Razlog zutog kartona? zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 938
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Razlog zutog kartona?

Molim moderatora F1-IVO da mi objasni zasto sam dobio zuti karton. Razlog je naveden kao spam, a samo sam pokrenuo novu temu - Ankeze vezane uz zivot. Razlog pokretanja nove teme bio je taj jer neam je neki moderator zakljucao istu takvu prijasnju temu zbog trolanja. Molim razlog zasto sam dobio karton i zasto je tema opet lockana. Smatram da to nije bio nikakav spam. Hvala

Ovdje treba ici miniprofile od xfirea. Bu.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Razlog zutog kartona?

Ovo nije nacin da se zalis na moderatora, tema koja je zakljucana nije tema koja se smije ponovo otvoriti, zuti karton si dobio jer si zasluzio.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Razlog zutog kartona?

A kako da se onda zalim? Nije moguce odgovoriti na poruku tom moderatoru pa sam otvorio novu temu.

Ovdje treba ici miniprofile od xfirea. Bu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Razlog zutog kartona?

Mislim da će ti i oni ovakve teme zašto žuti i to lockat odmah i da ti je bolje ne otvarati ih jer ćeš pokupiti još jedan žuti, otvatanje ovih tema je  ZABRANJENO.

Vidio si što je bilo kad se onaj žalio. Svi koji su sudjelovali u temi su suspendirani. Nadam se da ja neću dobiti žuti karton.

Why So Serious?

0 0 hvala 0
14 godina
Razlog zutog kartona?

pravda se ne utjeruje na ovaj nacin...i ako je tema lockana trebao si znat da je nesmijes otvorit...6 miseci si na forumu...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Razlog zutog kartona?

Primjedbe na administratore i moderatore - Ukoliko smatrate da vam je učinjena nepravda od strane moderatora ili se nekome dopušta previše ili premalo na forumu, smijete se žaliti moderatorima na forumu privatnom porukom. Ukoliko vas odbiju, a i dalje smatrate da ste u pravu, žalite se uredništvu foruma na e-mail adresu pisma@bug.hr. Ukoliko vas i oni odbiju, to je to. Imajte na umu da i moderatori također mogu biti kažnjeni i njihova riječ nije zadnja, ali nije mudro im se zamjerati!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Razlog zutog kartona?

minikdo kaže...

A kako da se onda zalim? Nije moguce odgovoriti na poruku tom moderatoru pa sam otvorio novu temu.

Što jadikuješ zbog žutog kartona? To je samo blaga opomena, moderatoru se nije svidjelo otvaranje nove teme i to je to. Na ovaj način ćeš samo pobrat crveni. Nemoj spamat bezveze i nećeš dobit karton. Ne može jednostavnije. Stvarno ne razumijem likove poput tebe.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice