Mobilni forum - nova poruka?

poruka: 24
|
čitano: 1.934
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mobilni forum - nova poruka

U mobilnoj verziji foruma ne postoji mogucnost pisanja nove poruke unutar teme gdje je moguce pisati poruke.

(mozda grijesim, ali ja nisam uspio pronaci link za novu poruku)

Mislim da bi to bilo dobro imati i u mobilnoj verziji.

1 0 hvala 0
15 godina

Ispod svake poruke imaš link "odgovori". Ako nema onda nisi prijavljen.

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Mobilni forum - nova poruka?
Mislim da on zeli "novi topic" iliti "nova tema"...ako je to, slazem se. I "uredi" isto, ali malo je prostora...
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
17 godina
neaktivan
ne, dobro mu je grbi odgovorio. I ja sam dost dugo u krivo gledao kako da odgovorim na temu jer opcija "odgovori" ispod svakog posta izgleda kao da ides citirat taj i taj post...
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
16 godina
neaktivan

Ma m.bug je sav nekakav nepraktičan, trebali bi se orjentirat na smartphoneove sa većim ekranima a ne na dummy mobitele.

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Ma m.bug je sav nekakav nepraktičan, trebali bi se orjentirat na smartphoneove sa većim ekranima a ne na dummy mobitele.

Za njih imaš punu verziju..-.-

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Za njih imaš punu verziju..-.-

Koja ždere 20x više prometa

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Zato se smartphoneovi i uzimaju sa mobilnim internetom, ako ga nemaš zadovolji se m.bugom i to je to. Zašto bi se oni morali mučiti raditi još jednu verziju foruma kad su dvije sasvim dovoljne.

17 godina

opera -> image quality - low, i uključiš turbo opciju (ako postoji na smartfonu)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Zato se smartphoneovi i uzimaju sa mobilnim internetom, ako ga nemaš zadovolji se m.bugom i to je to. Zašto bi se oni morali mučiti raditi još jednu verziju foruma kad su dvije sasvim dovoljne.

Ne znam, možda zato što fali pola gumbova..

16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Kakve veze gumbovi imaju sa prometom?

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Kakve veze gumbovi imaju sa prometom?

Rekao si da je ova verzija dovoljna, ne bih ja rekao da je ovo dobra verzija jer fali pola gumbova. Jasnije?

16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Rekao si da je ova verzija dovoljna, ne bih ja rekao da je ovo dobra verzija jer fali pola gumbova. Jasnije?

Pa dovoljna je za povremeno dolazenje na forum i komentiranje (Za što je i namjenjena kako je Miro ili neki drugi mod rekao u jednoj slicnoj temi). Dobro sad nema citiranja, ali ono ne radi ni na Smartphoneovima (Bar ne kod HTC browsera, DolphinHD-a, Mozille i Opere Mobile). Neki gumbovi se mogu pak dodati, ali na malome ekranu je ionako vec pretrpano. Za Smartphone imaš full verziju i sve osim citiranja. Ako pak imas SP bez nekog internet paketa, onda se zadovolji m verzijom dok ne dodes na kompjuter i to je to, ali smatram da je glup potez uzimati SP bez nekog internet paketa kad imas 1GB pakete kod VIPa i TMobile-a, a i TELE2 ima internet pakete.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 18:23 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan

Istina, al ajde probaj uzet svoj dummy/smartphone i surfaj i piši po forumu 2-3 dana pa ćeš vidjeti nedostatke. Nema ni gumba nova poruka nego ispod svakog posta gumb "odgovori", i tad se otvori novi prozorcic u kojem je citiran taj ispod kojeg si stisnuo "odgovori" i kad stisnes da se to objavi naravno nema tog citata. Niti ima gumba "nova tema", "moje teme" i td.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pisem sa svojim SPom po forumu, ali na punoj verziji. Mobilnu mi nema svrhe koristiti uz mobilni internet. Jedini nedostatak je nemogucnost citiranja radi WYSIWYGa.

Gumbom Odgovori ni na punoj verziji nema citata, zato i je Odgovori, a ne Citiraj.

Nova tema je po meni jedini baš potrebni gumb na m.bug verziji, a o tome je vec bilo govora u sličnoj temi.

15 godina
Mitsuoka kaže...

Pisem sa svojim SPom po forumu, ali na punoj verziji. Mobilnu mi nema svrhe koristiti uz mobilni internet. Jedini nedostatak je nemogucnost citiranja radi WYSIWYGa.

Gumbom Odgovori ni na punoj verziji nema citata, zato i je Odgovori, a ne Citiraj.

Nova tema je po meni jedini baš potrebni gumb na m.bug verziji, a o tome je vec bilo govora u sličnoj temi.

Kaj nemaš ti Desire? Na Desire-u možeš citirat...

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ti imas Z koliko se sjećam pa je vjerojatno razlika, jer ja ne mogu kliknuti na polje za unos teksta, tj. kad kliknem kao da na sliku klikam, sve dok ne isključim WYSIWYG {#}

17 godina
Mitsuoka kaže...

Ovo ja naglašavam već 10 puta, pa nemaju svi više kompva, pa da , ako im nešto crkne mogu otvoriti temu samo tako sa drugog računala.

Šta nije lakše ako ti nešto crkne da sa moba otvoriš temu, a ne zahebavati se sa susjedima prijateljima...

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Ovo ja naglašavam već 10 puta, pa nemaju svi više kompva, pa da , ako im nešto crkne mogu otvoriti temu samo tako sa drugog računala.

Šta nije lakše ako ti nešto crkne da sa moba otvoriš temu, a ne zahebavati se sa susjedima prijateljima...

Dobro tome se moze doskociti da nades slicnu temu pa u nju napises svoj problem.

15 godina
Mitsuoka kaže...
DamageHigh kaže...

Ti imas Z koliko se sjećam pa je vjerojatno razlika, jer ja ne mogu kliknuti na polje za unos teksta, tj. kad kliknem kao da na sliku klikam, sve dok ne isključim WYSIWYG {#}

Znam...ali to ide ovako: Ja stisnem na polje za unos, otvorim tipkovnicu i pišem. Ti klikneš na polje za unos, držiš menu tipku, otvori ti se tipkovnica i pišeš...

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Znam...ali to ide ovako: Ja stisnem na polje za unos, otvorim tipkovnicu i pišem. Ti klikneš na polje za unos, držiš menu tipku, otvori ti se tipkovnica i pišeš...

Cek da probam

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
DamageHigh kaže...

Cek da probam

vidi stvarno funkcionira ovo cudo. Hvala, nikad mi to na pamet nije palo, jer se uopce ne kuzi da je prihvatilo unos :D

14 godina
neaktivan

Ok, evo nove poruke, thx

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 9:59 (BrnC).
14 godina
neaktivan
Npr dolje kod searcha staviti mali plus sto bi znacilo nova poruka u toj temi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice