imam problem kad zelim slat pp. stalno mi javlja da je neka greska i da pokusam ponovo. naravno pokusam ponovi i opet isto.
mozete li mi nekako pomoci?
browser je internet explorer 8.
imam problem kad zelim slat pp. stalno mi javlja da je neka greska i da pokusam ponovo. naravno pokusam ponovi i opet isto.
koristi mozilu ili crome
cudno mi je da sad ne radi, a inace je sve radilo. ne razumijem zasto samo odjednom. hvala na odgovoru.
jel zna netko kako rjesit a da i dalje radim u IE?
jel ti samo ne radi na IE ili
pokusaj i na drugim pretrazivacima
nisam probao druge. probat cu mozillu,ali kao sto sam rekao zanima me kako rjesit problem u IE-u.
Prvo da vidimo da li u drugim browserima radi normalno, onda ćemo dalje. Bilo bi dobro da napišeš koju grešku ti IE javlja.
i s mozillom ista stvar. znaci kad napisem poruku i posaljem ju, orovri se mali prozorcic i pise da je nastala greska pri slanju i da pokusam ponovo.
ma kakvi, nece ni tako
jel ima mozda netko jos kakvu ideju?
Ja također ne mogu nikako slati PP direktno, nego moram otvoriti račun dotične osobe te onda kliknut pošalji pp....
Koristim Chrome
Evo jedan prijedlog ovdje, da ne otvaram novu temu pošto se tiče privatnih poruka...
1.)Ako bi se moglo uvesti multi selektiranje poruka za brisanje.
2.)Ako se može staviti link 'Skoči na poslane poruke' jer često provjeravam što sam poslao a onda moram skrolati 200 poruka koje sam dobio :P
Ako imate problema za slanje privatne poruke. Rješenja ima: Ako se osobi nemožete slat poruke i javlja grešku, tad kliknite nick tj nadimak i tam di piše privatna poruka i napišeš i pošalješ. Provjereno.
ja tako i stalno saljem
Tko je osim mene primjetio update :D
Nego, bugovci, javlja mi grešku kod slanja privatnih. Odem na nečiji profil i hoču poslati i kaže greška, da pokušam ponovo...
ja nemam problema
meni još uvijek ne radi slanje poruka ( jedino kada otvorim nečiji profil i kliknem na "privatna poruka" ) uprotivnom mi otvori prozor za slanje, kad napišem i kliknem šalji -> error
meni još uvijek ne radi slanje poruka ( jedino kada otvorim nečiji profil i kliknem na "privatna poruka" ) uprotivnom mi otvori prozor za slanje, kad napišem i kliknem šalji -> error
bugovcima je izgleda vise stalo do novih smajlica i preglupih anketa, nego do toga da nam nerade pp kad kliknemo u nekoj temi
U firefoxu sve radi bez problema...
U firefoxu sve radi bez problema...
a to sto mozda u chromeu ne radi nema veze...
Firefox 3.6.12, Opera 9.63 i IE8 na Windows 7 slanje poruka ne radi
Ne pojavljuju se u poslane poruke a browseri ne izbacuju gresku. Poslao sam par poruka ali nisam niti dobio odgovor a isto tako nema kopije poslanih poruka
Pokusao sam preko postova i direktno preko profila ali nece. Pomagajte
a to sto mozda u chromeu ne radi nema veze...
da... super ti je taj stav -.-
inace nakon update-a sajta je proradilo
Firefox 3.6.12, Opera 9.63 i IE8 na Windows 7 slanje poruka ne radi
Ne pojavljuju se u poslane poruke a browseri ne izbacuju gresku. Poslao sam par poruka ali nisam niti dobio odgovor a isto tako nema kopije poslanih poruka
Pokusao sam preko postova i direktno preko profila ali nece. Pomagajte
hehe. možda nisi primjetio, ali poslane i primljene poruke su sada odvojene
Ups, Opera je 10.63 ja to onako...razocaran :)
Ispricavam se. Tek sad sam uocio da su poruke odvojene. Ipak, slike ne rade na FF nakon jucerasnjeg posta sada rade u IE i Operi
Chrome ili Firefox je tvoje rješenje
radije Opera
radije Opera
a zašto...??
radije Opera
a zašto...??
zato što je bolja i od Chrome-a i od Firefoxa