Ovih dana imam problema sa prikazom nekih tema u svom internet pregledniku. Problem je to što mi se to dešava na tri različita računala (dva koriste Win XP SP3 a jedno Win 7) i sva računala koriste IE8. Sa drugim preglednicima sve radi normalno. Slika problema je ispod.
- Vrati IE na defaultne postavke: http://www.vistax64.com/tutorials/114310-internet-explorer-reset.html
- Obriši browsing history.
- Pokreni Command Prompt kao administrator i upiši netsh winsock reset naredbu.
To nije poanta. Tri različita kompa a isti problem. E da, zaboravio sam napomenuti-nekad mi se događa da ne vidim gumbe pošalji, odustani itd. kada šaljem poruku. I još infa: dva kompa imaju flash i ostale adobe điđe miđe a treći uz to još ima i silverlight.
Problem riješen-problem je bio u compatibility mode-u.
Zašto bih? Koliko znam, finalna verzija IE9 još nije došla.
razlika između RC i RTW je zanemariva. savjet: instaliraj FF ;)
razlika između RC i RTW je zanemariva. savjet: instaliraj FF ;)
FF i Opera mi se ne sviđaju jer imaju (za moje oči) čudan font.
kako ti je situacija s brzinom i da li ti IE8 otvara sve stranice i da li je 100% kompatibilan npr. s ovim forumom?
kako ti je situacija s brzinom i da li ti IE8 otvara sve stranice i da li je 100% kompatibilan npr. s ovim forumom?
Brzina je dobra. Stranice mi se normalno otvaraju i sve uredno funkcionira(dok se ne desi nešto tipa ovoga).
ako je brzina IE8 dobra onda je pojam brzine za mene i tebe nešto jako relativno ;)
možeš otvorit i kartu HAK-a? sjećam se da je na xp-u nisam mogao otvoriti, a na 7 jesam. ali IE8 je za mene davna prošlost već sam i zaboravio kako izgleda.
možeš otvorit i kartu HAK-a? sjećam se da je na xp-u nisam a na 7 jesam mogao otvoriti.
Misliš ovo:
Jesam.
Eto. Vidiš da me dobro služi. Inače, jedan moj frend je prešao sa FF-a na IE8 prije par mjeseci i kaže da mu je bolji.
znam što pričam imao sam IE8 godinama.
znam što pričam imao sam IE8 godinama.
Njemu se nešto nije sviđalo sa favoritesima.
Što je IE8 toliko star? Meni se čini da je došao kad i Win 7.
IE8 je stariji od 7. izašao je u martu 2009. a 7 u oktobru iste godine.
pogledaj brzinu IE8
Pa onda nije tako star. Ja se još sjećam kada sam IE 7 Zamijenio sa IE 8. A prije tog sam koristio IE 6.
dvije godine u razvoju browsera je ogroman period. firma koja je dvije godine pustila browser bez nove verzije nikako ne može imati konkurentan proizvod na tržištu.
koliki je score IE8 na acid3 testu? 20?
Obrnuto ne važi. Npr. ni IE7, ni IE8 ne mogu otvoriti ovo: https://moj.t-com.hr/ . Može li netko reći otvara li IE9 ovu stranicu?
Ne, nije šala. Prikaže se prazna stranica.
Kako ne može?
na IE8 se više ne bih vratio ni pod prijetnjom oružja kao ni na xp. IE9 imam samo zato jer želim da mi svi programi budu up to date.
IE9 + bug forum = mazohizam.
Kako ne može?
Čudno. Kod mene prikazuje praznu stranicu. Verzija 8.0.6001.18702.
Imam XP. Možda je u tome kvaka. Osim toga, meni u address baru nakon otvaranja piše https://mojt-com.t.ht.hr/ . Na onoj slici vidim još nešto iza toga.