Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.048.960
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Nebih rekao, gotovo sve može biti 3D... :)
Mene samo zanima da li su ti kaucevi i elementi tvoji modeli ili uzeti od negdje, Evermotion npr. Nije ista stvar izmodelirat sve sam ili slozit scenu od gotovih modela. Give credit where credit is due.
Sad kad je to receno...Odlicni renderi
c4d, fry, auto cad,illustrator,ps itd itd
Treča slika...One knjige na regalu.Čudne su mi :S
Sve ostalo je super, one stolice su mi super :)
@mislav_01
dobijes projekt i treba im to za tjedan dana,i normalno je da ces mu postavit vec gotove modele jer u tjedan dana se nestigne sve to napravit i onda iskoristis vec neke gotove sa neta,a ima i onih koji dodju sa 20 casopisa pa crtkaras i modele kauceva stolova itd.
@zekida
ako mislis na topstars ( http://www.topstars.com.hr/ ) malo da ih reklamiram
jedino sjaj nije 3d ostalo je sve 3d
btw thx na pohvalama i kritikama
Daj reci molim te za prvi rend..frizerski salon..postojeći ili je ime bezveze izabrano?
Jer ova zrcala su identična kao i u postojećem frizerskom salonu Sanja u Zagrebu, pa zato pitam..=)
Daj reci molim te za prvi rend..frizerski salon..postojeći ili je ime bezveze izabrano?
Jer ova zrcala su identična kao i u postojećem frizerskom salonu Sanja u Zagrebu, pa zato pitam..=)
ne ovo je bilo idejno rjesenje za salon u Puli ciji je vlasnik Sanja ali na kraju se nezove tako nego drugacije a ovo je ostalo tako,
sto se tice ogledala u vecini salona su kvadratasti i nemas bas puno izbora od toga nesto napravit tako da je lako moguce 10 njih da napravi isto ogledalo
cista slucajnos ogledala i ime
Evo model svjetionika koji sam radio. Nije još 100% gotov. Rađeno po uzoru na svjetionik Zaglav
Nemoj zaboraviti krov popravit... Bar u maxu imaš scripte koje krov kopiraju ;) Neznam kakav je slučaj u Sketcupu, pazi da ne ostane tekstura :D
Nisam baš siguran da je tvojim slikama mjesto u temi "VAŠI 3d modeli". Ti si samo promijenio texture i dodao neke sitnice na već gotove modele. (pogledaj slike)
Nisam baš siguran da je tvojim slikama mjesto u temi "VAŠI 3d modeli". Ti si samo promijenio texture i dodao neke sitnice na već gotove modele. (pogledaj slike)
Koda je zagorac one cigle radio. Zašto stoje nakoso
Hehe, ma nemam pojma, to sam slučajno naletio na taj model na jednom forumu i učinio mi se poznatim, sjetim se Bug-a, pa sam bio toliko slobodan da to podijelim sa vama :)
Hehe, ma nemam pojma, to sam slučajno naletio na taj model na jednom forumu i učinio mi se poznatim, sjetim se Bug-a, pa sam bio toliko slobodan da to podijelim sa vama :)
??? da si vise informiran mozda bi i znao da je to bio natjecaj sa vec predstavljanim modelom koji je bilo potrebo texturirati dodati okolis bla bla bla
i sta ako je u sceni moj model bazena moj model drva moj model mosta itd itd
sam trebao mozda izbrisat kucu pa ostatak zakacit tu na forum???
pa da bude pod VAŠI 3D MODELI
??? da si vise informiran mozda bi i znao da je to bio natjecaj sa vec predstavljanim modelom koji je bilo potrebo texturirati dodati okolis bla bla bla
i sta ako je u sceni moj model bazena moj model drva moj model mosta itd itd
sam trebao mozda izbrisat kucu pa ostatak zakacit tu na forum???
pa da bude pod VAŠI 3D MODELI
Trebao si napisati da je tako odmah, a ne staviti kao svoj model, ispada da se kitiš tuđim perjem.
Novi natječaj na 3DHR-u!
Nanny Ogg's rendering and compositing challenge (klik na link za više informacija)
Pozvani su svi iz cijelog svijeta pa tako pozivam i ja vas ako netko nezna :)
Tema natječaja je rendering i compositing, znači dobije se model i može se modelirat scena, ubacit 2d slika, dorađivat u psu i slično.
Pobjednik dobiva model i može ga koristit za svoje vlastite projekte, prodavat neznam, morate pitat autora :)
U žiriju su;
Toni Bratinčević (Blur Studios)
Anto Jurčić (Prime Time)
Dejan Kober (DD3D)
Natjecanje traje od 04.08 do 18.08
Sretno! ;)

Hahah, mislim da ti žiri nepredstavlja konkurenciju već natjecatelji hihihihih
Skineš babu i radiš šta te volja, nezz...neku scenicu izmodeliraš ili staviš samo neku 2d sliku u background...render moš sređivat u psu...sve piše tamo na linku ;)
nema boljeg žirija u ovom dijelu Europe od njih.

nema boljeg žirija u ovom dijelu Europe od njih.
kak ti znaš da nema
Ne može se skinut baba, treba napravit reupload, izbaci mi sljedeću poruku:
This file is neither allocated to a Premium Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
This file is neither allocated to a Premium Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
I ja sam to isto dobio :)
This limit is reached.
boldano
This limit is reached.
boldano
Ej ljudi, drago mi je da ste se zainteresirali. Evo radi se na reuplodu pa ćete moći skinuti model uskoro.
@Zekida: kao što je Denis rekao, zašto je žiri problem, on je sudjeluje u natjecanju? Uostalom, ako želiš probaj, ako ne ne i gotovo. :)
Nadamo se i od vas radova. Pozz!
E ljudi koliko još ima max početnika, imam jednu zamisao za vas početnike ;)
Računaj mene ;)
Računaj mene ;)
Ok još ko? :S
Inače netrebaju biti početnici opčenito oni koji neznaju neki dio osnova :)
Odlična je! :)