Prijedlog za podforum igre

poruka: 12
|
čitano: 1.889
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zašto ne postoji podforum Multiplatformske igre? Postoji podforum PC igre i Igre za konzole. Međutim, budući da PC ekskluziva ima jako malo logičnije bi bilo da se taj podforum preimenuje u Multiplatformske igre a da u Igre za konzole budu ekskluzive.

Ovako se može desiti da se o istoj igri diskutira u dva podforuma.

Moj PC  
16 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Prijedlog za podforum igre
Također se slažem da bi to bilo dobro za uredniji forum i lakše snalaženje.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
moderator

Po toj logici PC, platforma s apsolutno najviše igara u svemiru, ne bi imao svoj forum za igre već bi one bile "multiplatformske", a to što se većina igara i dalje izdaje SAMO za PC (indy igre, simulacije, RTS-ovi itd ) - nema veze...

Nije DCS A-10C Warthog multiplatformska igra.

Osim toga, kada pišeš o igri, obično pišeš o svom iskustvo s neke konkretne platforme - PC, PS3, Xbox 360  - sumnjam da netko isproba neku igru na svim ili većini od više platformi ako je za njih pravljena i onda nastupa s multiplatformskog aspekta...

This space for rent!

5 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Drago kaže...

Osim toga, kada pišeš o igri, obično pišeš o svom iskustvo s neke konkretne platforme - PC, PS3, Xbox 360  - sumnjam da netko isproba neku igru na svim ili većini od više platformi ako je za njih pravljena i onda nastupa s multiplatformskog aspekta...

Znači ok je da se otvori tema za istu igru u podforumu za PC igre i u podforumu za igre za konzole?

Nema veze gdje se igra jer su višeplatformske igre jednako iskustvo na svim platformama i bitnih razlika gotovo nikad nema.

Dodatni podforum za multiplatform igre bi definitivno bio ok.

Ekskluzive se stavljaju u PC ili konzole a sve ostalo ide u multiplatform.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 9:18 (Danny_HR).
17 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Znači ok je da se otvori tema za istu igru u podforumu za PC igre i u podforumu za igre za konzole?

Nema veze gdje se igra jer su višeplatformske igre jednako iskustvo na svim platformama i bitnih razlika gotovo nikad nema.

Dodatni podforum za multiplatform igre bi definitivno bio ok.

Ekskluzive se stavljaju u PC ili konzole a sve ostalo ide na i u multiplatform.

Međutim, prijedlog koji si ti podržao bio je da se forum za PC igre preimenuje u multiplaftormski. Ako ne vjeruješ, pogledaj prvi posti i svoj odgovor. {#}

This space for rent!
17 godina
neaktivan

Aha, vidi stvarno. :)
Iskreno, čitao sam samo prvu rečenicu.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 9:18 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moj bad ako sam krivo shvaćen. 

Naravno da bi forum PC igre ostao ali bi trebao biti namijenjen za PC ekskluzive. U njemu se većinom otvaraju teme o igrama koje izlaze na sve tri platforme dakle faktički je to podforum multiplatformske igre. 

Nećemo sad ulaziti u to zašto je tako, vjerojatno povijesni razlozi ali ne odražava realnost u svijetu gaminga. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja bi ostavio trenutno stanje samo radi mira u kući. Ideja je dobra, ali izvedba bi mogla imati jako loše posljedice.

Svađa i flejma ima i više nego dosta. A realno gledajući ako spojite konzolaše i pcijaše u istu temu to je isto kao da ste nahuškali psa i mačku i onda ih zatvorili u isti kavez.

Grafika, kontrole, kompleksnost igara, auto aim i još milijun sitnica od kojih je svaka nagazna mina za svađu. A ne daj bože da se u temi komentira igra orijentirana na multiplayer. Zbilja nam toga ne treba.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije istina, ionako svi konzolaši sad komentiraju u PC podforumu.

Samo je jedna tema za Black Ops. Samo je jedna tema za BC2, za The Witchera, Assassin's Creedove, FarCry, Crysis, Batmana, Bioshock, GTA, Bulletstorm, Dragon Age, Mass Effect, The Saboteur, Duke Nukem, Dirt 3,... za sve multiplatform igre.

Znači sve je postavljeno osim organizacije.

Mislim da nema smisla trenutno stanje, i ak se ne udovolji ovim zahtjevima ja i Tvrdy organiziramo "Konzola pride" paradu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 9:01 (Danny_HR).
17 godina
moderator
Mjesto održavanja parade - Split? :)
...
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
Mjesto održavanja parade - Split? :)

Još ćemo razmislit, moramo vidjeti gdje je najmanji broj konzolaša u odnosu na PC-jaše, da osiguramo što veće šanse za nerede.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Nije istina, ionako svi konzolaši sad komentiraju u PC podforumu.

Samo je jedna tema za Black Ops. Samo je jedna tema za BC2, za The Witchera, Assassin's Creedove, FarCry, Crysis, Batmana, Bioshock, GTA, Bulletstorm, Dragon Age, Mass Effect, The Saboteur, Duke Nukem, Dirt 3,... za sve multiplatform igre.

Znači sve je postavljeno osim organizacije.

Mislim da nema smisla trenutno stanje, i ak se ne udovolji ovim zahtjevima ja i Tvrdy organiziramo "Konzola pride" paradu.

Aha, znači tako. Infiltrirali se među naše redove. Flejm war is on!!! {#}

Onda napravite podforum Igre i sve ostalo maknite. Strpajte sve u jedan koš da se ne moramo tražiti po tri podforuma. Ionako ne vjerujem da će puno ljudi pri otvaranju teme paziti na kojim to platformama neka igra izlazi.

Danny_HR kaže...

Još ćemo razmislit, moramo vidjeti gdje je najmanji broj konzolaša u odnosu na PC-jaše, da osiguramo što veće šanse DA POBEREMO BATINE.

{#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 10:02 (ZC_Someone).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice