Firefox i BUG Forum

poruka: 12
|
čitano: 1.897
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Firefox i BUG Forum

Imam jedan problem koji uopće ne mogu skužit zašto se javlja. Naime kada tu na forumu nešto napišem u Firefoxu ne mogu to postati!Klikćem na pošalji ali ništa se ne događa. Ali kada idem postati s IE7 mogu sve normalno. Neznam zašto se to događa s FF-om, ali to se događa samo na ovom forumu, na ostalim forumimam i stranicama je sve ok! Dali je moguće da je neki problem u Javi?

Hvala na odgovoru!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox i BUG Forum

Ja koristim Firefox 3 RC2 i sve mi je ok.. :/

You cannot change your fate, no man can...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox i BUG Forum

Pogrešno mjesto za temu, premještam u grupu: "Ideje, sugestije, prijava problema i pomoć"

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Firefox i BUG Forum
ParaNO1d kaže...

Imam jedan problem koji uopće ne mogu skužit zašto se javlja. Naime kada tu na forumu nešto napišem u Firefoxu ne mogu to postati!Klikćem na pošalji ali ništa se ne događa. Ali kada idem postati s IE7 mogu sve normalno. Neznam zašto se to događa s FF-om, ali to se događa samo na ovom forumu, na ostalim forumimam i stranicama je sve ok! Dali je moguće da je neki problem u Javi?

Ja i sam koristim Firefox 2 i nemam nikakvih problema, tako da vjerujem da je kod tebe nekakav problem, ekstenzija, postavke i slično. 
Domagoj
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2008 22:04 (Domagoj).
17 godina
neaktivan
Firefox i BUG Forum

Firefox 3 RC2 ovdje - sve radi bez greške (kao što je radio i FF 2.x i 3.0 RC1).

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Firefox i BUG Forum

Firefox 2 ovdje, bez problema.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Hvala na odgovoru!

meni se to isto dogodilo. koristim ff 2.0.0.14, samo se jednom dogodilo (mislim da je bila subota oko 9, 10 sati) i drugi dan je bilo sve normalno.
***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
17 godina
Firefox i BUG Forum

Ovdje ista stvar. Iskreno, mislim da je negdje od prije tri tjedna, kada me nije bilo u HR. Ako je tada bilo nekakve nadogradnje foruma, možda je od tada. U FF 2.0.0.14 imam instalirane NoScript, Adblock Plus... Probao sam potpuno dozvoliti skripte, ali i dalje isto. S FF 3.0 RC2 a drugom računalu nema nikakvih problema, ali ovdje na laptopu sve poruke pišem sa IE7. Pa ti vidi... Mršti se 

Pazi, gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2008 22:49 (Veliki Brat).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Ovdje ista stvar. Iskreno, mislim da je negdje od prije tri tjedna, kada me nije bilo u HR. Ako je tada bilo nekakve nadogradnje foruma, možda je od tada. U FF 2.0.0.14 imam instalirane NoScript, Adblock Plus... Probao sam potpuno dozvoliti skripte, ali i dalje isto. S FF 3.0 RC2 a drugom računalu nema nikakvih problema, ali ovdje na laptopu sve poruke pišem sa IE7. Pa ti vidi... Mršti se 

Imamo sve isto instalirano FF 2.0.0.14, s tim da isključim na bug. forum no script, adblock pro i
sve funkcionira, uključujući UPL slika.
Ja sam podli đavolji sluga, ja sam na kraju devetog kruga! Ja nisam loš, ja bih da se smijem još.
17 godina

Evo, probao sam sada isključitii Adblock (NoScript je odmah bio isključen). Pa da vidimo ide li...

EDIT:

Aaaaahhhh! Hvala, hvala, zahvalan do neba, Verbatim! Konačno mogu nastaviti normalno surfati. Surrrffff!

Pazi, gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2008 22:59 (Veliki Brat).
17 godina
ParaNO1d kaže...

Hvala na odgovoru!

to je do firefoxa 3 prva beta,,,,ja sam prije neki dan isto imao takav problem,,,,probam ne nekom drugom forumu postati mogu ali na Bugovom forumu nece,,,,ali odmah nakon reinstala windowsa, znaci nisam imao uopce nikakve addone na firefoxu, pa zakljucujem da je do njega, zasto nece? Neznam..
deinstaliro taj i instalirao ovaj firefox sa zadnjeg bug dvd-a firefox 3beta 5 i on radi normalno
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
17 godina
neaktivan

danas i jučer desilo mi to da kad odem na "refresh" na forumu izbaci mi poruku da nešto nije u redu i da pokušam za nekoliko minuta(samo preko firefoxa 3.0). to je trajalo otprilike nekih cca 15-20 min. dok je na IE7 sve radilo. i što je zanimljivo da je to bilo dok je naš pako harao forumom.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice