Da li bi se moglo implementirati, uz postojeće teme koje pratim i Favorit teme. Nakon nekog vremena nakupi se tema koje pratim a postoje neke teme za koje bih volio da su pri vrhu. Budući u nekima nema aktivnosti iste padaju i malo ih je teže pronaći. Možda se ne bi morao implementirati novi tab, već jednostavno da se nekoj temi može prikvačiti Favorit oznaka i onda kada se klikne na favorit oznake da se teme poslože.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A da tu temu ti jednostavno dodas u browser u favorite pa je lako za naci onda.
A da tu temu ti jednostavno dodas u browser u favorite pa je lako za naci onda.
I to je jedan od načina. Jednostavno sam mislio da se isto implementira na Forumu.
Mislim da bi to bilo suvišno...Znači problem je kada imaš puno tema koje pratiš, a dugo nisu bile aktivne pa ti padaju na dno liste. Evo ti rješenje i za to :
Ono što me ponukalo na ovaj prijedlog je to što ima nekoliko tema koje su interesantne i zgodno ih je imati pri ruci kada nešto zaškripi (konkretno kopiraš link i pošalješ onome tko ima problem i Voila). Mislim da ću se držati onoga što je rekao kolega prije. Napraviti ću novu mapu u Favoritima browsera i sve takve teme sprašiti tamo.
Da možeš i tako, a možeš i bilo koju poruku iz te teme arhivirati, pa ti ostane bookmarkirana također i tema u kojoj je postana ("moja arhiva poruka")
Da li bi se moglo implementirati, uz postojeće teme koje pratim i Favorit teme. Nakon nekog vremena nakupi se tema koje pratim a postoje neke teme za koje bih volio da su pri vrhu. Budući u nekima nema aktivnosti iste padaju i malo ih je teže pronaći. Možda se ne bi morao implementirati novi tab, već jednostavno da se nekoj temi može prikvačiti Favorit oznaka i onda kada se klikne na favorit oznake da se teme poslože.
Ne kužim koja je razlika između toga i tema koje pratim? Ti bi zapravo htio dva seta tema koje pratim :-)
Ne kužim koja je razlika između toga i tema koje pratim? Ti bi zapravo htio dva seta tema koje pratim :-)
Ma ne ni slučajno. Jednostavno bi htio mogućnost da prikvačim značkicu Favorit i poslije isfiltriram sve favorit teme. Nešto poput favorit tema na BUG DVD-u.
Ma ne ni slučajno. Jednostavno bi htio mogućnost da prikvačim značkicu Favorit i poslije isfiltriram sve favorit teme. Nešto poput favorit tema na BUG DVD-u.
Misliš nešto ka osobne sticky teme?
.
Misliš nešto ka osobne sticky teme?
Upravo to.
To mi se sviđa, dobra ideja
Pa možeš i to relativno lako riješit...
Arhiviraš prvi post u tim temama... :)
Pa možeš i to relativno lako riješit...
Arhiviraš prvi post u tim temama... :)
OK i to je jedno od alternativnih rješenja. Nego nadam se da bi i tebi bilo zgodno da neke od tema koje pratiš možeš uvijek imati na vrhu ili da ih jednostavno možeš izvući na vrh (filtriranjem) bez obzira kada je bila posljednja aktivnost u temi.
Moj prijedlog je išao u tom smislu, ako mislite da je isti nebitan i da nije potreban, OK koristiti ću metodu od kolege Joea Cookera () jer mi se čini najjednostavnija.
Znači za sad su se navele tri opcije pohranjivanja favorit tema (teme koje pratim, moja arhiva poruka i bookmarkiranje teme), ali postoji i četvrta opcija.
A to je da temu postaviš kao RSS feed (u mojem slučaju operin rss feed), tako ćeš odmah imati uvid o novim postovima u "favorit " temi.