Bugov forum - sidebar ide preko poruka?
- poruka: 23
- |
- čitano: 2.491
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Opera ima savrsen prikaz.
Meni je sve normalno...
88 | I meni je sve normalno |
---|---|
2 | I ja imam ovaj problem |
meni na Chrome-u radi kako treba.
Sad instaliram operu da vidim jel i na njoj tako.
Neznam jel ovako samo kod mene ili i kod vas kad odete u 'Teme u kojima sudjelujem'.
Premala rezolucija a preširoka web stranica. Isti problem je bia kod mene kada autor teme nije odvojio riječi. Tako da pronađi temu koja je "najšira", koja ti radi probleme, te prijavi njen naslov moderatorima da ga prilagode.
Problem je u ovoj temi
REKLAME (najbolje,najsmješnije,najgore...) trebalo bi ić ovako REKLAME (najbolje, najsmješnije, najgore...)
To ti je zbog rezolucije...nothing you can do...
Nije se računalo na to da netko koristi 800 x 600...o.O
Meni se to neki puta događa kada imam browser otvoren na pola ekrana, (rezolucija mi je 1920x1080) no ne događa se tako često.
Neznam jel ovako samo kod mene ili i kod vas kad odete u 'Teme u kojima sudjelujem'.
Premala rezolucija a preširoka web stranica. Isti problem je bia kod mene kada autor teme nije odvojio riječi. Tako da pronađi temu koja je "najšira", koja ti radi probleme, te prijavi njen naslov moderatorima da ga prilagode.
Misliš stavio je razmak na kraju imena teme,instalirao operu isti problem prije je bilo normalno.
Nisam te baš najbolje skužio,instalirao operu isti problem prije je bilo normalno.
Pročitaj edit mog posta.
Fali space između riječi. Ne smije biti ovako - primjer,primjer nego primjer, primjer. Samo tako se može tekst razlomit u 2-3 reda.
Skužio ali moderatori na to ne reagiraju
Skužio ali moderatori na to ne reagiraju
Sačekaj malo, riješit će problem 100%.
Ok,hvala na pomoći :)
Još uvijek čekam i nikako da dočekam
Čekaš 20 min...ims još problema na forumu, a i treba ga održavat cijelog ;)
Evo ga mbaksa je to napravio ali ''nije to to '' pa mu sad dajem sliku da bude kak spada
I meni se u zadnje vrijeme dogadja na manjim rezolucijama (iPhone, netbook), ali na glavnom monitoru na 1680x1050 je sve OK.
Poslao sam poruku domagoju,pa sad neznam oce li on to napravit
Probaj firefox :D
Ako je zoomirano, probaj s Ctrl+0.
Chrome > normalno!
I da, imam jedan problem... Molio bih da se mobilnoj verziji foruma doda tamnija boja fonta, tj. onog teksta koji pise kad je zadnji put tema azurirana, jer meni je bijela podloga i svijetlosivi font. Pa nista ne vidim.

I da, imam jedan problem... Molio bih da se mobilnoj verziji foruma doda tamnija boja fonta, tj. onog teksta koji pise kad je zadnji put tema azurirana, jer meni je bijela podloga i svijetlosivi font. Pa nista ne vidim.
Ja mislim da se nemože.