Nepravedan crni karton zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.296
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Nepravedan crni karton

Dragi moderatori,na korisnički račun WOPR sam bez razloga dobio crni karton pod izlikom "trolanje". Ja nisam trolao i nikad neću. Napisao sam jednu šalu i odmah dobio crni karton. Molim da se izbriše crni karton kako bih mogao nastaviti korištenje foruma.

Žao mi je što sam morao napraviti novi račun,znam da je to protupravilno,ali nisam vas na drugi način mogao obavijestiti.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 19:16 (WOPR2).

3 0 hvala 0
17 godina
RE: Nepravedan crni karton
WOPR2 kaže...

Dragi moderatori,na korisnički račun WOPR sam bez razloga dobio crni karton pod izlikom "trolanje". Ja nisam trolao i nikad neću. Napisao sam jednu šalu i odmah dobio crni karton. Molim da se izbriše crni karton kako bih mogao nastaviti korištenje foruma.

Žao mi je što sam morao napraviti novi račun,znam da je to protupravilno,ali nisam vas na drugi način mogao obavijestiti.

Hvala

Ak misliš da si zakinut, onda moš tu dole na ovaj Mail poslat pritužbu pa se bude videlo dalje onda.{#}

pisma@bug.hr

http://www.bug.hr/forum/topic/sluzbene-obavijesti-pravila/pravila-ponasanja-forumu/167.aspx

17 godina
neaktivan
Nepravedan crni karton
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice