Tražimo objašnjenje zašto su suspendirani korisnici: sirka666,mind_challenge i XYomegaYX !
Molimo objašnjenje i uklanjanje kartona!
Tražimo objašnjenje zašto su suspendirani korisnici: sirka666,mind_challenge i XYomegaYX !
Molimo objašnjenje i uklanjanje kartona!
ja predlažem da se postavi javno vidljivo na profilu suspendiranog korisnika razlog da bar znamo zašto...
mišljenja?
116 | podržavam |
---|---|
8 | ne podržavam |
Podržavam prijedlog i želim objašnjenje kartonaniranja.....dakle odsad nadalje i ubuduće da piše razlog kartona a neke djetinjaste fore
Modovi bi trebali biti uzor korisnicama,a kao razlog kartona mind_challenge je dobio: " CIgane jedan ti si se našo vrijeđat nas" ili nešto u tom smislu!!
A možda je baš on to napisao nekome drugome i lijepo mu je u razlog data poruka zbog čega je suspendiran.
P.S. Nemam pojma da li je on to napisao ili nije i zašto ako nije je dobio takav odgovor. To je stvar između njega i moderatora.
Sto se dogodilo?
Sto se dogodilo?
Iks de.................
sad kad vidin ovo 100% san siguran da je zbog onih par viceva o romima u humoru.. nema veze strpit ćemo se 3 dana i to je to...
by sirka666
I ihush je suspendiran, zašto??
i to moji najbolji frendovi što nevolim kad ih netko dira!
I ihush je suspendiran, zašto??
Možda zbog one teme o piratskim windowsima, zatvoru -> http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/zatvor-zbog-piratskih-windowsa/93263.aspx?page=3&jumpto=1796832&sort=asc&view=flat
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/zbog-softvera-oduzeli-racunalo/93355.aspx?page=0&jumpto=1796859&sort=asc&view=flat
Najjaci mi je razlog, "cigane jedan"
Bugov forum nije niti blizu slobode izrazavanja, dovoljno je da se ne slazete s jednim od Bugovaca ili moderatora.
Takodjer, isti ti mogu pisati sto hoce i vrijedjati koga hoce. Kad sam shvatio kakvi su ljudi ti genijalni Bugovci koje sam skoro pa obozavao vec preko 15 godina, prestao sam kupovati i Bug..., ali eto, ja sam samo jedan blesavi emotivac.
nije mi jasno, pa i taj razlog se isto protivi pravilima foruma, vrijeđanje šta ne?...a vicevi o romima to nije vrjeđanje to je VIC, kao šta postoje o plavušama, muji hasi , policajcima i tako...stvarno mi taj razlog upada u oči..nisu mogli malo konkretnije napisat šta je..
Šta cigan radi kad šutira kutiju?
Seli se
Baš da vidim oću li dobit crveni ili crni
Ekipa, jos je najjadnije kad dobijete crveni karton onda imate nekakav veliki znak na ekranu i dole pise da vas mogu kazneno goniti, ili tako nesto i da mozda ostanete bez pristupa Internetu!
Jesus Christ! Koje umisljene velicine.
WTF?? I IZGR suspendiran? Razlog?
Ekipa, jos je najjadnije kad dobijete crveni karton onda imate nekakav veliki znak na ekranu i dole pise da vas mogu kazneno goniti, ili tako nesto i da mozda ostanete bez pristupa Internetu!
bas...ako bug misli mjesečno plaćat t-comu 150 kn za moj internet onda ga možda mogu uzet inače se mogu slikat...
Pa nije nepoznato da je netko nekoga tužio za nešto izrečeno na internetu.
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/humor/120.aspx?page=569&jumpto=1798858&sort=asc&view=flat
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/humor/120.aspx?page=569&jumpto=1800027&sort=asc&view=flat
Šta je sa ovima?
I neman ništa protiv ovih forumaša niti inzistiran da se kazne...
Ova tema. Kosi se sa pravilima foruma. Umjesto ove teme, trebao je poslati mail na adresu za pritužbe (navedena je u pravilima)
http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc/suspednirani-korisnici/93816.aspx?page=0&jumpto=1807008&sort=asc&view=flat
da nije, ali da će mi oduzet pristup internetu u 21. stoljeću jer sam napiso vic o romima to je "malo" apsurdno
Oće će opet ponovit ona situacija, da se svake minute otvori jedna tema forumaša koji traže objašnjenje
Sto bi tek bilo da netko otvori svoju str sa raznim vicevima?..... hmmm... potrazimo na google-u
da nije, ali da će mi oduzet pristup internetu u 21. stoljeću jer sam napiso vic o romima to je "malo" apsurdno
Pa neće zbog toga. Ali da iznosiš neke teške klevete i osude, mogli bi (ne razumijem se baš u pravni sustav, ali za nešto sitno, sigurno ne)
Oće će opet ponovit ona situacija, da se svake minute otvori jedna tema forumaša koji traže objašnjenje
inače se ne pita ako se dobije neki karton jer ti piše razlog..ali ovakav razlog je smješno za vidit a kamoli dat crveni karton VRLO aktivnim korisnicima jer su napisali vic o romima?..onda bi svima koji su napisali vic o plavusi ili bilo cemu trebalo dat karton, a nedaje se...e tu nastaje problem!
Svaki karton doazi uz objašnjenje. Tko se želi žaliti, ima na to pravo, prema pravilima foruma:
"Primjedbe na administratore i moderatore - Ukoliko smatrate da vam je učinjena nepravda od strane moderatora ili se nekome dopušta previše ili premalo na forumu, smijete se žaliti moderatorima na forumu privatnom porukom. Ukoliko vas odbiju, a i dalje smatrate da ste u pravu, žalite se uredništvu foruma na e-mail adresu pisma@bug.hr. Ukoliko vas i oni odbiju, to je to. Imajte na umu da i moderatori također mogu biti kažnjeni i njihova riječ nije zadnja, ali nije mudro im se zamjerati…"
Na forumu nije dozvoljena diskusija o bilo kojem kartonu, svom ili tuđem i "istjerivanje pravde".
Tko misli dolaziti na ovaj forum neka poštuje njegova pravila.