom, možda netko tvoj prijedlog i shvati ozbiljno.

Do tad {#}

1. Ne nije Facebook sa malim slovom, osim sviđa mi se ili ne, like ili ne, up ili down, td ili tu, koja je razlika?

2. Kako znaš za problem sa tipkovnicom????

3 . Volim č

4. Prošla tema sa pravim naslovom je dobila lock u pet minuta
Niti na jednom forumu dosad nisam vidio toliko nekorektnosti pa sam htio ukazati na to. Ovdje TD dođe poput spama u dosta slučajeva
Smeta li mi? Kao da je bitno
Mogu li živjeti sa tim? Pokušat ču
Sada bih ja trebao XXX-Man-u dati 17 TD-a???? Ne vidim razloga jer nije rekao ništa što nije na mjestu, to i je smisao diskusije.
15 godina
Svaka sugestija - LOCK

Istina Ante, ti biseri koji traže pomoč i ekipa se potrudi pomoči im, a ovi se više nikada ne pojave, bar da napišu što je riješilo problem tako da taj odgovor može pomoči i drugima

sa istim problemom

malo out, ne?

1 0 hvala 0
15 godina
Wontay kaže...
1. Ne nije Facebook sa malim slovom, osim sviđa mi se ili ne, like ili ne, up ili down, td ili tu, koja je razlika?

2. Kako znaš za problem sa tipkovnicom????

3 . Volim č

4. Prošla tema sa pravim naslovom je dobila lock u pet minuta
5. Niti na jednom forumu dosad nisam vidio toliko nekorektnosti pa sam htio ukazati na to. Ovdje TD dođe poput spama u dosta slučajeva
Smeta li mi? Kao da je bitno
Mogu li živjeti sa tim? Pokušat ču
Sada bih ja trebao XXX-Man-u dati 17 TD-a???? Ne vidim razloga jer nije rekao ništa što nije na mjestu, to i je smisao diskusije.

1. a) Ako je naziv na početnoj stanici facebooka-a napisan malim slovom nema razloga da ja koristim veliko.

b) Razlika je u tome što ovdje TU i TD znače "Slažem se" i "Ne slažem se".

2. Ili je problem u tipkovnici ili u glavi, nadam se ovo prvo.

3. Volim i ja burek.

4. Tema je dobila lock jer si otvorio temu, a odgovarajuća tema već postoji. To je bilo kršenje pravila foruma.

5. Vjerojatno si registriran na forumima lokalnih dječjih vrtića pa je to razumljivo. (Ne odnosi se na tvoju starost, koja mi nije poznata, nego na sadržaje foruma)

I sad umjesto da ideš pojest burek (ja sam baš riješio jednog) ti se tu zamaraš s glupostima. A neznam ni što to toliko znači tebi koji u 3 godine na forumu nisi uspio napisat 150 postova...

Idi lovi komade, popij nešto (sokić, ne alkohol), pojedi nešto i uživaj...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 1:24 (XXX-Man).
14 godina
neaktivan
Svaka sugestija - LOCK

Pa kad toliko ljudima smeta TU i TD neka se jednostavno makne i ostavi samo HVALA. Pa ako ti je pomogao netko lijepo stisneš i bok. Ovih TU i TD tema već mali milion

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Svaka sugestija - LOCK

Ma temu treba LOCK-at {#}

Ne znam što te muči, nije tebi nitko dužan odgovorit na neku temu to je samo dobra volja forumaša... ne znači da češ otvaranjem nove teme dobiti bolji odgovor!

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Svaka sugestija - LOCK

Ne mogu vjerovati oko čega se pojedini zamaraju... zato postoje super/moderatori koji rade ono što je za forum najbolje

dakle imamo THUMBS UP, imamo THUMBS DOWN...neki bi bilo sretni da se napravi i gumb "MIDDLE FINGER" {#}

10 0 hvala 0
15 godina
Wontay kaže...

Lijepo bih zamoli nekog od admina ako bi htio prije nego što zaključa temu dati odgovor????  ??!!??

prihvačaju li se sugestije članova foruma koji bi htjeli unaprijediti rad foruma?????  - u manjoj mjeri se prihvaćaju :) jer da je po svačijim željama, forum bi bio "kupusara"

Tko odlučuje o tome što je dobro za korisnika a što ne?????? - izvlače iz šešira papire  ,te nakon toga ide drugi krug,ali ovaj puta iz manjeg šešira!

Možemo li dobiti bar anketu kod rješavanja nekih nedoumica????  -ankete se stavljaju od strane korisnika , a na adminu je da procijeni dal je tema za brisanje ili ne.

Npr: ŽELITE LI VIDJETI TKO STAVLJA SVIĐA MI SE - NE SVIĐA MI SE, pa neka vaši korisnici odluče ,zbog kojih i postojite????? -npr. ne, osobno ne želim ,forum čisto dobro funkcionira i bez toga...

Ovo nije kritika, ovo nije spam , samo želimo malo pravednosti jer neki anonimusi to koriste, anonimni su i što god loše naprave nitko ništa..   

-ovo je spam i mlaćenje prazne slame. takva su forumska pravila i ako ti ne pašu pronađi malo "slobodniji" forum....   što god loše naprave?LOL...kaj imaš 12 godina?

Vjerojatno budete stavili LOCK i preusmjerili me na druge dvije postoječe teme - ISTINA , TE TEME POSTOJE no niti u jednoj niste odgovorili

na postavljeno pitanje, a vas se dragi moji pita o ovome, vi pišete ta pravila ,  PA BILA ONA POŠTENA ILI NE PREMA OSTALIMA   

- pravila nisu tu da bi bila "poštena" nego da se forum dovede u red.

Samo želim pošteni odgovor od moderatora prije locka za sve nas : vaša korisnike

NIJE VAM TEŠKO STAVITI ANKETU I VIDJETI MIŠLJENJE KORISNIKA   -nije teško staviti, ali ne budu....

nisam admin, ali mogu pretpostaviti da slično razmišljaju...{#}

napokon dočekao DNF i Diablo 3
15 godina

Čuj XXX nisam na razini vrtiča a največu razinu toga sam vidio baš na ovom forumu , tvoji odgovori su toliko jadni da ne želim uopče odgovarati na iste.

To što ima več dosta ovakvih tema valjda dovoljno govori o gluposti koju neki nisu sposobni shvatiti, ako još nisi shvatio citirat ču: 

TD se lupa bezrazložno u dosta slučajeva, i to je moja tvrdnja, kad se maknulo ime pokraj TD-a oni su se masovno povečali! ISTINA ZAR NE???? Vratite ime pokraj i smanjit če im se broj, što je teško shvatiti u ovoj rečenici?????

Znači umjesto da se nastavi diskusija o masnom bureku, ja sam se ipak odlučio na diskusiju sa činjenicom koja je ovdje još od prvog posta.

Prošla je tema dobila lock, zašto se niti u jednoj takvoj temi nitko od nadležnih nije udostojio dati smislen odgovor umjesto lock-a ili naklapanja o burecima?

Ako cijenjeni smatraju da na jednom tehničkom forumu , koji bi u prvom redu trebao ispred svih ostalih jer ga ipak rade ljudi koji znaju svoj posao, a isti forum kod unaprijeđenja dobije button kojemu se izgubio smisao, onda stvarno ovo nema smisla.

Ako sam nekoga uvrijedio što sam nedostatak javno predočio iskreno se ispričavam,  no ako vidim stvari koje bi mogle biti bolje ili nešto pogrešno jednostavno kažem, ne prođem preko toga poput piz.d...e ,

OK, TD ostaje, koji je glupost , sam sebi uglavnom nema svrhu jer se stišče bez razloga i tema može pod ključ , mogu ga ja zanemarit i ništa mi ne znači u životu no to ne mijenja činjenicu da nije ispravan ovakav način na koji se koristi, svaka čast tamo gdje ga treba, istina nekad bi bilo dobro i fingera stavit.

Zašto mo to toliko smeta? Zato što je ovo forum o tehnici i informatici koji je pun sposobnih ljudi, i koji ne rade copy - paste dio koda.

Smatram da ovakav forum treba biti bolji i superiorniji od svih drugih

15 godina
Wontay kaže...

TD se lupa bezrazložno u dosta slučajeva, i to je moja tvrdnja, kad se maknulo ime pokraj TD-a oni su se masovno povečali! ISTINA ZAR NE???? Vratite ime pokraj i smanjit če im se broj, što je teško shvatiti u ovoj rečenici?????

Nije istina.

TD se praktički jednako lupao sada i prije, samo sa razlikom da sada svakoga dira to što ima kraj posta TD. Prije si mogao vidjeti tko ti je dao TD i opsovati mu majku a sad ne možeš i zbog toga vas to toliko smeta.

Uostalom što i da je bez razloga? Imam svakako pravo staviti TD na bilo koji post.

Swedish latin super funk.
13 godina
protjeran
Svaka sugestija - LOCK

Ma kompletan TU i TD sistem je idiotarija, treba ga ukiniti do kraja i ostaviti samo "hvala" gumb.

5 1 hvala 0
16 godina
Wontay kaže...
 ili ti sa imenom npr.djwetlič staviš TD i pokažeš kakav si kreten jer omalovažavaš nečiji rad,

Šta si ti to zabrijo? Kakvo omalovažavanje? Zbog ljudi poput tebe, su ukinuli imena pokraj TD i TU.

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
16 godina
Svaka sugestija - LOCK

Većina se zalaže za anonimnost i onda kad se napokon omogući ste protiv iste.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 10:21 (plavi08).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Svaka sugestija - LOCK

gle, ide li tebi u glavu ili ne ide ? -

Takva su pravila i vrijede za sve.

stari sistem koji na neki način predlažeš nije djelovao  , novi (ni)je bolji.ali ,imho, funkcionira.

ako ti ne paše...široko ti polje interneta....

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 10:39 (vrx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Svaka sugestija - LOCK

Sugestija: LOCK{#}

Tigar Krezumica
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
moderator
Svaka sugestija - LOCK

Tema je iscrpljena...