BugTV Silverlight Plugin - može to i bolje

poruka: 16
|
čitano: 4.686
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

recimo, NQ = Niska Quality (??), HQ = High Quality.

Ne mogu scrollati na željeno mjesto videa.

Bio bih presretan kad bi plugin zapamtio moju preferenciju glasnoće

Kontrola glasnoće je stvarno rudimentarna, bilo bi puno bolje neki popup scrollbar

:)
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

NQ = Normal Quality ?

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: BugTV Silverlight Plugin - može to i bolje
CRT kaže...

NQ = Normal Quality ?

ou ... a visoka kvaliteta nije normalna ?

:)
14 godina
neaktivan
mene kod bug tva smeta to sto moram instalirat silverlight nek maknu silverlight i neka stave win med player
15 godina
Marko :D kaže...
mene kod bug tva smeta to sto moram instalirat silverlight nek maknu silverlight i neka stave win med player

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ako sam ti pomogao stisni PRIJAVI!!! Patim za ★★★★★///////////ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid!
15 godina
Marko :D kaže...

{#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina

evo i ja hocu pogleda jer me zanima ovaj novi samsung tab i NECU da instaliram nikakav silverpalac.  jeli problem ko normalna celjad imat svoj yt kanal i tamo sve stavlja?

Eat Da Poo Poo
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Youtube kanal rulz {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

5 0 hvala 0
15 godina
torrente kaže...

evo i ja hocu pogleda jer me zanima ovaj novi samsung tab i NECU da instaliram nikakav silverpalac.  jeli problem ko normalna celjad imat svoj yt kanal i tamo sve stavlja?

A kaj fali SilverLightu?

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
protjeran

Ma ionako se to ne isplati gledati jer posao rade neprofesionalno i nepripremljeno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pa ne fali mu nista...ajde da izumem ono smece koje stvara vise problema nego koristi za ubacivanje brda slika odjednom.  naprosto necu da instaliram nesto da bi vidio klipic,pte po mogucnosti da to nesto sutra zavrti proces kada mu padne na pamet.

posebno mi je dosta sa svakom gluposcu neki qua od ms-a ubacivat...visual ccpc.palac, podji mi dodji mi ovo za ono i sl.

upalis all programs i na kraju imam od ms-a 16 neceg za nesto...sad i ovo treba ubacit.

ljudi krecu ka minimalizmu, nemaju ni adobe flash nemaju, javu izbjegavaju,a neki natakare pola giga aplikacija "ovo za ono".

Eat Da Poo Poo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
torrente kaže...

kupi Bug pa gledaj, kao gospodin, s čime god želiš!

...
17 godina

nemoj sad da uslikam sa aparatom onih 40 kila novine i postam na onom topicu "odite na tavan i osvojite kavasaki ninju".

salim se. dobijam ja svoj primjerak u sivoj foliji svakog mjeseca,ali ne na moje cijenjeno ime ;)

{#}ali ne sjecam se kada sam zadnji puta ubacio dvd u ladicu. 

Eat Da Poo Poo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

nemoj sad da uslikam sa aparatom onih 40 kila novine i postam na onom topicu "odite na tavan i osvojite kavasaki ninju".

salim se. dobijam ja svoj primjerak u sivoj foliji svakog mjeseca,ali ne na moje cijenjeno ime ;)

{#}ali ne sjecam se kada sam zadnji puta ubacio dvd u ladicu. 

Dok sam kupovo bug (do prije pol godine) stavljo sam dvd samo zbog bug tv-a, ostale stvari sam rijetko gledo. Jednostavno mi je bilo puno lakše preko dvd-a

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 23:24 (cuspajz).
17 godina

petrica vidim svako drugi dan na nekom od tv programa. tako da dodje na isto. {#}  ili urednika na ms prezentaciji...okrenem kapital netvork i eto ga.

do vraga i bestraga, opet trolanje po temi. a sinoc je urednik pobrisao cijelu kobasicu offtopica na jednoj temi gdje sam se slucajno zatekao.

Eat Da Poo Poo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Youtube kanal rulz {#}

Slazem se.Zar je toliko tesko napravit Bug youtube channel a ne da se ljudi moraju zezat s silverlightom da pogledaju klipic. (koliko sam puta samo procitao zaljenje ispod videa BugTv-a na silverlight)

how much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice