Slike na BUG forumu zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.351
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Slike na BUG forumu

Ne prikazuju mi se slike u postovima kad kliknem na njih, samo se zasivi ekran i prikaze loading logo i nista vise. Imam Silverlight najnoviju verziju i Firefox 1.5 (je, znam da je zastario). Općenito mi pari da se forum usporio barem ovaj dio sa postanjem di se koristi Silverlight (zadnji put kad sam bio toga nije bilo).

Kakav konstruktivan prijedlog osim instalacije nove verzije Firefoxa (to već znam da mi treba) ?

P.S.

Smrzavaju mi se prsti dok ovo pišem i pravim idiotske greške, **** ovu zimu, oću ljeto više ! Selim se na Kretu, frendica tamo kaže da nose majice bez rukava i kupaju se ! I onda ovo zovu sunčana Dalmacija, a ne vidim sunca uopće tjednima ! Brrrr odoh u topli krevet !

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Slike na BUG forumu

Nijedan komentar ? Pa di su admini ovog foruma ? Zar se niko ne brine što nekom korisniku ne radi kako treba ?

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Slike na BUG forumu
Enkidu kaže...

Nijedan komentar ? Pa di su admini ovog foruma ? Zar se niko ne brine što nekom korisniku ne radi kako treba ?

skini si noviji browser, taj tvoj najvjerojatnije nije u potpunosti kompatibilan sa Silverlightom

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
neaktivan
RE: Slike na BUG forumu
Enkidu kaže...

Ne prikazuju mi se slike u postovima kad kliknem na njih, samo se zasivi ekran i prikaze loading logo i nista vise. Imam Silverlight najnoviju verziju i Firefox 1.5 (je, znam da je zastario). Općenito mi pari da se forum usporio barem ovaj dio sa postanjem di se koristi Silverlight (zadnji put kad sam bio toga nije bilo).

Kakav konstruktivan prijedlog osim instalacije nove verzije Firefoxa (to već znam da mi treba) ?

P.S.

Smrzavaju mi se prsti dok ovo pišem i pravim idiotske greške, **** ovu zimu, oću ljeto više ! Selim se na Kretu, frendica tamo kaže da nose majice bez rukava i kupaju se ! I onda ovo zovu sunčana Dalmacija, a ne vidim sunca uopće tjednima ! Brrrr odoh u topli krevet !

Znaš da je zastario? Bokte Mozilla Firefox se sama update-a, a tebi je na 1.5 verziji dok je zadnja verzija 3.6, 1.5 sam koristio još prije 2 god.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
17 godina
moderator
Slike na BUG forumu

Prikaz slika nema nikakve veze sa Silverlightom, ne radi ti radi starog browsera. Stavi novi. Ne podržavamo stare browsere, čak niti IE6 koji je toliko rasprostranjen.

Domagoj

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice