Bug.hr status slika

poruka: 18
|
čitano: 2.481
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Bug.hr status slika

Predlažem da napravite status sliku za svakog korisnika na forumu koju korisnik može lako generirat i koristit na drugim sajtovima. Nešto kao što gt.com ima za servere ali za korisnike bug foruma.

Dakle na toj slici da bude

Nick

Broj poruka/tema

Zadnja prijava

Zvjezdice

Online status

Ako još ne shvaćate o čemu govorim: http://e-sport.hr/esportforumistrow/signature.php?uid=1 (to sam ja za svoj sajt napravio)

Mrzim korisnike koji traže thumb up u potpisima! Klikni thumb up ako se slažeš ;) !
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 11:14 (slamka).
Moj PC  
0 13 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bug.hr status slika

Koju svrhu to ima?

Dafuq I just read?
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Bug.hr status slika
slamka kaže...

Predlažem da napravite status sliku za svakog korisnika na forumu koju korisnik može lako generirat i koristit na drugim sajtovima. Nešto kao što gt.com ima za servere ali za korisnike bug foruma.

Dakle na toj slici da bude

Nick

Broj poruka/tema

Zadnja prijava

Zvjezdice

Online status

Ako još ne shvaćate o čemu govorim:  http://e-sport.hr/esportforumistrow/signature.php?uid=1  (to sam ja za svoj sajt napravio)

Znaš kako se kaže,bilo bi lijepo ali ovo stvarno nije potrebno.

Imamo avatar,zvjezdice,odkada je korisnik registriran.Šta ti još fali?

14 godina
neaktivan
Bug.hr status slika

Ukoliko ti želiš pokazati da si član bug.hr to možeš učiniti sa tom slikom i pokazati svoj status na forumu, takve se stvari često koriste kao forum potpisi. Na stranu to, korisno je za bug.hr jer je to free reklama (ne postoji loša reklama), neko će i kliknut na tu sliku da vidi i doći će na bug.hr

Mrzim korisnike koji traže thumb up u potpisima! Klikni thumb up ako se slažeš ;) !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug.hr status slika

Mislim da to nije potrebno.

Vamo vidiš kakav je tko autor po zvjezdicama i to je to {#}

BTW: 2000. post

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 20:26 (nul-3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bug.hr status slika

LOL! Očito niste razumjeli o čemu govorim. To nema veze sa tim kakav je ko korisnik ni kolko zvjezda ima.

To bi bio samo prikaz korisnikova profila koji on može koristiti na drugom sajtu (to je beskorisno na bug.hr forumu budući da desno vidiš sve informacije), ta slika bi bila link i kad je netko klikne dovelo bi ga na moj bug profil.

Ovo ali za bug forum Ovo ali za bug forum
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 20:01 (slamka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug.hr status slika

Pretrpavanje foruma takvim stvarima dovelo bi do nepreglednosti, šarenolikosti i ludarija.

Forum izgleda bolje od pola offical foruma kao Steam-ov, EA-ov, Activision-ov i sl. samo zahvaljujuči jednostavnosti i preglednosti

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Ne kužite čovjeka. On želi reći da se takva slika generira na bugovom forumu, ali se koristi na drugim forumima.

Iako mi je to osobno bezveze, i nema teorije da prođe, jer je neozbiljno za ovakav tip foruma, čitajte s razumijevanjem.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
Bug.hr status slika

Sve si ti to lijepo zamislio, i siguran sam da će Domagoj to implementirati. Ti samo Miri napiši ček za nove servere koji će to pogoniti.

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV

8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Pretrpavanje foruma takvim stvarima dovelo bi do nepreglednosti, šarenolikosti i ludarija.

Forum izgleda bolje od pola offical foruma kao Steam-ov, EA-ov, Activision-ov i sl. samo zahvaljujuči jednostavnosti i preglednosti

ta slika nece biti prikazana nigdje na bug forumu...i ne opterecuje server buduci da se ona generira svaki put kad je netko ucita ili ucita stranicu na kojoj se prikazuje...

14 godina
slamka kaže...
nul-3 kaže...

ta slika nece biti prikazana nigdje na bug forumu...i ne opterecuje server buduci da se ona generira svaki put kad je netko ucita ili ucita stranicu na kojoj se prikazuje...

Pojasni malo podebljano.

14 godina
neaktivan

Ukoliko ja otvorim stranicu gdje se nalazi ta slika, stranica blabla.php ce povuci podatke iz baze i generirati sliku. U principu jednako kao kad ja otvorim tvoj bug profil samo ne u tekstnom obliku nego na slici, opterećenje bi valjda bilo malo veće ali razlika neprimjetna osim u slučaju da se otvori mnogo slika odjednom.

13 godina
neaktivan
slamka kaže...

Ukoliko ja otvorim stranicu gdje se nalazi ta slika, stranica blabla.php ce povuci podatke iz baze i generirati sliku. U principu jednako kao kad ja otvorim tvoj bug profil samo ne u tekstnom obliku nego na slici, opterećenje bi valjda bilo malo veće ali razlika neprimjetna osim u slučaju da se otvori mnogo slika odjednom.

Ma nema ništa od tog. 

Dafuq I just read?
14 godina
slamka kaže...

Pa razmisli malo. 

Server mora primiti zahtjev, povući tvoje podatke iz baze, od toga generirati sliku, i onda ju poslati korisniku. 

Kako tu nema opterečenja?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 22:19 (OriginalEXE).
14 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
slamka kaže...

Pa razmisli malo. 

Server mora primiti zahtjev, povući tvoje podatke iz baze, od toga generirati sliku, i onda ju poslati korisniku. 

Kako tu nema opterečenja?

ukoliko se otvori punooo slika odjednom

nego evo kako bi to moglo izgledati, sta bi vi mogli koristit na drugom sajtu (u duhu bag sajta)

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 9:34 (slamka).
13 godina
protjeran
Bug.hr status slika

Bez uvrede, ali ovo je po meni glup prijedlog. Ovo što ti govoriš nema smisla... server bi bio preopterećen. Da ti pojasnim malo, recimo 1000 članova BUG foruma koristi to na 3 sajta, i ta 3 sajta najmanje pregledava 1000 ljudi u svakom trenutku. Znači to ti je 3,000,000 zahtjeva na server u svakom trenutku. Mislim, mogu se cacheati slike, a ne generirati svaki put, ali je nepotrebno! Razlog je što ako nekoga zanima nešto, doći će sam na forum, ne treba nikakva reklama, jer forum ne zarađuje od članova (osim možda reklama, ali teško da je to nekakva zarada).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bug.hr status slika

Molim te, i ovako se forum jedva drži jer nema puno servera, a ti bi još nekakve slike koje bi postavljali ljudi na druge forume?

LOL

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
SaidSikiraX kaže...

Koju svrhu to ima?

To je sve što se ima za reći.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: