lampa mi je super sa drzacem hehe..... :)
Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.052.301
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Super je, samo si trebao pripaziti na texturu i oblik zida. Neobično je vidjeti da se kamen, tj. cigla na zidu onako savija na tom luku....
Super je, samo si trebao pripaziti na texturu i oblik zida. Neobično je vidjeti da se kamen, tj. cigla na zidu onako savija na tom luku....
Slažem se,al mi se nije dalo to mrdat, jer sam vam više testirao i igrao se s postavkama mray-a
Čekam da završi runda runda u wot -u , pa sam u međuvremenu napravio androida ( bolje slike ) .
evo jedan wip...
ima jos dosta igranja s ovim posto ce scena bit poveca
jedino kaj vise necu dirat je desni dio mola s tim sam se igral malo vise nego s ostalim djelovima
***** mali updejt 1 *****
max mi se kreshal par puta vec su zivci tanki :o
zanemarite ono brdasce , bit ce nes od njega al trenutno mi sluzi za nes drugo
***** mali updejt 2 *****
neznam dal da zatvaram ovu rupu levo , zgleda dobro i dok je zatvoreno ...
najebal sam se s ovim iza, jos moram twikat to dost
sad ce u slijedecem updejtu doc oblaci i popravil bum texture na kuci a i probal bum dobit varijacije dubine na vodi
malo sam failal ;) moram promjenit kut i dodat pjene malo dok interakta s molom ... vjetar mi je isto malo u banani
dok to sredim onda cu fixat oblake ,kucu i moram malo pozadinu razmjestit
evo jedan wip...
ima jos dosta igranja s ovim posto ce scena bit poveca
jedino kaj vise necu dirat je desni dio mola s tim sam se igral malo vise nego s ostalim djelovima
Voda je ispala odlično. Eventualno bih dodao malo oblaka na nebo, to bi upotpunilo i refleksiju u daljini, možda čak i neki veći oblak da baca veliku sjenu. Jedino što mi malo odudara za sada je ta kuća lijevo, malo displacement-a bi uvelike popravilo dojam. Okviri prozora su mi malo čudni, vjerujem da ćeš to popraviti. Inače, svaka čast, scena je odlična.
da oblaci dolaze kasnije , a kaj se tice kuce texture su pobacane na nju tolko da vidim kak ce se uklapat, necu si produljavat render time jos, kasnije cu se igrat s texturama, bitna mi je bila voda i onaj desni dio mola , ovaj levi dio jos treba dorade....
iza desnog mola ide jos par stvarcica nece bit otvoreno more to sam stavil tek tolko da ne zgleda prazno , mozda napravim i tu verziju , bum videl kak mi se bu dalo :P
evo nešto novo od mene što radim za školu :D , WIP.. samo gornji dio mobitela
malo sam failal ;) moram promjenit kut i dodat pjene malo dok interakta s molom ... vjetar mi je isto malo u banani
dok to sredim onda cu fixat oblake ,kucu i moram malo pozadinu razmjestit
Kako misliš riješiti pjenu? Zanima me jer ne znam iskreno kako bih ju ja napravio, a da izgleda uvjerljivo.
Valove bih malo povećao, nekako su mi premali s obzirom na vjetar, a malo bih i zakomešao vodu, mutnije refleksije možda sa bumpom u materijalu. Mogle bi se i one ljuljačke malo njihati. Inače sviđa mi se kako napreduje, ovo su samo neke ideje ovak.
modeliranje gotovo... texture su u "grubo"... bude update...
ti to radis za nas projekt? hehe salim se
koji projekt imate? baci link...
koji projekt imate? baci link...
pa ono kaj smo dogovarali..radis mapu...programiranje, engine, modeliranje...atentati..poznato?
aaaaaaaaa..... citao sam to nesta... cool...
Sad ono najgore,sve u detalj zavrsit..
Odlično
Sjediš za kompom, pogledaš u strop, vidiš sijalicu... hmmmm, ajd, izmodeliraš sijalicu, mapiraš, kopiraš, napraviš dar mar... al onda više nije fora ta ista sijalica, pa napraviš štednu sijalicu. Igraš se malo s time i shvatiš da tvoja sijalica zapravo treba hodati XD
Ukratko, evo malo radova :)
PS: Robot-sijalica se zove Svjetlobot :D
PPS: Još mislim na njega nabacati priključaka XD Kad se ima nek se troši heheeheheh, da... popio sam malo više kave... hhhhahah
radi se o čitaću kartica..napravljen u cinemi, gledao sam da ga kopiram što je više moguće..
oko 10min poslića..render sa vray-om
ovo je link stvarnog proizvoda : http://www.nix.ru/autocatalog/card_readers/68919_2254_draft.jpg
:)
c4d i vray
photoshop malo korekcija boja
nadam se da vam se sviđa, ako tko bude kritizirao najviše me zanima jel liči bar na "realnije"
radi se o čitaću kartica..napravljen u cinemi, gledao sam da ga kopiram što je više moguće..
oko 10min poslića..render sa vray-om
ovo je link stvarnog proizvoda : http://www.nix.ru/autocatalog/card_readers/68919_2254_draft.jpg
:)
isti moj... samo sto je moj druge boje i drugog proizvodaca...
c4d i vray
photoshop malo korekcija boja
nadam se da vam se sviđa, ako tko bude kritizirao najviše me zanima jel liči bar na "realnije"
Je, dosta je uvjerljivo. Moja jedina zamjerka bi išla na materijal zavjese. Mislim da si trebao koristiti transclucent materijal. Ovi bijeli tragovi (na obrubu) su česta pojava kod V-Raya, jel ti ovaj obrub dolje zaseban objekt? U principu, te mrlje je najjednostavnije ukloniti tako da objektu koji ih uzrokuje smanjiš pod V-Ray opcijama za taj objekt GI odbijanje (GI Generate).
U svakom slučaju, render je odličan, kad i ako središ materijal zavjese, automatski bi trebao i dobiti više svjetla u prostoriji te ugodniju raspodjelu sjene pa će i scena biti još prirodnija.
da zavjesa je poseban objekt...i dodan je neki bezveze materijal...budem dodao novi materijal...translucent ili luminosity a mislim da sam nešto i sprčkao jel je prvobitno zavjesa zamišljena kao "prozirna" onak ko prava zavjesa sa uzorkom, gdje bi automatski davala više svjetla u sobu..kad je svjetlo sve na fotografiji općenito ono svemu daje ugođaj..
u planu je dodavanje još neke sofe, još nekog dekora u police ormara te dnevni i noćni render :D budem update napravio
Nisam za zavjesu pitao dali je zaseban objekt nego za ovaj rub dolje, izgleda kao lajsna i ima bijele mrlje cijelom dužinom. Za to sam govorio.
da i taj dio je zaseban objekt...uskoro ću postaviti nadograđenu scenu i gledat ću da popravim taj dio svakako..puno hvala što si to primjetio
zanima me dal neko ima vise iskustva sa realflow-om
recimo prva animacija je prvi test ispalo prelose, druga je vec malo bolja , treca mi je jos bolja ali ima jedan problem....
kod trece dok mi interakta sa salicom nekak mi se cudno gubi tok , dok je usporeno izgleda ko da mi se mleko skiselilo a ne da je sveze zbregov
mislim sprobaval bum i dalje ,al ak neko moze pomoc i ustedit mi vremena hvala unaprijed !