Problem sa glasanjem

poruka: 7
|
čitano: 950
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa glasanjem

Dakle imam problem sa glasanjem npr. u temi "Ankete".Svaki puta kada glasam vidim da mi se glas pribrojio i onda ih ima 1 više ofc. i onda kada refresham stranicu ponovo se smanji za jedan glas i onda mogu ponovno stisnuti da glasam.To je samo 1+ vote, ali ide mi na živce što se ne pribraja :D
Ako itko zna u čemu je problem molim neka kaže.Hvala! 

Game experience may change during online play.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa glasanjem

ma tako je svima

karamba!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa glasanjem

Pa kako onda njihovi glasovi ostaju?

14 godina
neaktivan

nemožeš glasati više puta na istu anketu {#}

#winning 'Evo panj ti je dao 3 dana nagradnog pa se možeš ići igrat u pijesku.'
14 godina
neaktivan

Ma ja vidim da je 98 glasova i onda glasujem za to nešto što ima 98 glasova i onda ih je 99 ofc. i onda kada ponovno učitam tu stranicu onda je opet 98 glasova kao da niti nisam glasovao i onda mogu opet glasovati...

15 godina
neaktivan
Gamer6669 kaže...

Ma ja vidim da je 98 glasova i onda glasujem za to nešto što ima 98 glasova i onda ih je 99 ofc. i onda kada ponovno učitam tu stranicu onda je opet 98 glasova kao da niti nisam glasovao i onda mogu opet glasovati...

Onda kada opet glasuješ, refreshash stranicu, i opet je 98 glasova i tako stalno...

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
14 godina
neaktivan
nj0fra kaže...
Gamer6669 kaže...

Onda kada opet glasuješ, refreshash stranicu, i opet je 98 glasova i tako stalno...

Tako je!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice