Suspednirani korisnici zaključana tema

poruka: 31
|
čitano: 17.581
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Suspednirani korisnici

Tražimo objašnjenje zašto su suspendirani korisnici: sirka666,mind_challenge i XYomegaYX !

Molimo objašnjenje i uklanjanje kartona!

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lzgr/

18 0 hvala 5
15 godina
Re: Suspednirani korisnici

ja predlažem da se postavi javno vidljivo na profilu suspendiranog korisnika razlog da bar znamo zašto...

mišljenja?

116 podržavam
8 ne podržavam
TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
15 godina
Suspednirani korisnici

Podržavam prijedlog i želim objašnjenje kartonaniranja.....dakle odsad nadalje i ubuduće da piše razlog kartona a neke djetinjaste fore {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Modovi bi trebali biti uzor korisnicama,a kao razlog kartona mind_challenge je dobio: " CIgane jedan ti si se našo vrijeđat nas" ili nešto u tom smislu!! {#}

A možda je baš on to napisao nekome drugome i lijepo mu je u razlog data poruka zbog čega je suspendiran.

P.S. Nemam pojma da li je on to napisao ili nije i zašto ako nije je dobio takav odgovor. To je stvar između njega i moderatora.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Suspednirani korisnici

Sto se dogodilo? {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Sto se dogodilo? {#}

Iks de{#}.................

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
14 godina
neaktivan

sad kad vidin ovo 100% san siguran da je zbog onih par viceva o romima u humoru.. nema veze strpit ćemo se 3 dana i to je to...

by sirka666

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 15:33 (hele777).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Suspednirani korisnici

I ihush je suspendiran, zašto??

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Suspednirani korisnici

i to moji najbolji frendovi što nevolim kad ih netko dira!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Suspednirani korisnici

Najjaci mi je razlog, "cigane jedan"

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Suspednirani korisnici

Bugov forum nije niti blizu slobode izrazavanja, dovoljno je da se ne slazete s jednim od Bugovaca ili moderatora.

Takodjer, isti ti mogu pisati sto hoce i vrijedjati koga hoce. Kad sam shvatio kakvi su ljudi ti genijalni Bugovci koje sam skoro pa obozavao vec preko 15 godina, prestao sam kupovati i Bug..., ali eto, ja sam samo jedan blesavi emotivac.

All the best people in life seem to like LINUX. Steve Wozniak

26 0 hvala 9
15 godina
protjeran
Suspednirani korisnici

nije mi jasno, pa i taj razlog se isto protivi pravilima foruma, vrijeđanje šta ne?...a vicevi o romima to nije vrjeđanje to je VIC, kao šta postoje o plavušama, muji hasi , policajcima i tako...stvarno mi taj razlog upada u oči..nisu mogli malo konkretnije napisat šta je..

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
7 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Suspednirani korisnici

Šta cigan radi kad šutira kutiju?

Seli se

Baš da vidim oću li dobit crveni ili crni

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lzgr/

23 0 hvala 10
14 godina
protjeran
Suspednirani korisnici

hajmo napravit prosvjed na forumu radi suspendiranja radi gluposti :)
Stop to Cheat Forum Members !

poruka:
You can cheat
But you cant Hide !

sala, mislim da necu dobit zuti

a a
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 15:33 (GamerFromBiH).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Suspednirani korisnici

Ekipa, jos je najjadnije kad dobijete crveni karton onda imate nekakav veliki znak na ekranu i dole pise da vas mogu kazneno goniti, ili tako nesto i da mozda ostanete bez pristupa Internetu!

Jesus Christ! Koje umisljene velicine.

All the best people in life seem to like LINUX. Steve Wozniak

10 0 hvala 2
14 godina
protjeran
Suspednirani korisnici

WTF?? I IZGR suspendiran? Razlog?

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
kvark kaže...

Ekipa, jos je najjadnije kad dobijete crveni karton onda imate nekakav veliki znak na ekranu i dole pise da vas mogu kazneno goniti, ili tako nesto i da mozda ostanete bez pristupa Internetu!

bas...ako bug misli mjesečno plaćat t-comu 150 kn za moj internet onda ga možda mogu uzet inače se mogu slikat...

17 godina
kvark kaže...

Pa nije nepoznato da je netko nekoga tužio za nešto izrečeno na internetu.

14 godina
neaktivan
Suspednirani korisnici
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 15:37 (hele777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Drazen_777 kaže...

WTF?? I IZGR suspendiran? Razlog?

Ova tema. Kosi se sa pravilima foruma. Umjesto ove teme, trebao je poslati mail na adresu za pritužbe (navedena je u pravilima)

15 godina
neaktivan
15 godina
protjeran
denix kaže...
kvark kaže...

da nije, ali da će mi oduzet pristup internetu u 21. stoljeću jer sam napiso vic o romima to je "malo" apsurdno

16 godina
neaktivan
Suspednirani korisnici

Oće će opet ponovit ona situacija, da se svake minute otvori jedna tema forumaša koji traže objašnjenje {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Suspednirani korisnici

Sto bi tek bilo da netko otvori svoju str sa raznim vicevima?..... hmmm... potrazimo na google-u

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Suspednirani korisnici
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 15:38 (GamerFromBiH).

0 0 hvala 0
17 godina
gjurki kaže...
denix kaže...
kvark kaže...

da nije, ali da će mi oduzet pristup internetu u 21. stoljeću jer sam napiso vic o romima to je "malo" apsurdno

Pa neće zbog toga. Ali da iznosiš neke teške klevete i osude, mogli bi (ne razumijem se baš u pravni sustav, ali za nešto sitno, sigurno ne)

15 godina
protjeran
cuspajz kaže...

Oće će opet ponovit ona situacija, da se svake minute otvori jedna tema forumaša koji traže objašnjenje {#}

inače se ne pita ako se dobije neki karton jer ti piše razlog..ali ovakav razlog je smješno za vidit a kamoli dat crveni karton VRLO aktivnim korisnicima jer su napisali vic o romima?..onda bi svima koji su napisali vic o plavusi ili bilo cemu trebalo dat karton, a nedaje se...e tu nastaje problem!

17 godina
moderator
Suspednirani korisnici

Svaki karton doazi uz objašnjenje. Tko se želi žaliti, ima na to pravo, prema pravilima foruma

"Primjedbe na administratore i moderatore  - Ukoliko smatrate da vam je učinjena nepravda od strane moderatora ili se nekome dopušta previše ili premalo na forumu, smijete se žaliti moderatorima na forumu privatnom porukom. Ukoliko vas odbiju, a i dalje smatrate da ste u pravu, žalite se uredništvu foruma na e-mail adresu pisma@bug.hr. Ukoliko vas i oni odbiju, to je to. Imajte na umu da i moderatori također mogu biti kažnjeni i njihova riječ nije zadnja, ali nije mudro im se zamjerati…"

Na forumu nije dozvoljena diskusija o bilo kojem kartonu, svom ili tuđem i "istjerivanje pravde". 

Tko misli dolaziti na ovaj forum neka poštuje njegova pravila. 

This space for rent!

5 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Drago kaže...
Svaki karton doazi uz objašnjenje. Tko se želi žaliti, ima na to pravo, prema pravilima foruma

"Primjedbe na administratore i moderatore  - Ukoliko smatrate da vam je učinjena nepravda od strane moderatora ili se nekome dopušta previše ili premalo na forumu, smijete se žaliti moderatorima na forumu privatnom porukom. Ukoliko vas odbiju, a i dalje smatrate da ste u pravu, žalite se uredništvu foruma na e-mail adresu pisma@bug.hr. Ukoliko vas i oni odbiju, to je to. Imajte na umu da i moderatori također mogu biti kažnjeni i njihova riječ nije zadnja, ali nije mudro im se zamjerati…"

Na forumu nije dozvoljena diskusija o bilo kojem kartonu, svom ili tuđem i "istjerivanje pravde". 

Tko misli dolaziti na ovaj forum neka poštuje njegova pravila
 Sve je jasno. {#}
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice