Poruka za F1-IVO zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 2.222
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Poruka za F1-IVO

Pozdrav Ivo!

Ne mogu ti poslati privatnu poruku pa šaljem ovako. Dobio sam tvoju obavijest da sam postao duplo u dva različita foruma.  Prvi post je KRIVO postan u krivu grupu. U toj grupi sam zamolio admina da izbriše post i postavio sam ga u drugu grupu (koja je prikladnija). Sada su mi oba posta izbrisana, što nije bilo potrebno...

Pozdrav!

davor07

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Poruka za F1-IVO

Imao si dvije identične teme. Jednu sam ti obrisao (i upozorio na to da si istu otvorio 20 minuta ranije) a drugu nisam dirao osim što sam obrisao onaj post koji si tražio.

Tko ti je izbrisao čitavu tu drugu temu ja neznam.

Evo ti tekst pa je ponovno otvori (napravi samo copy paste u novu temu):

---------------------------------------------------------------------------------------------

Pozdrav!

Kako Vam se cini ovo: NaviaTec Tablet MD802 8GB

Ovo su spec:

NaviaTec MD802 8GB - Android 4.0, Allwinner A10 (Cortex A8@1.2MHZ), 512M DDR3, 8GB Flash Built-In, 8 inch TFT, 1024*768, capacitive touchscreen, Image processing Mali-400 3D Accelerator OPNE GL VE 2.0, 1*mini 8p USB OTG Support 3G, U-disk, mouse, keyboard, 1*Micro SD, 1*3.5mm earphone, 1*DC Jack, 1* HDMI, Built-in 8ohm 1W*1, Built in MIC, 802.11b g n, support USB LAN, 3G internet function Support for the 3G USB-Dongle card, WCDMA, EVDO format, Three axis gravity sensor, automatic steering display screen in a four direction, Front 0.3 pixel , behind 2.0 pixel camera, Video formats supported: RM, RMVB, MPG, MP4,MKV, AVI, 3GP, MOV , WMV (up to 1080p),MP3, WMA, MP2, OGG, AAC, M4A, MA4, FLAC, APE, 3GP, WAV, Photo JPG, JPEG, GIF, BMP, PNG, Ebook: TXT EPUB PDF Word Excel PowerPoint, Adobe Flash 10.1, Battery 3.7V 5000mA h, Battery Life Wifi 6hours, 3G 4hours
http://www.maxnavia.com  (drugi po redu)

Cijena je nekih 1030 kn... Cini mi se da nije puno!

Po specifikacijama se cini ok, velika rezolucija ekrana i ostalo je ok...

Koristio bi ga za web i mail, citanje ebookova i gledanje filmova.

Što bi mu mogla biti mana? Znam da nije brand, ali je zato jeftin... Molim ideje i razmisljanja! Ili alternativu (8" ili veci ekran, niska cijena).

Hvala! Pozdrav!

World Championships: 7, GP started: 296, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,534

1 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Poruka za F1-IVO

Znači li to da sav obrisani sadržaj može vratiti?

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Poruka za F1-IVO
Pranja kaže...

Znači li to da sav obrisani sadržaj može vratiti?

Meni su vratili cijeli account, tako da...očito može..:)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
Poruka za F1-IVO

Moze, kolega Bellatrix je jednom zbog zabune moderatora dobio crni, pa su mu vratili profil.

--------------------------

0 0 hvala 0
15 godina
I torrente isto...
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
odjavljen
Poruka za F1-IVO

Vidi,vidi,brutala.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Poruka za F1-IVO

kad im je doasdno citaju one spamerske teme koje su obrisali

Moj PC  
17 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Poruka za F1-IVO

Postovi i teme brišu se metodom Soft delete, tako da moderatori, supermoderatori i Admin uvijek mogu vidjeti i vratiti sve što je pobrisano, osim ako nema neka skrivena opcija "otpad". E, onda više nema vraćanja. :D

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Poruka za F1-IVO

Nekim ljudima je stvarno dosadno u životu {#}

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Budokai kaže...

Postovi i teme brišu se metodom Soft delete, tako da moderatori, supermoderatori i Admin uvijek mogu vidjeti i vratiti sve što je pobrisano, osim ako nema neka skrivena opcija "otpad". E, onda više nema vraćanja. :D

Kad moderator dodijeli karton za neku poruku (pa makar to bila sugestija, odnosno "bijeli karton"), onda se uz taj karton veže i tekst poruke za koju je karton dodijeljen. Dakle, ako za poruku nije dodijeljen nikakav karton, jednom obrisana poruka ostaje zauvijek obrisana. Kad se brišu cijele teme, obrišu se trajno. 

Nema "soft deletea", tako da ne računajte s tim! {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice