Favorit teme

poruka: 14
|
čitano: 1.794
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Favorit teme

Da li bi se moglo implementirati, uz postojeće teme koje pratim i Favorit teme. Nakon nekog vremena nakupi se tema koje pratim a postoje neke teme za koje bih volio da su pri vrhu. Budući u nekima nema aktivnosti iste padaju i malo ih je teže pronaći. Možda se ne bi morao implementirati novi tab, već jednostavno da se nekoj temi može prikvačiti Favorit oznaka i onda kada se klikne na favorit oznake da se teme poslože.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...

6 0 hvala 0
15 godina
Favorit teme

A da tu temu ti jednostavno dodas u browser u favorite pa je lako za naci onda.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Re: Favorit teme
Joe Cooker kaže...

A da tu temu ti jednostavno dodas u browser u favorite pa je lako za naci onda.

I to je jedan od načina. Jednostavno sam mislio da se isto implementira na Forumu.

15 godina
neaktivan

Mislim da bi to bilo suvišno...Znači problem je kada imaš puno tema koje pratiš, a dugo nisu bile aktivne pa ti padaju na dno liste. Evo ti rješenje i za to :

14 godina
zitzko kaže...

Mislim da bi to bilo suvišno...Znači problem je kada imaš puno tema koje pratiš, a dugo nisu bile aktivne pa ti padaju na dno liste. Evo ti rješenje i za to :

Ono što me ponukalo na ovaj prijedlog je to što ima nekoliko tema koje su interesantne i zgodno ih je imati pri ruci kada nešto zaškripi (konkretno kopiraš link i pošalješ onome tko ima problem i Voila). Mislim da ću se držati onoga što je rekao kolega prije. Napraviti ću novu mapu u Favoritima browsera  i sve takve teme sprašiti tamo.

15 godina
neaktivan

Da možeš i tako, a možeš i bilo koju poruku iz te teme arhivirati, pa ti ostane bookmarkirana također i tema u kojoj je postana ("moja arhiva poruka")

17 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Da li bi se moglo implementirati, uz postojeće teme koje pratim i Favorit teme. Nakon nekog vremena nakupi se tema koje pratim a postoje neke teme za koje bih volio da su pri vrhu. Budući u nekima nema aktivnosti iste padaju i malo ih je teže pronaći. Možda se ne bi morao implementirati novi tab, već jednostavno da se nekoj temi može prikvačiti Favorit oznaka i onda kada se klikne na favorit oznake da se teme poslože.

Ne kužim koja je razlika između toga i tema koje pratim? Ti bi zapravo htio dva seta tema koje pratim :-)

Domagoj
14 godina
Domagoj kaže...
mario.L_hr kaže...

Ne kužim koja je razlika između toga i tema koje pratim? Ti bi zapravo htio dva seta tema koje pratim :-)

Ma ne ni slučajno. Jednostavno bi htio mogućnost da prikvačim značkicu Favorit i poslije isfiltriram sve favorit teme. Nešto poput favorit tema na BUG DVD-u.

15 godina
mario.L_hr kaže...
Domagoj kaže...
mario.L_hr kaže...

Ma ne ni slučajno. Jednostavno bi htio mogućnost da prikvačim značkicu Favorit i poslije isfiltriram sve favorit teme. Nešto poput favorit tema na BUG DVD-u.

Misliš nešto ka osobne sticky teme?

Do what you want cause a pirate is free.
14 godina
sirka666 kaže...
mario.L_hr kaže...
Domagoj kaže...
mario.L_hr kaže...

.

Misliš nešto ka osobne sticky teme?

Upravo to.

15 godina
Favorit teme

To mi se sviđa, dobra ideja {#}

Do what you want cause a pirate is free.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Favorit teme

Pa možeš i to relativno lako riješit...

Arhiviraš prvi post u tim temama... :)

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Šef kaže...

Pa možeš i to relativno lako riješit...

Arhiviraš prvi post u tim temama... :)

OK i to je jedno od alternativnih rješenja. Nego nadam se da bi i tebi bilo zgodno da neke od tema koje pratiš možeš uvijek imati na vrhu ili da ih jednostavno možeš izvući na vrh (filtriranjem) bez obzira kada je bila posljednja aktivnost u temi.

Moj prijedlog je išao u tom smislu, ako mislite da je isti nebitan i da nije potreban, OK koristiti ću metodu od kolege Joea Cookera ({#}) jer mi se čini najjednostavnija.

15 godina
neaktivan

Znači za sad su se navele tri opcije pohranjivanja favorit tema (teme koje pratim, moja arhiva poruka i bookmarkiranje teme), ali postoji i četvrta opcija.

A to je da temu postaviš kao RSS feed (u mojem slučaju operin rss feed), tako ćeš odmah imati uvid o novim postovima u "favorit " temi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 9:43 (zitzko).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice