Dakle imam problem sa glasanjem npr. u temi "Ankete".Svaki puta kada glasam vidim da mi se glas pribrojio i onda ih ima 1 više ofc. i onda kada refresham stranicu ponovo se smanji za jedan glas i onda mogu ponovno stisnuti da glasam.To je samo 1+ vote, ali ide mi na živce što se ne pribraja :D
Ako itko zna u čemu je problem molim neka kaže.Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma tako je svima
Pa kako onda njihovi glasovi ostaju?
nemožeš glasati više puta na istu anketu
Ma ja vidim da je 98 glasova i onda glasujem za to nešto što ima 98 glasova i onda ih je 99 ofc. i onda kada ponovno učitam tu stranicu onda je opet 98 glasova kao da niti nisam glasovao i onda mogu opet glasovati...
Ma ja vidim da je 98 glasova i onda glasujem za to nešto što ima 98 glasova i onda ih je 99 ofc. i onda kada ponovno učitam tu stranicu onda je opet 98 glasova kao da niti nisam glasovao i onda mogu opet glasovati...
Onda kada opet glasuješ, refreshash stranicu, i opet je 98 glasova i tako stalno...
Onda kada opet glasuješ, refreshash stranicu, i opet je 98 glasova i tako stalno...
Tako je!