Problemi s forumom nakon odrzavanja v3
- poruka: 230
- |
- čitano: 115.501
- |
- moderatori:
vincimus
da, to je katastrofa jer uopće nemereš otvoriti članak s linka iz mobilnog foruma, nego si ga, ako baš hoćeš pročitat članak, prisiljen pješice tražiti na gugletu u novom tabu
Samo da se ogradim od ovih problema - moj crawl je zavrsio nocas pred 4
Copyright link na dnu foruma ne vodi nigdje.
To je Bozicna nagradna igra - moras naci impresum
Da li još nekome teme u kojima sudjelujem ne baca zadnje teme na vrh nego ih ostavlja gdje su bile? Zadnja aktivna tema mi je jedna u kojoj sam poruku poslao jučer, dok je ona u kojoj sam nedavno poslao poruku, predzadnja na listi.
I što kaže?
I to je samo na mobilnoj verziji.
I to je samo na mobilnoj verziji.
Ovo sada radi kako treba.
Ispričavamo se što je malo potrajalo dok se to riješilo.
Gdje su rezultati?? Friday se nije logirao na forum mjesec dana
Neslužbene informacije govore da mu je žena zabranila pristup forumu.
Rezultati su još gori nego oni od popisa građana, pa redakcija vijeća treba li ih objaviti i tko to fetu po fetu uništava bug forum.
Jel samo meni ne radi upload na forum. Probao sam pretvorit iz png u jpg, u editu posta se vidi slika, u objavljenom postu ne. Editirao sam već 5x, brisao sliku, stavljao jpg, opet isto
Od jutros.....
Dakle, forum ima nenormalan lag... Skrolas - zapinje. Kliknes na temu, otvori onu tri linije ispred, jer se ekran jos nije skrolao.
Pises nesto, stisnes 10 slova, a onda gledas slideshow kako se pojavljuje jedno po jedno na ekranu....
Mobilna verzija.....
Dakle, forum ima nenormalan lag... Skrolas - zapinje. Kliknes na temu, otvori onu tri linije ispred, jer se ekran jos nije skrolao.
Pises nesto, stisnes 10 slova, a onda gledas slideshow kako se pojavljuje jedno po jedno na ekranu....
Mobilna verzija.....
Tako je i meni bilo jedno vrijeme, sad radi sve super!
Vidim da je ova tema sada već mrtva, pa ju dižem ponovo zbog jednog "felera" koji mi ide na živce
Znači, meni svaki put u kutu gdje su one opcije za profil, poruke i sl. se pojavljuje kako imam novu notifikaciju, iako sam već otvorio i pogledao ju Da li se ikome to dogodilo ili samo meni? Ako je, isprike ako je neko već piso o ovome
Evo i slika ispod da vidite o čemu govorim
Taj bug je prisutan otkad su uvedene obavijesti. 😂
Taj bug je prisutan otkad su uvedene obavijesti. 😂
Evo jedan ogromni TD za modove zbog ovoga
Veoma gl*po od njih šta su to napravili, ovo me jako nervira iako sam pročitao glavnu notifikaciju, brzo to treba ispraviti...
Edit: kolega Pero Dinamit je u pravu, imao sam jednu nepročitanu obavijest koju sam pročito i više mi se to ne pojavljuje Ovo vrijedi i za ostale kolege, ako vas ovo šta sam naveo (obavijest o novoj notifikaciji i dalje stoji iako ste pročitali zadnju) jako nervira, pogledajte imate li koju nepročitanu obavijest, samo je otvorite (ne morate je čak i čitati, ali možete ako želite malo provježbat pamet ) i više vam se neće dizat kosa na glavi. Meni je pomoglo, nadam se da će i ostalima.
Ja bih imao jedan prijedlog/molbu, a vezano je za Arhivu poruka.
Ako je moguce dodati opciju odabira vise poruka pa da se mogu odjednom obrisati, jer ovako treba ici otvoriti svaku poruku i brisati jednu po jednu ili da se omoguci veci broj arhiviranih poruka.
Moja arhiva je puna, pa ako zelim sada nesto novo dodati u arhivu prvo trebam obrisati nesto staro.
ZAHVALJUJEM
Pozdrav. Zanima me jedna stvar, ako je profil korisnika Tomo53nja trajno uklonjen, kako onda može biti trenutno na forumu!?
Očito imate bug neki u sustavu. I nije to samo sad nego od kad mu je profil ugašen, uvijek stoji da je online a ne može biti.